Näppärää veitsen käsittelyä.
Varsinkin kalan leikkaus kohdassa 03.50 on hienon näköistä. Naulausvideoita odotellessa.
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Varsinkin kalan leikkaus kohdassa 03.50 on hienon näköistä. Naulausvideoita odotellessa.
Kommentit (11)
<turhuudenjumala> itselä 20-v keittiötyökokemusta ja ei voi kuin ihailla tota tonnikalan käsittelyä. ei yhtään turhaa liikettä. WAU!
<Lazylegs83> Mitä tylsempi veitsi, sen varmemmin ruoka muuttuu proteiini pitoisemmaksi. Ainakin näin henkilökohtaisella kokemuksella.
<PenZon> Kyllä hyvät veitset on mukavia käyttää.
<coldkillerna> Itsehän saan juuri ja juuri levitteet leivälle :(
<|accident|> lopsahti suu auki ku näki tuon vesimelonin kuorinnan :O
<Axl82> Ei taida tolla meikäläisen Ikea veitsisarjalla saada samaa jälkeä.
<topcatti360> Olispa edes noin teräviä veitsiä itsellä.
<Genedz> Ei taida tommosia ahvenia löytyä näistä vesistä, joten vaikeampi naulata.
<Pevukka> Taisi olla kaikilla sormet tallella :)
Uusimmat Foorumin viestit