Quantcast

Miten manuaalilla ajetaan

Jenkeille pakollinen opetusvideo kuinka manuaalivaihteisella autolla ajetaan :D

2.54 / 5 (13 ääntä)

Julkaistu: 20.2.2018 18:05

Katsottu: 4841 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.54 / 5 (13 ääntä)

Miten manuaalilla ajetaan | Jenkeille pakollinen opetusvideo kuinka manuaalivaihteisella autolla ajetaan :D

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-02-22 00:03:31

+5558

<Jemen>

Vesiletku Miinusta tulee, mut ihan oikeessa oot. Meillä uus työntekijä kehu kuinka hänen mielestään automaatteja ajaa ihmiset, jotka ei osaa ajaa. Nykyajan automaatit on niin mukavia ja pehmeitä, ettei oikeasti ole mitään järkevää syytä ajaa manuaalia. Hankkisin itekkin, mutta ei oo varaa uuteen autoon :(

5

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
12.03.18 00:00

<tuuhee> Vesiletku Se vauhti ei ole ennakoitavissa, mutta heti jos jätän pienelle vaihteelle koneen huutamaan niin se tasoittuu. Pahimmat hidastelijat tiputtaa vauhdin myös alle 30km/h. Minä pystyn suurimmalla vaihteella eli nelosella ajamaan noin 40km/h, joten aika hiljaa ajavat, jos pitää kolmoselle tai kakkoselle vaihtaa.

07.03.18 23:42

<Vesiletku> tuuhee aja hiljempaa. jos edellä ajava jojoilee nopeudella, ei se sitä tarkoita et sun pitäis niin kans tehdä

23.02.18 20:06

<tuuhee> Vesiletku Mutta miksi ne tomaattikuskit perseilee kaupungissa muuttaen nopeutta ihan vittuillessaan? Välillä pitää huudattaa konetta, kun ei viiti vaihtaa isommalle, että se munapää voisi heti seuraavaksi hiljentää vauhtia vaihdon jälkeen ja sama toistuu, jos ei ohi pääse. Mikä tekee tomaattikuskista kusipään, että omalla tahallisella perseilyllä koittaa saada muut vaihtamaan vaihteita mahdollisimman paljon edestakaisin? Hidastelijat ajaa myös tomaatilla, joskus piti vaihtaa jopa kakkoselle ennen kuin pääsi ohi. Edes ennakoivalla ajotyylillä ei pärjää noiden kanssa.

-1
22.02.18 07:11

<gilette> Jemen Nettiautossa on paljon uudehkoja autoja, mm Audeja joita myydään pilkkahinnalla, koska automaattilaatikossa on jotain häikkää. Varmasti mukavia ajella, mutta sitten kun laatikosta menee jotain oikosulkuun, onko tavallisella duunarilla enää varaa korjata sitä?

22.02.18 00:03

<Jemen> Vesiletku Miinusta tulee, mut ihan oikeessa oot. Meillä uus työntekijä kehu kuinka hänen mielestään automaatteja ajaa ihmiset, jotka ei osaa ajaa. Nykyajan automaatit on niin mukavia ja pehmeitä, ettei oikeasti ole mitään järkevää syytä ajaa manuaalia. Hankkisin itekkin, mutta ei oo varaa uuteen autoon :(

21.02.18 13:13

<Vesiletku> Kerran ku on automaattia ajanut, ni ei paljon manuaaliin kiinnosta koskea

-2
20.02.18 18:48

<Mulqwist> On ne jenkit juntteja oikeesti...!

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Miten eri maat sotii

Miten eri maat sotii

5 569 katselukertaa

Ihmebantu - Afrikka

Ihmebantu - Afrikka

3 744 katselukertaa

suzuki pv:n moottorin viritystä

suzuki pv:n moottorin viritystä

4 344 katselukertaa

Remember owning games?

Remember owning games?

3 606 katselukertaa

Stop a Douchebag

Stop a Douchebag

4 434 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.