Quantcast

Miracles For Sale

Derren Brown tekee tavallisesta miehestä tv saarnaajan ja ihmeparantajan osoittaakseen kuinka humpuukkia se on.

4.48 / 5 (25 ääntä)

Julkaistu: 19.8.2011 14:45

Katsottu: 6225 kertaa

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.48 / 5 (25 ääntä)

Miracles For Sale | Derren Brown tekee tavallisesta miehestä tv saarnaajan ja ihmeparantajan osoittaakseen kuinka humpuukkia se on.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2011-08-19 15:40:00

+59

<TRLC>

Huoh ässähai, valelääkärikin joutuu tekemään työtä ja opiskelemaan, jotta ei paljastuisi. Jos olisit katsonut videon loppuun ennenkuin arvostelet ja kommentoit niin olisit huomannut, että ihmeparantajat käyttävät täysin tavallista silmänkääntöä ja suggestion voimaa, joka on hyvin tehokas kun ihminen on epätoivoinen parannukselle ja valmis tyhjentämään tilinsä edes pienestä toivosta. Tuntemasi henkilö tuskin oli amputoitu kenelle kasvoi jalka takaisin tai mutaatio tai vammaisuus joka parantui vaan on hyvin luultavasti joku syöpä tai vastaava josta on näyttöä kerättynä, että terveet solut ovat

11

Aika: 2011-08-19 16:50:34

+13422

<Jaappo>

Odotan Taivaalta jotain kommenttia tähän

5

Kommentit (21)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
17.09.11 23:48

<Mr_Mulqvisti> Mikäs toi dolce gappana homma oli tuossa lopussa? en ymmärtänyt..

31.08.11 13:45

<TapTT> Useat ihmiset, kuten James randi on tarjonnut rahaa sille henkilölle, joka jonkun sellaisen teon pystyy todistamaan ja tekemään valvotuissa ja tieteellisissä olosuhteissa. Kukaan ei tietenkään ole saanut senttiäkään heidän kauttaan. Villi veikkaukseni syyksi on se, ettei jumalaa ole olemassa.

31.08.11 13:42

<TapTT> Tällä ei kuitenkaan oikeasti ole mitään tekemistä ihmisten henkilökohtaisen uskon kanssa, paitsi että jotkut sellaiset ihmiset käyvätkin ihmeparantajien kokouksissa. On oikeasti hienoa nähdä, että tässäkin videossa oli uskovia ihmisiä, jotka on huomannut ja tajunnut tuon kusetuksen. Mutta huijauksia on monenlaisia ja paljon. Sanon silti, jokaiseen "ihmeeseen" ja parannukseen löytyy tieteellinen selitys ilman jumalahumpuukia. Yhtäkään yliluonnollista, ihmettä, parannusta tai jumalallista tekoa ei ole todistettu tieteellisissä olosuhteissa.

31.08.11 13:37

<TapTT> Että tälläinen pätkä. Ei tässä mitään uutta esille tullut, paitsi vähän noita tekniikoita sun muita. Uskon, että raha on kuitenkin todella vahva motivaattori ja haluan uskoa ihmisiin. Uskon, että on olemassa ihmeparantajia, jotka uskovat oikeasti tekevänsä hyvää ja ajattelevat, että miksei samalla tekisi itselleen elantoa. Vaikka he käyttävät trikkejä ja suggestiota, he vain uskottelevat rahan voimalla itselleen, että se on oikein ja he tekevät jotain jumalallista. Se ei silti tarkoita, etteikö tuo kaikki olisi niin niin niin väärin.

22.08.11 22:04

<niko452> Ässähain horinasta päätellen, olet uskovainen ;)

20.08.11 21:05

<Why> Pikkutytöt menivät sekaisin elviksestä ja bealeseistä. Massahysteria poistaa vaikka housut jalasta.

-1
20.08.11 21:03

<-eXtreme-> iso plussa noille et on jaksanu tehä noin pitkän ja vaativan projektin. ja viel onnistu siinä. +1 hyvä pätkä.

19.08.11 22:54

<chargerx> jos ei ymmärrä että noi jutut on paskaa, ansaitsee tulla kusetetuksi

19.08.11 22:52

<ASDf00> liian pitkä vittu mita paskaa

19.08.11 20:23

<Ria> kuka ikinä täällä uskoo ihmisiin, muistakaa - se, että näette uskomattomankin asian tapahtuvan silmienne edessä ei riitä kertomaan miten se saatiin tapahtumaan.

19.08.11 16:56

<juhqeee> Helposti ihmisiä huijataan.

19.08.11 16:50

<Jaappo> Odotan Taivaalta jotain kommenttia tähän

19.08.11 16:09

<Ässähai> aiemmat kommentit yhtä turhan pitkiä kuin tämä video. kaipaat selvästi keskusteluseuraa. tämä tila on valitettavasti vain kommenteille ja valitettavan usein turhille sellaisille. voin vain todeta, että vaikka itse kokisitte ihmeparantumisen ilman lääketieteellistä selitystä väittäisitte kohta sen tapahtuneen luonnollisesti.

19.08.11 15:48

<TRLC> idiootti voisi kuvitella, että rukoilulla olisi jotain tekemistä koska se sotii jumaluuden kaikkea loogisuutta vastaan ja jättää huomaamatta kuinka paljon lääkärit ja tiede on ponnistellut hänen takiaan. On hyvin yleinen päätelmä valitettavasti. Non sequitor, kun ei ole mitään faktaa todistamaan, että tapahtumalla oli vaikutusta vaan pelkästään oletetaan sen takia kun se tapahtui aikaisemmin ja liittyi asiaan.

19.08.11 15:43

<TRLC> ilman lääkitystäkin tuhonneet syövän tai se on tuhonnut itse itsensä. Kaverillasi ei voi todellakaan olla mitään lääkärintodistusta ihmeparanemisesta ja väitän kommenttiasi todelliseksi paskapuheeksi ennenkuin laitat jotain todistetta kehiin. Jos oletetaan, että meillä on henkilö a joka on sairastanut tällä hetkellä syöpää jo viisi vuotta, hänelle on annettu kemoterapiaa ja erilaista lääkitystä, mutta se ei toimi kunnolla. Hän käy ihmeparantajalla ketä rukoilee jeesukselta viemään syövän pois ja kun hän käy kuukauden päästä testissä huomataan että se on parantunut niin vain totaalinen

19.08.11 15:40

<TRLC> Huoh ässähai, valelääkärikin joutuu tekemään työtä ja opiskelemaan, jotta ei paljastuisi. Jos olisit katsonut videon loppuun ennenkuin arvostelet ja kommentoit niin olisit huomannut, että ihmeparantajat käyttävät täysin tavallista silmänkääntöä ja suggestion voimaa, joka on hyvin tehokas kun ihminen on epätoivoinen parannukselle ja valmis tyhjentämään tilinsä edes pienestä toivosta. Tuntemasi henkilö tuskin oli amputoitu kenelle kasvoi jalka takaisin tai mutaatio tai vammaisuus joka parantui vaan on hyvin luultavasti joku syöpä tai vastaava josta on näyttöä kerättynä, että terveet solut ovat

11
19.08.11 15:39

<Kanakotka> Ihmeitä ei tapahdu, ässähai. "ihmeparantumisia" tapahtuu kehon oman systeemien takia, joita kaikkia ei tänä päivänäkään täysin ymmärretä, tai voida säädellä. Vain täysin idiootti, ja/tai syvästi uskovainen "lääkäri" merkitsee "ihmeparantuminen" lääkärintodistukseen. Luuletko ettei lääkärit ole ihmisiä, ja ovat erehtymättömiä ja korruptoimattomia esim uskonnolliselta taholta? Psykologian avulla myös placebo voi vaikuttaa parantavasti, mutta tämä ei ole todiste mistään muusta, kuin psyykkeen vaikutuksesta kehon omiin varantoihin.

19.08.11 15:25

<Ässähai> aika turha.. entäs valelääkäri? onko lääketiede siis humpuukkia jos taviskin onnistuu siinä? kyllä huijari aina jossain vaiheessa paljastuu. tunnen henkilön joka on parantunut ihmeen myötä, mutta eihän sitä kukaan usko vaikka lääkärin todistus olisi näyttää.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.