Quantcast

MKDMSK - Edelleen Edellä

MKDMSK - Edelleen Edellä

0.97 / 5 (30 ääntä)

Julkaistu: 1.3.2019 23:59

Katsottu: 3306 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

0.97 / 5 (30 ääntä)

MKDMSK - Edelleen Edellä | MKDMSK - Edelleen Edellä

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-03-02 09:25:55

+24334

<Lecimx>

No ei oo enää ainakaa edellä.

6

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
08.03.19 00:06

<pintaliitäjäorava> Joten junnut ja aikuisemmatkin. Pitäkää huoli itestänne ja eritoten kaverista siinä vieressä. Lukekaa muutakin, kun instagramin feediä. Rauhat maskille ja toivottavasti voitte ottaa opiks tästä! Peace!

08.03.19 00:05

<pintaliitäjäorava> Tää pitäis olla junnuille enemmän ku vaan "rip". Varottava esimerkki mitä se kaman vetäminen tuottaa. Nykyään vitun some täys xanaxeja popsivia aivojumisia "räppäreitä", jotka haippaa omaa huono oloaan ja yrittää tehdä siitä jotenkin onnistuneen tarinan. Tää on todella surullista mun mielestä. Kaikki näyttää niin kauan hyvältä kunnes ollaan vierotuksessa tai mullan alla jo pahimmassa tapauksessa. Ongelma on, että kun yks lähtee niin toinen on jo musiikkiyhtiön toimesta nostettu pinnalle ja saadaan lisää rahaa taskuun muiden huonolla ololla.

03.03.19 10:15

<Jellona22> Tästä kuvasta tuttu jonne, jos nyt joku ei tiennyt. https://meemi.info/images/e/ea/Jonne_%2884%29.jpg törmäsin tähän videoon vasta tän jäbän kuoleman jälkeen ja suomiräpiks kyllä helvetin hyvä.

03.03.19 09:31

<AnteroPunkero> rip.

02.03.19 23:11

<Da-gi> Roskaa

02.03.19 17:28

<ETH1976> Kyllä poikien pitäisi etsiä jo jotain muuta tekemistä. Tää musahomma ei nyt oikein toimi, paitsi myötähäpeän tasolla.

02.03.19 09:25

<Lecimx> No ei oo enää ainakaa edellä.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

MKDMSK - Surullinen Klovni

MKDMSK - Surullinen Klovni

3 247 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.