Leivän tekoa
pitkän reseptin mukaan
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
pitkän reseptin mukaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2017-03-12 15:07:14
+42370
<eric>
En kyllä suoraan uunista nostettua, hyvää, tuoretta leipää olis enää laittanu paahtimeen.
Aika: 2017-03-12 14:55:35
+196998
<Kurukka>
Tämä mies valutti tuohon taikinaan kaiken rakkautensa. Käsittelee sitä kuin äiti vastasyntynyttä lastaan.
Kommentit (25)
<GimP1980> Kaikenlaisia roskia laitto päälle lopussa...
<qggq> Kurukka Vituttaa aina kun äidit syö vastasyntyneet
<Nappi-> weikka Fahrenheit
<Kimmop> Varmaan aika toimiva deittivideo ;) Lempityö on se kun minä leivon naisia. T. Simo Salminen
<weikka> Paista 20min 500 asteessa, ja sen jälkeen vielä toiset 20min 450 asteessa, ei kyllä minun mestariliesi 600A pääse tuollaisiin lämpöihin..
<Dink30000000> eric Ei se paahtaminen sitä leivän makua muuta. Kyse on ihan millasesa tekstuurissa leivän tykkää syödä.
<Dink30000000> Itellä on ruisjuuri, jota olen pitänyt hyvänä kohta vuoden. Tänään viimeksi otin tuoreen leivän uunista.
<Ocarina> Sylar?
<-Syöpä-> Onks tää sitä ruoka pornoa?
<simeooni> ai perkele ku alko tekee mieli....tuota pirun leipää
<simeooni> (hiiva)juuri = starter. aika osuva. heh. jatkakaa
<qggq> Mahto tulla hyvää leipää :D
<DJSeba> Kuinka leipoa kuin hipsteri osa 1
<Tonny> Pataleipää tulee tehtyä aika usein. Sinänsä helppo kun tekee taikinan illalla ja lyö aamulla uuniinhttps://scontent.fqlf1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14141521_10154591597559604_6913737909028029529_n.jpg?oh=a2afad405ebfda8ad37b30a667c3e27f&oe=59608F95
<unicycle> Ite kyllä kavahdin tuota paahtimeen laittoa. Minun järkeen ei käy, että pistää tuoreen leivän paahtimeen, koko pointti menee siinä! Mutta tuo on hyvä kanava youtubessa, jos kokkaaminen kiinnostaa. Suosittelen!
<KuuFFi> deadliestcatch tuo on maailman helpoin leipä ja aivan syntisen hyvän makusta. Ylivoimasesti parasta mitä oon maistanu. Isoveli tuota joskus teki, ite oon liian laiska ollu tekemään, vaikka tuossa ei tarvii juuri muuta tehä ku venata vitusti.
<iJöpötin> On varmaan jo jäätävä nälkä siinä kohtaa kun leipä on vihdostaviimein valmis :D
<deadliestcatch> Kyllä tuo kelpais. Mutta miksi se sen työnsi paahtimeen? Noh, varmaan yhtä hyvää tällä reseptillä: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/575799/PataleipÄ/<- Eka leipä missä oikeasti meillä onnistui sitkot ja kaikki just kohdilleen.
<_lateksi> kuka naulaa?
<rokkamies> Hyvää kannattaa odottaa.
<eric> En kyllä suoraan uunista nostettua, hyvää, tuoretta leipää olis enää laittanu paahtimeen.
<Kurukka> Tämä mies valutti tuohon taikinaan kaiken rakkautensa. Käsittelee sitä kuin äiti vastasyntynyttä lastaan.
<Jdääm> Kyllähän itsetehty leipä on niin paljon parempaa entä kaupan mössöt. Nimimerkillä, joka viikko leipää väsäävä.
<jappinen1> onmpa mavukkaan näköstä
Uusimmat Foorumin viestit