Quantcast

Kuoleman sormi

Veden alijäähtyminen on prosessi, jossa vesi jäähtyy jäätymispistettään kylmemmäksi, mutta pysyy edelleen nestemäisenä. Pylvään ympärillä oleva vesi on reilusti alle -0 astetta, jonka vuoksi se vesi jäätyy heti kosketuksen (tässä tapauksessa osuessaan hiukkaseen) jälkeen.nn"Lopulta Kuoleman Sormi osuu pohjaan ja jäädyttää nopeasti ympärillään olevan alueen – Merisiilit ja meritähdet eivät ehdi pois alta ennen kuin on liian myöhäistä."

0 / 5 (4 ääntä)

Julkaistu: 12.11.2019 20:53

Katsottu: 3245 kertaa

Kommentit: 5 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

0 / 5 (4 ääntä)

Kuoleman sormi | Veden alijäähtyminen on prosessi, jossa vesi jäähtyy jäätymispistettään kylmemmäksi, mutta pysyy edelleen nestemäisenä. Pylvään ympärillä oleva vesi on reilusti alle -0 astetta, jonka vuoksi se vesi jäätyy heti kosketuksen (tässä tapauksessa osuessaan hiukkaseen) jälkeen.nn"Lopulta Kuoleman Sormi osuu pohjaan ja jäädyttää nopeasti ympärillään olevan alueen – Merisiilit ja meritähdet eivät ehdi pois alta ennen kuin on liian myöhäistä."

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-11-12 21:44:13

+8187

<subaruduke>

Väärä media.

5

Kommentit (5)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
16.11.19 11:09

<PoikA-79> Mitähän paskaa tuossa kuvauksessa selitetään? =D

15.11.19 21:27

<Froqert> No nyt ymmärrän paavo pesusienen meren alaiset meret

12.11.19 23:32
12.11.19 23:30

<eitoimirec> "At the bottom of the ocean there are brine pools which have a salinity level three - eight times the usual sea level. When a Cutthroat eel gets too close it goes into toxic shock and is lucky to make it out alive"

12.11.19 21:44

<subaruduke> Väärä media.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

että sillai

että sillai

4 716 katselukertaa

K2 alas suksilla

K2 alas suksilla

4 374 katselukertaa

The Death of Stalin - trailer

The Death of Stalin - trailer

6 426 katselukertaa

The Life Of Death

The Life Of Death

4 655 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.