Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
JYLPPY-GALLERIA ETUSIVU Jylppy-Galleria on yksi suosituimmista Riemurasian osioista, joka sisältää hulvattovia mediatiedostoja, kuten ajankohtaisempia kuvia, videoita, tekstejä sekä äänitiedostoja.
Kauhean monismutkaisesti tekee. Mie tehen näin: Puhdista ja leikkaa pronsydän noin 3 cm paksuiksi, tasakokoisiksi suikaleiksi. Lado saaviin kerroksittain karkeaa suolaa ja sydänsuikaleet. Voit laittaa sekaan ripauksen sokeria. Anna suolauta painon alla 24 tuntia. Liota vedessä tunti. Laita kuivamaan tuuuliselle paikalla pohjoisseinustalle. Toivo ahavoivia kelejä. ts tuulta ja selkää ja yöpakkasia. Keleistä riippuen, parin kolmen viikon päästä on herkku valmista. Lihat saavat olla keskeltä ihan aavistuksen punaisia. Ei tartte ihan korpuksi kuivata.
8
Kommentit (9)
Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
<Repostmies>Vitun rasittavaa räpimistä, puheesta lähtien
0
03.05.19 20:41
<Froqert>Eihän siihen tarvi ku suolaa. On tässä siivu poikineen tullu syötyä ja olut tai kaks tietenki.
1
03.05.19 08:46
<rammer>Täytyy sanoa että kuivalihakundin jerkku on parasta mitä on tullut vastaan. Ainoa miinus tulee että on vähän turhan suolaista makuuni, mutta maku ja purutuntuma todella hyvä ja ei hinnalla pilattua, vaikka kotimaista.
1
02.05.19 18:26
<Kartzaz>dasser Kerran ostin parit pussukat nota Beef jerky lihaa, just jotain "jenkki" lihaa ja voin sanoa, että ei toista kertaa..
0
02.05.19 17:54
<xenkkn>sattanen Meilä päin on tosi huonosti poroa tarjolla, mutta itte oon saman tyylisellä ohjeella tehnyt hirven sydäntä ja kuivalihaa. Suolan sekaan olen murskannu katajanmarjaa, sopii hirvelle kuin otsatukka sialle! Pari kertaa olen makua ottanut kylmäsavukaapissa, noin puoli vuorokautta, ja sen jälkeen kärpäsverkkokaappiin räystään alle. Keväällä kärpäset haistaa kuivalihan kilometrin päästä, ja lisäproteiinia kuivaliha ei tarvitse. Kalvoja en ole juurikaan jättänyt, vaikka toiset ovat tästä(kin) eri mieltä. Tulee mukavan mureaa veistelyevästä, eikä semmosta jenkkityylistä ikipurkkaa.
0
02.05.19 16:54
<^s1m0^>Onko kukaan testannut kuiviksen tuotteita?
-1
02.05.19 15:13
<dasser>Kyllä "Beef Jerky" ja aito kuivaliha on kaks eri asiaa. Jenkkimössöliha on sitkeetä ja mielestäni jopa hieman liian kosteaa kuivalihaan verrattuna. Lisäksi sitä maustetaan videon tyyliin aivan liikaa.
3
02.05.19 13:08
<sattanen>Kauhean monismutkaisesti tekee. Mie tehen näin: Puhdista ja leikkaa pronsydän noin 3 cm paksuiksi, tasakokoisiksi suikaleiksi. Lado saaviin kerroksittain karkeaa suolaa ja sydänsuikaleet. Voit laittaa sekaan ripauksen sokeria. Anna suolauta painon alla 24 tuntia. Liota vedessä tunti. Laita kuivamaan tuuuliselle paikalla pohjoisseinustalle. Toivo ahavoivia kelejä. ts tuulta ja selkää ja yöpakkasia. Keleistä riippuen, parin kolmen viikon päästä on herkku valmista. Lihat saavat olla keskeltä ihan aavistuksen punaisia. Ei tartte ihan korpuksi kuivata.
Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
Kommentointiin liittyvät säännöt
Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa.
On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.
Haluatko siirtyä Riemurasian mobiiliversioon?Kyllä / Ei
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2019-05-02 13:08:12
+22667
<sattanen>
Kauhean monismutkaisesti tekee. Mie tehen näin: Puhdista ja leikkaa pronsydän noin 3 cm paksuiksi, tasakokoisiksi suikaleiksi. Lado saaviin kerroksittain karkeaa suolaa ja sydänsuikaleet. Voit laittaa sekaan ripauksen sokeria. Anna suolauta painon alla 24 tuntia. Liota vedessä tunti. Laita kuivamaan tuuuliselle paikalla pohjoisseinustalle. Toivo ahavoivia kelejä. ts tuulta ja selkää ja yöpakkasia. Keleistä riippuen, parin kolmen viikon päästä on herkku valmista. Lihat saavat olla keskeltä ihan aavistuksen punaisia. Ei tartte ihan korpuksi kuivata.
Kommentit (9)
<Repostmies> Vitun rasittavaa räpimistä, puheesta lähtien
<Froqert> Eihän siihen tarvi ku suolaa. On tässä siivu poikineen tullu syötyä ja olut tai kaks tietenki.
<rammer> Täytyy sanoa että kuivalihakundin jerkku on parasta mitä on tullut vastaan. Ainoa miinus tulee että on vähän turhan suolaista makuuni, mutta maku ja purutuntuma todella hyvä ja ei hinnalla pilattua, vaikka kotimaista.
<Kartzaz> dasser Kerran ostin parit pussukat nota Beef jerky lihaa, just jotain "jenkki" lihaa ja voin sanoa, että ei toista kertaa..
<xenkkn> sattanen Meilä päin on tosi huonosti poroa tarjolla, mutta itte oon saman tyylisellä ohjeella tehnyt hirven sydäntä ja kuivalihaa. Suolan sekaan olen murskannu katajanmarjaa, sopii hirvelle kuin otsatukka sialle! Pari kertaa olen makua ottanut kylmäsavukaapissa, noin puoli vuorokautta, ja sen jälkeen kärpäsverkkokaappiin räystään alle. Keväällä kärpäset haistaa kuivalihan kilometrin päästä, ja lisäproteiinia kuivaliha ei tarvitse. Kalvoja en ole juurikaan jättänyt, vaikka toiset ovat tästä(kin) eri mieltä. Tulee mukavan mureaa veistelyevästä, eikä semmosta jenkkityylistä ikipurkkaa.
<^s1m0^> Onko kukaan testannut kuiviksen tuotteita?
<dasser> Kyllä "Beef Jerky" ja aito kuivaliha on kaks eri asiaa. Jenkkimössöliha on sitkeetä ja mielestäni jopa hieman liian kosteaa kuivalihaan verrattuna. Lisäksi sitä maustetaan videon tyyliin aivan liikaa.
<sattanen> Kauhean monismutkaisesti tekee. Mie tehen näin: Puhdista ja leikkaa pronsydän noin 3 cm paksuiksi, tasakokoisiksi suikaleiksi. Lado saaviin kerroksittain karkeaa suolaa ja sydänsuikaleet. Voit laittaa sekaan ripauksen sokeria. Anna suolauta painon alla 24 tuntia. Liota vedessä tunti. Laita kuivamaan tuuuliselle paikalla pohjoisseinustalle. Toivo ahavoivia kelejä. ts tuulta ja selkää ja yöpakkasia. Keleistä riippuen, parin kolmen viikon päästä on herkku valmista. Lihat saavat olla keskeltä ihan aavistuksen punaisia. Ei tartte ihan korpuksi kuivata.
Uusimmat Foorumin viestit