Quantcast

Joker -elokuva arvostelut

Mielipide ero kriitikoiden ja katsojien välillä on huomattava

3.07 / 5 (7 ääntä)

Julkaistu: 17.10.2019 18:08

Katsottu: 4524 kertaa

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.07 / 5 (7 ääntä)

Joker -elokuva arvostelut | Mielipide ero kriitikoiden ja katsojien välillä on huomattava

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-10-18 14:26:54

+11102

<SynkänOsastonAsukki>

Huvittavaa kun yksi elokuva saa aikaan näin paljon mielipahaa aiheutettua. Elokuvan nähneenä ihmettelen suuresti, sehän on vain taiteilijan, tässä tapauksessa käsikirjoittajan ja ohjaajan näkemys Jokerista. Eräät ihmiset saisivat vilkaista peiliin missä meni vikaan.

7

Kommentit (8)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.10.19 11:50

<Kheldaur> Kohuista huolimatta tuo kyseinen elokuva ei kiinnosta pätkääkään.

-3
20.10.19 00:27

<Kapa53> Näin, tykkäsin. Itseä vain ketuttaa Heikinheimo -koulukunnan kriitikot. Kaikki on paskaa, paitsi ranskalainen runkkuleffa vuodelta -25. Jos rahvaan mielipide on, että leffa on hyvä, se ei ole. Taas toisaalta, parhaimmat hollywoodleffat ovat niitä, jotka eivät oscareita voita.

19.10.19 19:21

<Wickerman> hammu Joo, tai sitten tehdään elokuva Mannerheimista jossa häntä esittää tummaihoinen henkilö. Mietippä kahdesti ennen kuin kirjoittelet typeryyksiä. Hmmm...hetkinen...

-3
18.10.19 14:26

<SynkänOsastonAsukki> Huvittavaa kun yksi elokuva saa aikaan näin paljon mielipahaa aiheutettua. Elokuvan nähneenä ihmettelen suuresti, sehän on vain taiteilijan, tässä tapauksessa käsikirjoittajan ja ohjaajan näkemys Jokerista. Eräät ihmiset saisivat vilkaista peiliin missä meni vikaan.

18.10.19 08:38

<DJSeba> Katsoin elokuvan suurin odotuksin. Eipä ollut juuri mitään erikoista. Vähän ale-laari kamaa, vaikkei mitään oikeastaan huonoa ollutkaan, mutta ei niinkään mitään erityisen hyvääkään.

-8
18.10.19 01:40

<hammu> Noniin. Eikö voitas lopettaa tämä naisten alentaminen, ja tehkää jokeri elokuva jossa pääosissa nainen. Voisi menkkojen aikaan olla todella ilkeä!!.

-8
17.10.19 23:35

<Borgnar> ..näkemys ei muuta. Meidän homma on katsoa niitä ja unohtaa se että: "Niin mutta Killing Joke-sarjakuvassa Jokeri hyppäsi happoihin, kun muissa sarjakuvissa sanotaan että Batman tiputti hänet sinne!". Voisin jatkaa tästä vaikka kuinka kauan, mutta lähden katsomaan nyt Batman-elokuvan. Sen mikä tuli vuonna 1989.

17.10.19 23:31

<Borgnar> Nämä Batman-Joker-Teräsmies-hommat aina saa porukan hieman kiihdyksiin. Pitää muistaa vaan yksi asia..tai oikeastaan kaksi: On monta kaanon-linjaa mitä seurata DC:ssä, ja se että jättää ne kaikki pois kun lähtee katsomaan elokuvia. Vuonna 1989 ja sen jälkeen moni ihminen uskoi että Jokeri tappoi Bruce Waynen vanhemmat, koska Tim Burtonin elokuva sanoi niin. Ns. virallisen tarinan mukaan sen teki Joe Chill, mutta vain sarjakuvissa. Jokerin oikea nimi on Jack Napier, koska Burton sanoi niin. Virallisen tarinan mukaan Jokerilla ei ole nimeä. Elokuvat ja sarjakuvat ovat vain yhden taiteilijan...

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Donald

Donald "Joker" Trump

3 023 katselukertaa

Dominion (2018)

Dominion (2018)

2 327 katselukertaa

JOKER

JOKER

7 354 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.