Quantcast

Hylätyt avaruussukkulat

Miesporukka matkustaa Kazakstaniin katsomaan Neuvostoliitolle kuuluneita avaruussukkuloita.nnBuran oli Neuvostoliiton vastine Yhdysvaltojen avaruussukkulalle. Se oli Neuvostoliiton avaruushistorian suurin ja kallein projekti. Buran-sukkulalla ei silti ehditty tehdä yhtään miehitettyä lentoa. Pisimmälle päästiin 15.11.1988 kun miehittämötän Buran-sukkula kävi onnistuneesti avaruudessa ja palasi takaisin maahan. Avaruussukkulaohjelma käytännössä kuoli, kun Neuvotoliitto romahti. Keskeneräiset sukkulat jäivät niille sijoilleen.

4.25 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 8.11.2017 21:10

Katsottu: 7572 kertaa

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: Pyrex

1.2K

4.25 / 5 (8 ääntä)

Hylätyt avaruussukkulat | Miesporukka matkustaa Kazakstaniin katsomaan Neuvostoliitolle kuuluneita avaruussukkuloita.nnBuran oli Neuvostoliiton vastine Yhdysvaltojen avaruussukkulalle. Se oli Neuvostoliiton avaruushistorian suurin ja kallein projekti. Buran-sukkulalla ei silti ehditty tehdä yhtään miehitettyä lentoa. Pisimmälle päästiin 15.11.1988 kun miehittämötän Buran-sukkula kävi onnistuneesti avaruudessa ja palasi takaisin maahan. Avaruussukkulaohjelma käytännössä kuoli, kun Neuvotoliitto romahti. Keskeneräiset sukkulat jäivät niille sijoilleen.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-11-09 17:53:21

+21847

<gilette>

Suomen järjettömillä avustusrahoilla ja ulkomaan-avuilla olisi saatu varmaan rakennettua jo ihan kotimainenkin avaruussukkula, sen sijaan sitä rahaa on lapioitu jo satojen miljoonien edestä ja useita vuosikymmeniä, ilman että mitään kestävää on siellä saatu aikaan. Ja tämän jälkeen ulkomaalaiset kehtaavat vielä haukkua veronmaksajia rasisteiksi

18

Kommentit (8)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
13.11.17 11:58

<Jaakko25> Muitakin erittäin mielenkiintoisia vidoita herroilla youtubessa. Kannattaa katsoa.

12.11.17 11:56

<SuperKukka> Meillä varmasti voisi olla teollisuutta avaruuteen liittyen enemmän jos työpaikat ja kehitys päättäjiä oikeasti kiinnostaisi. Eikä paapoa mahmatteja.

09.11.17 19:08

<omenaparas> Suomen kansalaiset joutuu maksaa miljardeja juhlapaikan hakijoille eli siis entisille israelin erkois sotilaille jotka aloitti mellakat ja sitten sodan syyriassa mutta joutu lähtee pakoo ku venäjä katkaisi Obaman ja clintonin sotilas avun terroristeille ja todisti vale kaasu iskut lavastetuiks. Niillä rahoilla suomi ja venäjä vois aloittaa avaruus operaatiota ja samalla pitää valkoisen rodun viellä elossa eikä sharia lakia ku macron ja hillary haluaa

09.11.17 17:53

<gilette> Suomen järjettömillä avustusrahoilla ja ulkomaan-avuilla olisi saatu varmaan rakennettua jo ihan kotimainenkin avaruussukkula, sen sijaan sitä rahaa on lapioitu jo satojen miljoonien edestä ja useita vuosikymmeniä, ilman että mitään kestävää on siellä saatu aikaan. Ja tämän jälkeen ulkomaalaiset kehtaavat vielä haukkua veronmaksajia rasisteiksi

18
09.11.17 13:11

<cor> Yksi Burani taitaa löytyä Frankfurtin teknisestä museosta...

09.11.17 02:34

<Benanza> Jenkithä vois ostaa noi tuolta kuleksimasta ni sais polkastua alehinnoilla omat avaruuskäynnit taas toimintaan. :)

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Hylätyt 747 koneet

Hylätyt 747 koneet

5 737 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.