Quantcast

Hedelmäpelien huijaaminen

Vanhoja pelikoneita

3.46 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 7.1.2019 23:42

Katsottu: 5546 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.46 / 5 (11 ääntä)

Hedelmäpelien huijaaminen | Vanhoja pelikoneita

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-01-08 04:59:31

+21586

<KaYhKo>

Huijarit huijaa toisiaan koska rahapelit ovat jo itsessään huijausta. Ei ehkä kaikille meille aikuisille, mehän ymmärrämme konseptin, mutta nuorille kyllä. Hyvä, että ovat K18. Vielä parempi, että huijaus olisi selitettynä laitteessa kuten tupakka askissa tupakan vaarat ja myrkyllisyys. Pelaa vaan, mutta jos pelaat voittaaksesi. Tiedä, että sinua huijataan.

19

Aika: 2019-01-08 22:06:53

+1816

<Mendol>

En muista nyt peliä mutta oisko ollut vanha pokeri ja joku muu mihin kävi 50penniset ja kone luuli niitä 5 markkasiks. Oi sitä juhlaa ku rahaa tuli. tosin hyvin paljon takasin itse laittamina 50 pennisinä :D

7

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
23.01.19 04:47

<Gh0st1337> ja toinen hyväksi todettu hommeli on, et laitat kortillas rahaa 4-5e koneisiin ja anna muiden pelata jos voittavat, ni voitot tulevat joka tapauksessa tilillesi. Eikä tarvitse itse könötellä koneen ääressä.

-2
23.01.19 04:45

<Gh0st1337> No helpoin nykyään "kusetus" on, et ota se nettipiuha irti takaa max 5min ni kone syöttää muutaman voiton enemmän..jos yli 10min pidät piuhaa irti niin RAY:lta tulee äijät käymään paikanpäällä katsomassa onko jotain vikaa koneessa. Testattu ja toimii.

-3
09.01.19 18:15

<toukkis> Mendol Markka-aikana kävi tosiaan ne vanhat 50 penniset perus yksilinjasiin hedelmäpeleihin ja videopokeriin ku se luuli niitä 5 markkasiksi ja vielä euroaikana meni Thaimaan 10 bahtin kolikot 2 eurosena ainakin vähän aikaa tupla-pottiin, olikohan kolikon reaaliarvo n. 20 senttiä. Joskus kun vanhemmat kävi ulkomailla niin niitä sai aika ison kasan mitä pelailla :D

09.01.19 16:34

<Puuhen Kari> Ei mun mielestä tuo kuunteleminen ole huijaamista. Verrattavissa esim pokerin pelaajien "telleihin".

08.01.19 22:06

<Mendol> En muista nyt peliä mutta oisko ollut vanha pokeri ja joku muu mihin kävi 50penniset ja kone luuli niitä 5 markkasiks. Oi sitä juhlaa ku rahaa tuli. tosin hyvin paljon takasin itse laittamina 50 pennisinä :D

08.01.19 18:57

<StudioPro> Entäs ne oikean kokoiset prikat pelimerkkeinä? Nekin kävi kuulemma joihinkin peliautomaatteihin?

08.01.19 18:19

<KaYhKo> vähintään Tarkoitan, että uskoo jäävänsä lopulta voitolle. Löytyy niitä kyllä ihan joka lähtöön. Eihän tuohon uskominen ole vielä mitään ku miettii mihin ihmiset uskoo. :D

08.01.19 17:42

<vähintään> KaYhKo Enpä usko että kukaan noita pelaa luullen että voittaa koko ajan. Tottakai niissä jää tappiolle ennen pitkään?

08.01.19 04:59

<KaYhKo> Huijarit huijaa toisiaan koska rahapelit ovat jo itsessään huijausta. Ei ehkä kaikille meille aikuisille, mehän ymmärrämme konseptin, mutta nuorille kyllä. Hyvä, että ovat K18. Vielä parempi, että huijaus olisi selitettynä laitteessa kuten tupakka askissa tupakan vaarat ja myrkyllisyys. Pelaa vaan, mutta jos pelaat voittaaksesi. Tiedä, että sinua huijataan.

19

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.