Quantcast

Heavy combat action

Ukrainan sotilaat tulitaistelussa Ilovaiskissa.

3.69 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 29.9.2014 14:18

Katsottu: 6691 kertaa

Kommentit: 42 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.69 / 5 (8 ääntä)

Heavy combat action | Ukrainan sotilaat tulitaistelussa Ilovaiskissa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-10-01 23:56:03

+3116

<Ausvitsi>

Russofoobikkoja servataan 5/5. Sen olen riemurasiassa huomannut että kattavimmat argumentit tulevat yleensä niiltä jotka uskaltavat suhtautua venäjään edes vähintään neutraalisti. Ihan näin esimerkkinä, lähes jokainen GraDin kanssa eri mieltä ollut on aloittanut keskustelun tyyliin "paskaa propagandaa, ryssä, muuta venäjälle, kremlin soluttautuja".

8

Aika: 2014-09-30 13:21:14

+5981

<juujoa>

V1sk1 Vilkaise lähi-itään. Afganistan, Irak, Syyria.

5

Kommentit (42)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
02.10.14 16:21

<Niska00> Täällä isot pojat väittelee keskenään tuleeko maailmansotaa vai ei, mää haluan vaan kattoa näitä videoita!

02.10.14 09:51

<Veli-pekka> Ja venäjä ei oo ajamassa kohti maailmansotaa? Ei varmaan mielellään mutta näkisin myös että venäjä on päättänyt liittää jotain maita itteensä ja näin tekee hyvällä tai pahalla. Koska venäjä tarkastelee maailmaa samojen militanttilasien läpi ku aina ennenkin, jota kukaan ei varmasti toivo mutta ei olisi silti oikein vaan katsoa vierestä ja odottaa. Ja olen myös sitämieltä että jos venäjään olisi voinut luottaa olisi myös natokin pitänyt purkaa. Realiteettien vuoksi sellainen ei ole mahdollista

-4
02.10.14 09:26

<Veli-pekka> GraD Varmasti kannattaisit Ukrainan hallituksen touhuja ajalta ennen mellakoita? ja miksi tää mellakan jälkeisistä rippeistä kasattu hallitus lähettää sotilaita itä ukrainaan? olisko vihreiden miehien takia samoihin aikoihin Krimille käveltiin ja liitettiin venäjään sekö sopii noin vain? Ja kyllä ymmärrän että venäjä ei halua etupiiriinsä mitään länsimielistä tai länsijohdolla varustettua maata, josta sitten saattaa johtua se että Donetskista ja muista itäisistä kaupungeista vaan virtaa loputtomasti "kansantasavallan puolustajia" ei venäjän sotilaita. vaan varmasti paikallisia. :D

-4
01.10.14 23:56

<Ausvitsi> Russofoobikkoja servataan 5/5. Sen olen riemurasiassa huomannut että kattavimmat argumentit tulevat yleensä niiltä jotka uskaltavat suhtautua venäjään edes vähintään neutraalisti. Ihan näin esimerkkinä, lähes jokainen GraDin kanssa eri mieltä ollut on aloittanut keskustelun tyyliin "paskaa propagandaa, ryssä, muuta venäjälle, kremlin soluttautuja".

01.10.14 17:12

<Zimiboy> Perus juostaan keskellä tietä luotisateessa vai onko vihollisella ritsat käytössä :D

01.10.14 08:06

<Remedica> Voi viatonta koira parkaa :(

30.09.14 19:57

<GraD> Pyysin sinua perustelemaan miksi Venäjä on kaiken pahan alku ja juuri niin sinä vaihat aihetta siihen mitä venäjällä on paremmin kuin suomessa.. miten helvetissä se liittyy aikaisempaan aiheeseen :D tuntuu ku puhus vammaselle nii kyllä, asia lienee taputeltu. Morjens!

30.09.14 17:58

<GraD> No niin just, ei herranjumala.

30.09.14 14:46

<GraD> zilliz, sinä olet tottunut suomalaiseen kulttuuriin ja suomalaiseen tapaan toimia erinäisissä tilanteissa. Se, että venäjällä kulttuuri ja monet asiat ovat erilaisia suomalaisten näkökulmasta ei tarkoita sitä etteikö se riittäisi pitämään paikalliset tyytyväisinä. Eli aika turha ruveta vertailemaan. Ja Putinin aikana Venäjän kehitys on ollut räjähdysmäisessä nousussa. Nykyään ne "köyhät venäläiset" tulevatkin isoilla maastureilla törsäämään eri puolille suomea ja monet kaupungit tekevät kaikkensa vetääkseen heidät omiin ostareihinsa.

30.09.14 13:21

<juujoa> V1sk1 Vilkaise lähi-itään. Afganistan, Irak, Syyria.

30.09.14 11:42

<v1sk1> Nyt sun tarvii kyllä perustella tota NATO:n hyökkäämistä vähän.

-7
30.09.14 11:11

<GraD> Se mitä yhdysvallat aloittaa, natomaat seuraa perässä tavalla tai toisella ja jostain syystä tämän puolustusliiton toimet ovat olleet poikkeuksetta hyökkäämistä. Itä-Ukrainassa oli ukrainan armeijan kalustoa mielinmäärin mitä päätyi seperatistien käsiin ja melkosen suuri osa saatiin sotasaaliiksi tuhotuilta ukrainalaisyksiköiltä mutta en kiellä etteikö venäjä lähettäisi hnäille aseita ja varusteita.. samaa tekee länsi ukrainalle. Kanadasta tuli just vähän aikaa sitten melkoinen paketti varusteita eikä ole ainoa.

30.09.14 10:53

<v1sk1> GraD NATO on puolustusliitto eikä yhtäkuin Yhdysvallat. Se mitä Yhdysvallat tekee ei ole liitettävissä koko NATO:on. Venäjän kansa voi olla ja onkin ihan eri asia kuin sen hallinto, mutta just nyt Venäjän hallinnon harjoittama ulkomaanpolitiikka sen naapurivaltioita kohtaan on niin perseestä, ettet voi olla ymmärtämättä snadia negatiivista suhtautumista k.o. valtion toimia kohtaan. Ja mitä tulee Venäjän joukkoihin Ukrainassa niin selitä mulle miten 6-0 turpaan ottaneet militantit kääns yhtäkkiä sodan toisinpäin ja mistä se kaikki raskas tykistö ja panssariajoneuvot niiden puolelle ilmesty?

-4
30.09.14 10:35

<GraD> PujoS, erinomaisesti muotoiltu lause mutta uskoisin että sen pitäisi mennä näin: "GraD voi nyt muuttaa sinne VenäjäLLE". Captain Jack Sparrow, heps väitöksesi on invaliidi sillä tämä urli päättyy ".net"

30.09.14 10:30

<GraD> Sen sijaan että olisin saanut järkeviä vastauksia ja lähteitä jotka olisivat todistaneet väitökseni täysin perättömiksi nii sainkin muutaman lapsellisen kommentin ja miinuksia :D http://www.youtube.com/watch?v=QcE5aDTszrY miehen huuto = venäjän mustamaalaus uutinen ja lampaiden vastaus = "NATOON!!1 venäjään ei voi enää luottaa.. muistattehan miten viimeksi kävi!". Näin se vaan toimii ja näin se Nato laajenee. Viritetään kansa toista vastaan joko median avulla tai sitten ihan voimalla, tässä tapauksessa se ensimmäinen. Jotta kun sota alkaa niin kenellekkään ei jäis epäselväksi kuka on pahis.

30.09.14 10:26

<GraD> Juujoa, kyl. kylmäsota oli valmistelua kolmanteen maailmansotaan aseellisesti ja alueellisesti. Aina kun oli mahdollista niin pyrittiin laajentamaan vaikutusvaltaa uusille alueille jotta näitä voitaisiin käyttää hyväkseen joko joukkojen läpiviennin muodossa taikka ihan liittolaisina. Nato on jatkanut tätä Venäjän ja Naton välisistä sopimuksista huolimatta kylmänsodan päättymisen jälkeenkin ja lähestynyt venäjää joka suunnasta. Afghanistan ja Irak olivat aikoinaan enemmän Venäjämielisiä vaan tuskinpa enää kun Nato teki tempun sotakoneiston tankkaamiseksi sekä eteläisen rintaman avaamiseksi.

30.09.14 10:17

<v1sk1> Rasiassaki näemmä Kremlin soluttautujia

-6
30.09.14 09:01

<juujoa> Ja en nyt puolustele minkään maan toimia tässä sen enempää. Krimin miehitys oli täysin väärin. Mutta myöskin Ukrainan armeijalta se tuhansien siviilien teurastus Itä-Ukrainassa. Jos väkivalloin ajettu kansannousu Kiovassa on laillinen, miksei Itä-Ukrainan alueiden julistautuminen itsenäiseksi ole? Tämä on just tätä länsimaissa niin tuttua kaksinaismoralismia, jotkut höyrypäät taikka terroristit on jees, jos vaan ajaa Murican etuja. Niihän ne jenkitki sano Syyrian sodan alussa että: "We need Al-qaeda now!" Ja kaikki tietää mitä siitä seurasi.

30.09.14 08:58

<juujoa> Kannattaisi varmaan osan ottaa happea vähän ennen kuin laukoo päättömyyksiä. Tossa konfliktissa ei ole muusta kyse kuin etupiireistä. Tässä on jenkeillä paras mahdollisuus ikinä saada Nato-liittolainen aivan hiton lähelle Venäjän tärkeimpiä alueita. Luuletteko että Venäläiset pitää ajatuksesta? Uskon että alueella on paljon venäläisiä taistelemassa, se on sitten aivan eri asia keneltä ottavat käskyjä. Natolta tulee uusien tukikohtien ja laajentumisen myötä järkyttävää painetta Venäjälle, se ajaa epätoivoisiin tekoihin. "Jos jousta painaa liikaa, se saattaa ponnahtaa takaisin".

30.09.14 01:21

<Captain Jack Sparrow> Grad Hei.. Oot vääril sivuil.. .Fi päätteiset on suomalaisia sivuja ei venäläisiä.. tarkistappas tuo verkko osoite ja mee sinne jauhaa tota sontaa.. Ja hei! Jos oot ry.venäläinen, vedä käteen

-1
29.09.14 23:47

<PurjoS> GraD voi nyt muuttaa sinne Venäjään

-3
29.09.14 22:54

<Riemunimi> Natsit työssään

-5
29.09.14 22:08

<nojoo1> Kuolkoon kaikki ketkä aseeseen tarttuvat.

-12
29.09.14 21:16

<GraD> Tiedän että Janukovitch oli mulkku eikä hänestä pidetty idässäkään ei siinä mitään. Hyvä vaan kun lähti. mutta se miten tämä väliaikainen hallitus toimi on väärin ja ihmettelen miten sitä päätöstä edes tuetaan länsimaailmassa saatikka ite ukrainassa. USA käyttää teidän kaltaisten lampaiden russofobiaa erittäin tehokkaasti hyväkseen. Kaikki negatiivinen mitä venäjästä sanotaan otetaan täytenä faktana eikä ees kehata vaatia todisteita. zilliz, heitäppä lähteet jotka todistaisi väitöksesi.. vai perustuuko väite puhtaasti lännen sanaan? Venäjä ei kulje kohti kolmatta maailmansotaa, NATO kulkee.

-6
29.09.14 20:25

<Solidit> GraD on ihan turistina. Ukrainan "laillinen" presidentti oli fasisti ja riisti kansalta leivän suusta. Tottakait kansa otti omansa pois, niinku pitääkin. Ja puskaryssä, anteeksi pensasvenäläinen, huomaasi "Uuuraa, nyt voidaan tempaista tuo Krimi haltuun!" Sitten ryssät kun pudottivat väärän lentokoneenkin, kun piti se presidentin lentokone pudottaa. Ei enää edes ryssällä kantti kestäny lähettää toista SAMia perään.

-9
29.09.14 19:08

<Ile26> Grad, mielenkiintoinen näkemys jota en itse funtsinut. Joka tapauksessa Venäjä ei mielestäni kovinkaan agressiivinen tuolla ole vertaa Israel tai jenkit.

29.09.14 18:36

<zilliz> Mikä tässä on epäselvää? Venäjän armeija taistelee Ukrainassa, ei esim USA. Ryssät ei tee elettäkään vetäytyäkseen sieltä pois. Venäjä aloitti koko touhun ja sitä oli kuulemma suunniteltu jo noin 10 vuotta. Toivotaan että talouspakotteet purevat ja ryssien talous painuu pohjalukemiin. Silloin joutuu pjutinkin nöyrtymään kun kansakin jo varmaan siinä vaiheessa tajuaa miten paljon niitä on vedätetty vuosikymmenten ajan. Mutta tätähän venäjämieliset vajakit ei voi myöntää vaan kaikki on venäjällä aivan mahtavaa ja kaikki toimii loistavasti ja putin on jumalasta seuraava. Huoh!

-1
29.09.14 17:41

<GraD> zilliz, niinpä niin. Lännen propaganda näköjään uppoaa. Voitko perustella miksi Venäjä on nyt niin "kaiken pahan alku"? Koska talvisota ja isämma taisteli -39?

-9
29.09.14 17:19

<Mr_Perhonen> Koirua ei kiinnosta

-1
29.09.14 17:16

<largehc> Hobo-russia se siellä tykittää menemään.

-2
29.09.14 17:00

<zilliz> Grad meihin ei tuo paska propagandasi uppoa. Venäjä on paska maa ja kaiken pahan alku.

29.09.14 16:11

<GraD> Ja idässä kaikki alkoi tiesulkujen pystyttämisellä. Paikalliset seisoivat siellä kepit kädessä koska eivät halunneet Oikean-Sektorin pellejä heidän kotikulmiaan sotkemaan. Ei menny kovin pitkään kun sinne saapuikin pari bussillista näitä Länsi-Ukrainan toivoja jotka nyrkein pakattiin tiiviisti takaisin busseihinsa ja lähetettiin helvettiin Idästä. Aseellinen vastarinta tuli vasta myöhemmin. Siellä on paljon venäläisiä taistelemassa mutta suurin ero onkin että nämä ovat vapaaehtoisia eikä armeijan yksiköitä. Sinne on saapunut vapaaehtoisia espanjasta, ranskasta, serbiasta ja brasiliasta ainakin

-19
29.09.14 16:06

<crescon> Mennään "sotimmaan" laitetaans poijaat heijastimet päälle ettei vaan eksytä toisistamme.

-1
29.09.14 16:05

<GraD> Miten ihmiset voivat kannattaa Ukrainan hallituksen touhuja? Ymmärtäisin jos Itä-Ukrainassa olisi joku terroristi järjestö joka olisi tehnyt terrori-iskun Länsi-Ukrainaan jonka jälkeen olisi sota alkanut mutta kun näin ei ollut. Kiovassa laillinen presidentti syrjäytettiin "rauhanomasella mielenosoituksella" (molotoveilla ja pien tuliaseilla) ja heti kun itä näyttää ettei tue Ukrainan uutta laitonta hallitusta niin tämä väliaikainen hallitus lähettää sinne armeijan. Kertokaa joku miksi tämä on OK.

-18
29.09.14 16:05

<jes> Tulee aivan orpo olo kun kattoo tämmöstä eikä kukaan huuda allahia

29.09.14 15:09

<!STALKER!> Blyad cyka!

29.09.14 14:43

<Oskari992> 5:57 kaverilla tetsarin alla legendaarinen VDV:n telnyashka :D

-1
29.09.14 14:35

<Risto Laiska> Venäläiset aiheutti ukrainalaisille muiostaakseni murskatappion Ilovaiskissa.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.