Quantcast

GTA poliisin logiikka

Poliisi on ystävä.

2.31 / 5 (18 ääntä)

Julkaistu: 27.5.2019 21:34

Katsottu: 6220 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.31 / 5 (18 ääntä)

GTA poliisin logiikka | Poliisi on ystävä.

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
03.06.19 02:21

<tuuhee> DAI Se painon merkitys oli jousituksen kannalta. Ainahan voi viedä asian seuraavalle tasolle ohjaamalla ilmaa levyille tai rallityylillä nestejäähdytteiset satulat. Argumentti oli vasta "kuntoutuksessa", mutta edelleenkään peruskotterossa ei ole levyjä urilla tai reikien kera.

31.05.19 14:14

<DAI> tuuhee: Eipä niitä antiikkikotteroissa olekaan, koska silloin ei tiedetty paremmin. Urat ajaa täysin samaa asiaa, kuin reijätkin, joten en kokenut tarpeelliseksi mainita niistä. Levyn painolla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Argumenttisi on invalidi.

-2
29.05.19 01:50

<tuuhee> DAI Onhan ne kevyemmät, mutta sitten ei ole hauskaa, kun levy lohkee, mielummin uritettu. En ole itse nähnyt reijitettyjä levyjä normaalissa autossa, omassa antiikkikotterossa ei ole levyissä edes jäähdytyskanavia.

28.05.19 17:20

<DAI> Konsta Pylkkänen: Entäs sitten? Useinmiten jarrulevyt ovat reijitetyt jopa pikkuautoissa. Se tehostaa levyjen jäähtymistä vähentäen niiden kulumista.

-5
28.05.19 10:39

<Näsäx> Koskee myös RDR2, ois hyvä peli mut on perkeleen kovia kyttiä sihen aikaan kun löytävät ja tietävät kuka murhas jonku keskellä ei mitään =D

27.05.19 22:31

<thezan> "He fucked up"

27.05.19 21:44

<Konsta Pylkkänen> Mummolla oli tuossa kopperossa reijitetyt jarrulevyt.. :)

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Poliisia kiusataan

Poliisia kiusataan

5 861 katselukertaa

Valehteleva sekopää

Valehteleva sekopää

4 922 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.