Quantcast

Economic hitmans eli kuinka moderni imperialismi toimii.

Tässä kerrotaan miteen maailma nykyään makaa. Suomi on tällä hetkellä myös listalla ja hallitus on juonessa mukana. Katainen lunasti jo palkintonsa.

4.74 / 5 (21 ääntä)

Julkaistu: 29.10.2015 09:46

Katsottu: 3824 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.74 / 5 (21 ääntä)

Economic hitmans eli kuinka moderni imperialismi toimii. | Tässä kerrotaan miteen maailma nykyään makaa. Suomi on tällä hetkellä myös listalla ja hallitus on juonessa mukana. Katainen lunasti jo palkintonsa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-10-29 11:37:58

+44141

<PenZon>

Kyllä uuskapitalismi on pääsyyllinen terrorismin nykyiseen mittakaavaan, uskonto tarjoaa vain sille epätoivolle kanavan purkautua pyhänä sotana, ja se epätoivo taas ruokkii uskonnollista fanaattisuutta. Kyllähän sen nyt tavallaan ymmärtää; jos kaikki ei-islamistiset toimet jota on nähnyt on lähinnä sitä että valtion rahat ja luonto mätetään suuryhtiöille, eikä itselläkään enää ole mitään menetettävää niin alkaahan se kuulostaa mielekkäältä. Ääriradikalisoituneet terroristit tuskin ovat koskaan nähneet mitään mikä erottaisi uuskapitalistiset mulkut kaikista muista ei-muslimeista.

17

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
31.10.15 23:46

<MizoB> juujoa, ja mitä noiden suuryhtiöiden lobbaamiseen tulee, niin joo, varmaan osittain. Mutta ei valtio lähde pelkästään yhtiöiden pyynnöstä sotimaan :D Maksaa niin saatanasti. Elä ole pöljä.

31.10.15 23:44

<MizoB> juujoa, "Se ettei Euroopassa tai Läntisessä maailmassa ole suursotia on seurausta ainoastaan ydinuhasta". En usko tuota hetkeäkään, ja vaikka se olisikin osaksi totta, niin silti on rauhallisempaa kuin ennen.

30.10.15 16:02

<juujoa> mizob USA:n hallitusko sen öljyn jalosti Irakin öljykentiltä? Luuletko ettei nämä öljy-yhtiöt yhtään lobanneet / rahoittaneet Irakin sotaa? Se ettei Euroopassa tai Läntisessä maailmassa ole suursotia on seurausta ainoastaan ydinuhasta, ei siitä että nyt oltaisiin jotenkin enemmän valveutuneita.

30.10.15 10:15

<MizoB> kuli78, hetkinen ja anteeksi? Minä osaan kyllä kyseenalaistaa paljon asioita, myös tuon yksityissektroin syyttämisen siitä että valtio itse lähtee kaappaamaan alueita ja luonnonvaroja ulkomailta. Minä en missään vaiheessa ole puhunut mitään joukkotuhoaseista, tai puolustanut esim. sinun mainitsemaasi Irakin sotaa. Mutta kuten tuossa kapuski sanoi, niin tämän hetken vertaaminen historiaan paljastaa että meillä asiat on kuitenkin paljon paremmin. Ei ole euroopassa enää rotusortoa/orjuutta, suuria ristiretkiä ja maailmansotia. On vain alueellisia sotia ja epäkohtia.

-1
30.10.15 08:47

<kuli78> MizoB Ai tämä oli aivan paskaa? Oliko se paskaa siksi, että lehdessä tai ylen uutisissa asiat ei mene ihan noin? Herää todellisuuteen pahvi. Meidän maailma on juuri tuollainen mitä pätkässä esitettiin. Ihmiset on vain median toimesta aivopesty niin hyväuskoisiksi, että eivät osaa enää kyseinalaistaa mitään. Ennen Irakin toista sotaa oli semmoinen aivopesu kampanja mediassa sodan puolesta menossa, että huh huh. Jos nyt oikeasti joku luulee vieläkin, että WMP:t(joita ei edes löytynyt) oli sen sodan syy, niin no voihan sitä uskoa vaikka joulupukkiinkin jos haluaa.

29.10.15 17:53

<tellu piline> Don't hate the player for the game. Kuka nyt ei vaihtaisi esim. Suomen pohjavesiä isoon henkilökohtaiseen palkkioon, kun joku toinen nilkki sen tekis lopulta kuitenki. Kilpailuvietillä sekä omiin että toisen muroihin kuseminen on niin tukevasti koodattu ihmiseen, ettei näitä järkeä epätoivosesti puhua yrittäviä toisinajattelijoita kuten Jacque Fresco, oo vaivauduttu edes salamurhaamaan.

-3
29.10.15 17:01

<Kapuski> Jaha, taas on foliohatut meuhaamassa. Kaikki mittarit sanoo että väkivaltaa, poliittisia murhia ja sotia on vähemmän kuin ikinä aikaisemmin maailmanhistoriassa, mutta kaipa nekin kaikki on vain osa tätä suurta salaliittoa köyhiä vastaan. PS, se joka nähdään suomessa köyhänä kuuluu rikkaimpaan 5%. Eli ei ainkaan täällä ole kenelläkään varaa mussuttamiseen.

-6
29.10.15 15:01

<PurjoS> "Suomi on tällä hetkellä myös listalla ja hallitus on juonessa mukana. Katainen lunasti jo palkintonsa." Kiva jos pystyisit perustelemaan tämän.

29.10.15 14:18

<MizoB> PenZon, kyllä se terrorismi/massamurhaaminen on nykyisessä mittakaavassaan paljon pienempää kuin ennen nykyisen talousmarkkinan aikaa. Tietysti voidaan sanoa, että rahan perässä se uskonlahkokin juoksee, mutta se ei silti tarkoita että nykyiset suuryritykset olisivat terrorismin pohjimmainen syy.

-2
29.10.15 11:37

<PenZon> Kyllä uuskapitalismi on pääsyyllinen terrorismin nykyiseen mittakaavaan, uskonto tarjoaa vain sille epätoivolle kanavan purkautua pyhänä sotana, ja se epätoivo taas ruokkii uskonnollista fanaattisuutta. Kyllähän sen nyt tavallaan ymmärtää; jos kaikki ei-islamistiset toimet jota on nähnyt on lähinnä sitä että valtion rahat ja luonto mätetään suuryhtiöille, eikä itselläkään enää ole mitään menetettävää niin alkaahan se kuulostaa mielekkäältä. Ääriradikalisoituneet terroristit tuskin ovat koskaan nähneet mitään mikä erottaisi uuskapitalistiset mulkut kaikista muista ei-muslimeista.

17
29.10.15 10:10

<MizoB> Root cause of terrorism... no se ei ole Coca-Cola vaan uskonto. Siltä osin tämä nyt oli kyllä ihan täyttä paskaa.

-2

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Economic Hitmen

Economic Hitmen

5 554 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.