De-boning and stuffing a chicken, incredibly satisfying
Näppärää
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Näppärää
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2013-09-01 17:00:07
+3313
<Apinapallo>
Nykyään töllö täynnä kokkeja jotka ei tee muuta kun vittuilee muille ettei ne osaa mitään.
Aika: 2013-09-01 16:43:16
+2799
<Markkedi>
Olipas yllättävän hyvä. 5/5
Kommentit (16)
<power039> huomenna kokeilen. laitanko videoo rasiaan miten onnistuu?
<Berkeles> Täytyy olla kyllä "ranskalaisittain riiputettu" lintu, että noin irtoaa tavara luista. Yritäppä tuoreelle linnulle, nii ei lähe.
<esathekiller> näppärää my ass.. perus rasialainen jos tota yritää niin saa vaan hakkelusta tosta linnusta.
<Kanakotka> Tossa nivelen rikkomisessa täytyy muuten olla helvetin tarkka ettei sieltä lohkea luunpalasia lihaan.
<testo_jolle> ei tarvitse tuota taitoa mihinkään. Suomessa ei saa kanaa kuin suoja-ainekaasusäilöntäe-koodipaskaan valmiiksi paloiteltuna.
<Kempsu> Rasialainen tietää minkä laittaa minne 01:33
<evoxia> Erittäin mielenkiintoinen pätkä.. Meni kyllä 10min todella nopeasti kun katsoi mielenkiinnolla :D
<6xgary> cream fraiche
<BAPHOMET> Helppoa kun osaa
<SPR000X> Missä nailed it versio?
<qaaz> Level French cook.
<Kimpou> osaa kyllä hommansa
<Apinapallo> Nykyään töllö täynnä kokkeja jotka ei tee muuta kun vittuilee muille ettei ne osaa mitään.
<Markkedi> Olipas yllättävän hyvä. 5/5
Uusimmat Foorumin viestit