Quantcast

Bible Black - Heaven and Hell (Black Sabbath), Ronnie James Dio

Bible Black jäi legendaarisen heavy metal laulajan Ronnie James Dion viimeiseksi musiikkivideoksi jossa hän oli mukana. Dio kuoli syöpään vuoden päästä tämän videon julkaisun jälkeen vuonna 2010. Heaven and Hell bändi oli oikeasti Black Sabbath. Heaven and Hell on Black Sabbathin 1980 vuoden albumi, jossa Dio on ensimmäisen kerran mukana kokoonpanossa, koska Black Sabbathilla oli tämän albumin aikainen alkuperäinen kokoonpano kasassa vuonna 2006 he kutsuivat itseään Heaven and Hell nimellä. The Devil You Know (2009) albumi jolta kyseinen biisi löytyy edustaa raskasta, doom metal-vaikutteista heavy metalia Iommin riffien ja Dion vokaalien ollessa pääosassa Sanoituksellisesti kappaleet ovat pääosin synkkäteemaisia, käsitellen mm. enkeleitä ja demoneja, hengellisiä aiheita, kärsimystä, poliitikkojen ja kansan välisiä ristiriitoja sekä psykologisia patoutumia.

4.69 / 5 (16 ääntä)

Julkaistu: 21.6.2016 10:51

Katsottu: 5029 kertaa

Kommentit: 6 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.69 / 5 (16 ääntä)

Bible Black - Heaven and Hell (Black Sabbath), Ronnie James Dio | Bible Black jäi legendaarisen heavy metal laulajan Ronnie James Dion viimeiseksi musiikkivideoksi jossa hän oli mukana. Dio kuoli syöpään vuoden päästä tämän videon julkaisun jälkeen vuonna 2010. Heaven and Hell bändi oli oikeasti Black Sabbath. Heaven and Hell on Black Sabbathin 1980 vuoden albumi, jossa Dio on ensimmäisen kerran mukana kokoonpanossa, koska Black Sabbathilla oli tämän albumin aikainen alkuperäinen kokoonpano kasassa vuonna 2006 he kutsuivat itseään Heaven and Hell nimellä. The Devil You Know (2009) albumi jolta kyseinen biisi löytyy edustaa raskasta, doom metal-vaikutteista heavy metalia Iommin riffien ja Dion vokaalien ollessa pääosassa Sanoituksellisesti kappaleet ovat pääosin synkkäteemaisia, käsitellen mm. enkeleitä ja demoneja, hengellisiä aiheita, kärsimystä, poliitikkojen ja kansan välisiä ristiriitoja sekä psykologisia patoutumia.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-06-21 12:02:44

+4187

<Gozaimasu>

Mä vaan tiiän sellasen hentain ku Bible Black

7

Kommentit (6)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.07.16 13:45

<Theggis> Tässä ei ollutkaan piirrettyjä tissejä ja penisnaisia. Petyin.

-1
26.06.16 13:35

<Why> Muistan vieläkin kun laitoin Heaven and Hell -vinyylin soimaan. Neon knights jytisi kajareista ja olin myyty. Koko bändi oli parhaimmillaan siinä albumilla. On se vaan niin, että se musa mitä on teininä kuunnellut ekojen keskikaljakännien kera ei lähde ihmisestä edes hakkaamalla.

22.06.16 08:36

<led zeppe1in 93> taikurinhattu Dio laulutaidot ja omaperäiset sanotukset ovat aina tehokkaasti korvanneet vähän muita puutteita joissakin hänen biiseissä. Diolta ei paljon huonoja albumeja löydy, ehkä Angry Machines on sellainen. Itse olen aina pitänyt enemmän Dion Black sabbath biiseistä enemmän kuin kenenkään muun siinä bändissä laulaneiden. Odotin vähän itsekkin albumi 13 jotain muuta mitä se lopulta oli:(

22.06.16 02:06

<taikurinhattu> The Devil You know on ihan helvetisti kovempi levy kuin 13. Paikoitellen jättää toivomisen varaa, muttei lähimainkaan niin paljon kuin 13. 13 ei ole huono, mutta tuntuu että bisnes vaikutti liikaakin levyn tekoon ja soundiin.

21.06.16 12:02

<Gozaimasu> Mä vaan tiiän sellasen hentain ku Bible Black

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Quiz Show (Bible Contradictions)

Quiz Show (Bible Contradictions)

3 880 katselukertaa

Bible Slavery: Totally different

Bible Slavery: Totally different

3 778 katselukertaa

Bubbles and the Bible Salesmen

Bubbles and the Bible Salesmen

11 016 katselukertaa

Penn & Teller

Penn & Teller

9 911 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.