Quantcast

Anti-Brexit kannattajat

Tommy Robinson kysyy brexitin kannattajilta kysymyksiä.

3.24 / 5 (15 ääntä)

Julkaistu: 31.3.2017 10:21

Katsottu: 4447 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.24 / 5 (15 ääntä)

Anti-Brexit kannattajat | Tommy Robinson kysyy brexitin kannattajilta kysymyksiä.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-03-31 11:14:04

+10293

<humpankuningas>

EU oli ideana ihan kiva. Kauppaliitto, jossa tavara liikkuu vapaasti. Siinäpä ne hyvät ideat sitten ovatkin. Muutenhan tuo ei tuota kuin ongelmia, varsinkaan nykypäivänä. Siinäpä sitten ollaan, kun olemme EU:n osavaltio ja teemme samalla tavalla, kuin muutama kymmenen täysin erilaista ja erilaisia ihmisiä asuttavat maat jossain kaukana. Paitsi ne eteläiset maat, jotka luistavat ja venkoilevat direktiiveistä ja joita meillä noudatetaan pilkulleen. Kauppaliitto hyvä, liittovaltio = orjuus.

25

Aika: 2017-03-31 11:07:46

+44141

<PenZon>

Valitettavan sitkeästihän se näyttää siltä että mitä edemmäs aika kuluu, sitä kauemmas unioni siirtyy demokratiasta despotian suuntaan. Yksittäisillä jäsenvaltioilla on kokous toisensa jälkeen vähemmän valtaa päättää omista asioistaan kun direktiivi määrää tämän, tuon ja sen. Liittovaltiota odotellessa.

18

Aika: 2017-03-31 12:07:15

+34324

<maksamakkara>

Lampaita ohjaillaan mielikuvilla, tunteilla ja valheilla asioiden todellisesta luenteesta ja kriittisesti ajattelevia haukutaan natseiksi, eikä heidän kanssaan suostuta käymään rakentavaa keskustelua. Siinä tämänpäivän poliittinen ilmapiiri.

15

Aika: 2017-03-31 10:45:48

+1781

<Tunna>

Mies kyllä vähän vääristelee asioita sanoessa, että EU:ssa yksi maa/nainen päättää muiden maiden asioista ja omasta mielestäni EU:n pointti ei ole se, että tiiät kuka on sen johtaja/keulakuva.

8

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
01.04.17 15:38

<sika> tappajafin EU on pienen maan sairasvakuutus: tarpeeton kun on terve, elämän ja kuoleman kysymys kun syöpä yllättää. Syöpä = Venäjä, Venäjä, Venäjä

-1
01.04.17 15:34

<sika> tappajafin Saattaisi mennäkin. En kirjoittanutkaan, että EU on Suomelle taloudellisesti hyväksi. Kirjoitin, että vahva valtioliitto on pienille maille valtava turvallisuuden tae. Suomi on kerran ollut yksin naapuria vastaan ja se ei ollut kaunista katseltavaa. Nykyään voimasuhteet ovat vielä pahemmin vinksallaan.

01.04.17 12:03

<tappajafin> sika Paitsi että se EU aiheuttaa sitä vahinkoa, meillä menisi taloudellisesti paljon vahvemmin ilman.

01.04.17 09:50

<sampsap> muuten hyvä kanava mutta vituttaa se että postataan noin kymmenen lyhyttä videota päivässä joka täyttää youtuben subfeedin

31.03.17 21:00

<sika> groaar Jep, Suomi on nettomaksaja. Maksathan itsekin vakuutusmaksuja, jotta vahingon sattuessa on jotain mihin turvata.

-2
31.03.17 18:55

<groaar> sikaNo niistä pienistä maista pumpataan kaikki pihalle.

31.03.17 18:17

<sika> Mulle on ihan käsityskyvyn yläpuolella, että ihmiset Suomessa ei tajua, että pienten maiden ainoa toivo on vahva EU. Me on eletty poikkeuksellisen pitkä aika rauhassa ja se on ihan kokonaan valtioiden yhteistyön ja nationalismin laimentumisen ansiota. Ja ennen kuin isäm maan pulustajat syöksyvät metelöimään: en tarkoita, etteikö saisi olla nationalismia.

31.03.17 17:40

<WremahThD> Tämän videon otsikko on kyllä ihan päin vittua :D Tai ainakin kuvaus

31.03.17 15:46

<_Cj_> Hyvä tuo natsi- kommentti tuolta akalta :D hahaha

31.03.17 12:45

<Pag1sta> EU:lla ei ole presidenttiä. Ärsyttävä trolli

-8
31.03.17 12:07

<maksamakkara> Lampaita ohjaillaan mielikuvilla, tunteilla ja valheilla asioiden todellisesta luenteesta ja kriittisesti ajattelevia haukutaan natseiksi, eikä heidän kanssaan suostuta käymään rakentavaa keskustelua. Siinä tämänpäivän poliittinen ilmapiiri.

15
31.03.17 11:14

<humpankuningas> EU oli ideana ihan kiva. Kauppaliitto, jossa tavara liikkuu vapaasti. Siinäpä ne hyvät ideat sitten ovatkin. Muutenhan tuo ei tuota kuin ongelmia, varsinkaan nykypäivänä. Siinäpä sitten ollaan, kun olemme EU:n osavaltio ja teemme samalla tavalla, kuin muutama kymmenen täysin erilaista ja erilaisia ihmisiä asuttavat maat jossain kaukana. Paitsi ne eteläiset maat, jotka luistavat ja venkoilevat direktiiveistä ja joita meillä noudatetaan pilkulleen. Kauppaliitto hyvä, liittovaltio = orjuus.

25
31.03.17 11:07

<PenZon> Valitettavan sitkeästihän se näyttää siltä että mitä edemmäs aika kuluu, sitä kauemmas unioni siirtyy demokratiasta despotian suuntaan. Yksittäisillä jäsenvaltioilla on kokous toisensa jälkeen vähemmän valtaa päättää omista asioistaan kun direktiivi määrää tämän, tuon ja sen. Liittovaltiota odotellessa.

18
31.03.17 10:45

<Tunna> Mies kyllä vähän vääristelee asioita sanoessa, että EU:ssa yksi maa/nainen päättää muiden maiden asioista ja omasta mielestäni EU:n pointti ei ole se, että tiiät kuka on sen johtaja/keulakuva.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Muzon testaus

Muzon testaus

8 203 katselukertaa

Dronen torjuntaa

Dronen torjuntaa

5 448 katselukertaa

Meanwhile at Anti-Trump Protest

Meanwhile at Anti-Trump Protest

3 731 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.