Quantcast

Ancient AliEn Technology (osa.1)

2.09 / 5 (6 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 29.3.2013 11:35

Katsottu: 5516 kertaa

Kommentit: 29 kpl

Tarkastaja: Kultamunat

1.2K

2.09 / 5 (6 ääntä)

Ancient AliEn Technology (osa.1)

Kommentit (29)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
04.06.13 15:23

<Kipux> Minä ei ymmärrä, joten vastaus täytyy olla joko muukalaisteknologia tai jumala.

30.03.13 18:10

<Apinapallo> Eli heillä on olleet avaruusaluksia joilla ovat kyenneet tulemaan tänne mutta niiden arkkitehtuuri vastaa meidän linnoja 1400-luvulta... Selevä. Kuinka paljon tarvii haaveilla muukalaisista että hylkää sen faktan että tuo ei ole maagisen edistyksellistä rakennustyötä ja että seinien ero voidaan jo selittää sillä että ehkä sen toisen rakennuttaneella oli enemmän hilloa? Inkoja oli 20-vitun-miljoonaa kun espanjalaiset löysivät heidät. Ei ne olleet mikään "pikkuheimo" vaan kukoistava valtio jossa luokkaeroja, työvelvollisuus, valuutta, johtaja ja armeija.

30.03.13 17:05

<ropootti> Nickname3, kelaa, että mulla on työkalu, joka painaa ehkä jotain viisi tai kuusi kiloa, siinä ei ole yhtään liikkuvaa osaa ja se on valmistettu metallista. Saan sillä yksin liikuteltua jopa 500kg painoista kiveä. Jos sama työkalu olisi pallon mallinen, sillä ei liikuttelisi edes 100kg painoisia kiviä, mutta oikein muotoiltuna se on väkevä työkalu. Onko kyseinen työkalu: a) silkkaa muukalaisteknologiaa b) pelkkää muukalaismuotoilua c) ehtaa muukalaismetallia vaiko huumorivaihtoehtona d) pelkkä elementtikanki?

30.03.13 10:57

<Nickname3> Kelatkaa--> millä työkaluilla noi kivet on tehty tuohon muotoon? Mikä idea on valjastaa koko kaupunki hakkaamaan kiviä? Kuka teki ruoan, kuka metsästi safkaa teki mitäkin.. Mut, eihän riemurasialaiset kelaa näin vaan - noilla oli jokin taito / tieto miten saa stemut helposti muokattua

30.03.13 10:30

<Cauloises> Kuka foliopää näitä tänne oikei suoltaa

29.03.13 23:08

<Jaakopp1> "Seems the most logical thing that happened..." <- tuolla lauseella, kun alustetaan ufo-tarinoita ollaan jo pitkällä.

29.03.13 21:10

<Lecimx> ropootti, Sanomiseni perustuu täydelliseen ja vedenpitävään tieteelliseen faktaan.

-1
29.03.13 20:32

<valtakunta> Bolleny - en nyt muista missä kirjassa oli maininta(en muista tarkkaan miten menee), että "ellet tunne vanhaa/historiaa, et voi oppia uutta." Tyhmien/ymmärtämättömien ihmisten on aina turvauduttava johonkin yliluonniseen, kun asia menee yli hilseen. Olkoonkin kyseessä jumala, jesse, alienit jne jne. Itselle kaikki kaikessa on lentävä spagettihirviö.

29.03.13 20:28

<subaruduke> @<ropootti> kirjoitit vitunmoisen romaanin eli puhut ympäripyöreitä asiasta jonka olisi voinut selittää muutamalla sanalla. tämä ancient aliens taas on typerien amerikkalaisten ohjelma, jotka taas eivät ymmärrä ajan merkitystä.

29.03.13 18:05

<Why> Näissä "ihmeellisyyksissä" on se ongelma, että mihin se taito tehdä niitä on kadonnut. Nuo seinät, pyramidit, yms. On ihmisen tekemiä mutta missä tekijät. Kulkutaudit tai luonnon katastrofit tappaneet rakentajat. Uusi sakki tullut huudeille ja kertoo nyt, että me ne tehtiin jumalien avulla. Tarinoilla on saatu pahat pojat pysymään poissa.

29.03.13 17:59

<Tömpsy> miten päädyimme tästä muurista tähän?!?!? whaat taa.. jaa'a olisko ne ottany kylän iso markon kantamaan vähä isompia murikoita kasaan ku ei jaksa noita helvetin pieniä nii montaa kasata..

29.03.13 17:09

<Kanakotka> Yllättäen usasta löytyy taas vitun typerää porukkaa

29.03.13 14:47

<Accure> En usko kun ei ollu Tsoukalos selittämässä!

29.03.13 14:40

<Modiglian> Voi jeesuksen persekarva taas mitä paskaa. Millon idiootit tajuaa, että "en ymmärrä, siispä sen täytyy johtua alieneista tai jumalasta" on niin vitun väärä vastaus ihan kaikkeen kuin olla voi? Vittu tutkikaa sitä asiaa jos ette siitä mitään tiedä. Nykypäivänä netti on ihan täynnä oikeaa tietoa asioista joten ei ole kyse mistään muusta kuin siitä, että vitun viitsii katsoa. Wikipedia on hyvä alku.

29.03.13 14:36

<ropootti> subaruduke, en tiedä mistä ympäripyöreistä puhut, tai mistä amerikkalaisista puhut. Jos sanomiseni vaikuttaa ympäripyöreältä, niin luepa uudestaan. Pitkällä aikavälillä rakentaminen on vain yksi tekijä, mitä ufohihhulit eivät ymmärrä, ja tukee täysin aiemmin sanomaani.

29.03.13 14:31

<ropootti> Bolleny, logiikallasi et voi hengittää, koska et ymmärrä miten se biologisesti ja kemiallisesti tapahtuu. Eli toisin sanoen ääripäinen höpöhöpö ei kelpaa edes huumorista.

29.03.13 14:29

<ropootti> Lecimix, sanomisesi perustuu johonkin aivan muuhun kun tietoon.

29.03.13 12:39

<valtakunta> Sigourney Weaver kaiketi ollut arkkitehtinä ja sateella kiviin ilmestyy jesse vetämässä mäkkärin mättöä. Muutenkin hienoa toi jenkkien ajatusmaailma. "ooh. miten tämä voi olla tälläinen? ei voi olla ihmisten tekemä."

29.03.13 12:30

<subaruduke> voi vittu ropootti! pitikö nyt kirjoittaa ympäripyöreitä. totuus tässä kuten muissakin "avaruusoilioiden" rakentamissa kohteissa on se että, ne on rakennettu pitkällä aikavälillä. amerikkalaiset kun eivät ymmärrä ajan merkitystä. hyvä esimerkki tästä on jos siirretään meidän aikaa 300 vuotta taaksepäin ja katsotaan millasta silloin oli.

29.03.13 12:28

<Bolleny> ropootti eli toisin sanoen ennen kuin voi vähääkään tutkia historiaa pitää ensin tietää tasan tarkkaan kaikki nykymaailmasta. Vielä tarkemmin sanottuna: Historian tutkiminen on mahdotonta.

-1
29.03.13 12:23

<Kuriah hiippi> Sori jätkät, mut veikkaan et me mennää vaa typerämpään ja typerämpään suuntaan eikä lainkaan tulla tästä älykkäämmiks :s. Ei tarvii ku avata vaikka iltalehti ja ihmetellä et miten me voidaan olla viel ees elossa.

29.03.13 12:15

<AdiHasla-> <Lecimx> Edelleenkin maailmankierto on sellanen että joku laji kehittyy älykkääksi ja loppuen lopuksi tuhoaa itsensä älykkyydellään kuten meillekin tulee käymään ja nämä kaikki mitä me kattellaan täällä ihmeissään on niiden jäänteitä. <--- entä jos meistä tulee niin älykkäitä, että pystytään estämään tämä itsetuho?

29.03.13 12:08

<Lecimx> Edelleenkin maailmankierto on sellanen että joku laji kehittyy älykkääksi ja loppuen lopuksi tuhoaa itsensä älykkyydellään kuten meillekin tulee käymään ja nämä kaikki mitä me kattellaan täällä ihmeissään on niiden jäänteitä.

29.03.13 12:03

<lucaz> Joku vois ihmetellä vaikka miks neuvostotalot räjähtää käsiin ja samaan aikaan lännessä avaruusoliot on auttanut rakentamaan parempia kämppiä.

29.03.13 11:55

<ropootti> Kysymyshän on juurikin se, että _miten_ joskus on asiat onnistututtu tekemään. Edelleen, jollei osaa vastata samaan kysymykseen koskien oman aikakautensa teknologisiin saavutuksiin, niin mitten pahasti voi historian spekuloinneissaan mennäkään.

29.03.13 11:52

<ropootti> Kun ei oikeasti ymmärrä miten tietokone toimii, miten leivänpaahdin toimii, miten akkuporakone toimii tai ylipäätään miten mikään arkemme täyttävä teknologia toimii, niin ei ihme, että muinaisten kulttuurien käsityötaitojen ihmettely johtaa ajtukseen siitä, että joku muu kuin ihmiskunta on ne saanut aikaan. Samalla logiikalla kaikki mitä ihmiskunnalla juuri nyt on käytössä vessapaperista avaruusaluksiin on puhtaasti maan ulkopuolisen älyn aikaansaannosta.

29.03.13 11:49

<ropootti> Meillä täällä Suomessa on kaikille avoin kirjastojärjestelmä. Menemättä sen hienouksiin sen tarkemmin tiivistän asian näin: tiedon hankkiminen on vapaata ja helppoa. Ok. Se, että elämme teknologian huippukaudella, mikä on ainakin nykyisen historian_tiedon_ valossa parasta mitä ihmiskunta on ennen huomista saanut aikaan, aiheuttaa helposti ajatustapaamme ikävän virheen: ajattelemme enemmän mahdollisuuksia kun ratkaisuja. Siinä se ratkaiseva ero tieteellisen ajattelun ja ufo/uskonto/yms.-hihhuloinnin välillä.

29.03.13 11:47

<Päärynä> on hetken saanu jynssätä kiviä yhteen kyllä et tulee tollasta jälkee

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Song of the Sea

Song of the Sea

3 490 katselukertaa

Kulning - Ancient herdingcall

Kulning - Ancient herdingcall

4 137 katselukertaa

Villikissan eläkepäivät

Villikissan eläkepäivät

4 609 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.