Ahvenen perkaaminen kuorimistyylillä
Siitä kalamiehille ja satunnaisille harrastajille niksi ahventen perkaukseen
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Siitä kalamiehille ja satunnaisille harrastajille niksi ahventen perkaukseen
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2019-07-08 13:11:37
+3253
<4spaddu2>
Ihan kiva kikka.
Kommentit (11)
<pikku-karhu> Siitä nahkasta voi raaputella vielä vähän lihaa sisäpuolelta, jos huvittaa.
<Kari Brandy> Tuolla tyylillä perkaa tosi nopsasti isommankin määrän pikku ahvenia, jos vaikka pilkillä sattuu tulemaan. Tosi hyvin toimii sellainen pieni vihannesveitsi, mihin on tehty terävän kärjen tilalle sellainen lovi. Kääntää vaan veitsen ympäri ja työntää tuota selkäevän viertä.
<bartman> Vähän ammattimaisempi kikka: https://www.youtube.com/watch?v=fbCNXAJmlq8&list=PLMk3xQ7z1N451XKC6OhBD0Kpdh_E2eM3p&index=3&t=0s
<kymppikulli> Kerrankin hyödyllinen media tän muun hyvän lisäksi. Kiitos lähettäjälle. Opin uutta tästä.
<jossainpain> Ja tästä siirrymme seuraavaksi pikku hiljaa suurempien kohteiden kuorimiseen joka viikko...
<SirMrSukkamehu> Mulle ihan sama koska kaupan tiskiltä ostan kuitenkin en oo perunoitakaan kuorinu moneen vuoteen ku kaiken saa valmiina kiitos nam
<SirMrSukkamehu> Muna tuonne
<Näsäx> Peta ei tykkäis haha.
<OsKuukkeli> Pittääpä kokeilla. Tähän mennessä oon vaan suomustanu, leikannu fileeksi ja rouskuttanu nahkoineen.
<4spaddu2> Ihan kiva kikka.
Uusimmat Foorumin viestit