Quantcast

Bill Gates juo paskasta suodatettua vettä

Laitos, johon syötetään kakkaa ja tuotteena saadaan juomakelpoista vettä, sähköä ja tuhkaa.

4.65 / 5 (17 ääntä)

Julkaistu: 9.1.2015 12:55

Katsottu: 5673 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.65 / 5 (17 ääntä)

Bill Gates juo paskasta suodatettua vettä | Laitos, johon syötetään kakkaa ja tuotteena saadaan juomakelpoista vettä, sähköä ja tuhkaa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-01-09 13:40:53

+51

<BluZa>

Nokialla juodaankin paskaa.

51

Aika: 2015-01-09 15:18:53

+8271

<kuli78>

Tuommonen jonnekkin Afrikkaan, niin se on seuraavana päivänä paskana/purettu osiin ja myyty/räjäytetty. Ei taida olla sanitaatio se Afrikan suurin ongelma, vaan afrikkalaiset itse. Haitissa, kun tapahtui se hillitön maanjäristys, niin paikalliset eivät olleet kolmessa kuukaudessa saaneet aikaiseksi edes riukukäymälöitä vaan paskoivat kuka mihinkin, kunnes avustustyöntekijät rakensivat hätäwc:t niille. Ei se kannettu vesi kaivossa pysy vaikka muuten onkin varmaan ihan ok vehje.

39

Aika: 2015-01-09 17:15:21

+3364

<Johnny Bravo>

itse lähdin leikittelemään ajatuksella.. pystyyköhän toi käyttämään itämeren paskalietettä samalla tavalla hyödyks? ja jos pystys ni olis siistiä jos, rakennetaan valtava jätteenpuhdistuslaiva ruoppaamaan itämeri puhtaaks ja pohjasta löytyvät metallit ja maa-ainekset vietäis jatko jalostukseen ja käytettäisiin hyöty suomen talouden elvyttämiseen..

8

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
09.01.15 20:19

<faravid> It`s shitwater :)

09.01.15 19:50

<Valkoinenkuolema> Snapsix .. juu ne varmaan mielummin vetää lammikosta ebolavettä gnuunkusella mielummin kuin tuota kirkasta vettä jossa voi olla jotain lääkejäämiä.

09.01.15 17:15

<Johnny Bravo> itse lähdin leikittelemään ajatuksella.. pystyyköhän toi käyttämään itämeren paskalietettä samalla tavalla hyödyks? ja jos pystys ni olis siistiä jos, rakennetaan valtava jätteenpuhdistuslaiva ruoppaamaan itämeri puhtaaks ja pohjasta löytyvät metallit ja maa-ainekset vietäis jatko jalostukseen ja käytettäisiin hyöty suomen talouden elvyttämiseen..

09.01.15 16:46

<Infektio> Nestlellä ainaki ollu ristiriitasuutta, et tarjoo vesipuhdistamoi, mut mainosten kuvaamisen jälkeen ne onki jääny ruostumaan... samoin tää Gates on niin kova hyväntekijä, et lahjotti lääkkeitä alueel, mis kärsitää huonosta hengitysilmasta. Hyvin tosin jätti mainitsemat, et nä ilmansaasteet tuli jätkän omista tehtaista.

-1
09.01.15 15:18

<kuli78> Tuommonen jonnekkin Afrikkaan, niin se on seuraavana päivänä paskana/purettu osiin ja myyty/räjäytetty. Ei taida olla sanitaatio se Afrikan suurin ongelma, vaan afrikkalaiset itse. Haitissa, kun tapahtui se hillitön maanjäristys, niin paikalliset eivät olleet kolmessa kuukaudessa saaneet aikaiseksi edes riukukäymälöitä vaan paskoivat kuka mihinkin, kunnes avustustyöntekijät rakensivat hätäwc:t niille. Ei se kannettu vesi kaivossa pysy vaikka muuten onkin varmaan ihan ok vehje.

39
09.01.15 14:56

<MixuS> Miten tuollekin miehelle pitänyt tekstitys laittaa, ihan hyvin selvää sai ilmankin?

09.01.15 14:25

<thirvi> snapsix Siellä on sellaisia hienoja filttereitä. Ei tuon videon tarkoitus ollut mennä sen syvemmin taustalla olevaan tieteeseen. http://www.ted.com/talks/michael_pritchard_invents_a_water_filter

09.01.15 14:16

<esistleben> En oikein ymmärtänyt miten tuo laitos erottelee esim. ne komponentit jotka höyrystyvät vettä alemmissa lämpötiloissa. Myöskin se jäi epäselväksi onko lopputulos juomavettä niin kuin me sen käsitämme vai onko kyseessä niin puhdas liuos, että sitä ei voi esim. kuljettaa muovisissa tai metallisissa astioissa ollenkaan ilman että astioista liukenee liuokseen myrkyllisiä aineita. Entä antibiootit, ehkäisyhormonit, muut lääkeaineet? Lääkejäämillä on moniakin eri haittavaikutuksia, mutta esim. ehkäisyhormonin on tutkittu jopa tuplaavan hiv-tartunnan riskin.

09.01.15 14:09

<karvonen> Jokainen meistä juo kierrätettyä kusta

09.01.15 13:40

<BluZa> Nokialla juodaankin paskaa.

51
09.01.15 13:35

<Pärre_82> Niin juo turkulaisetkin.

-3

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Bill Burr - The Vasa

Bill Burr - The Vasa

3 614 katselukertaa

Bill Burr ja Dikram Yoga

Bill Burr ja Dikram Yoga

5 095 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.