Quantcast

130km/h Polkupyörällä

Armstrong polkeen suola-aavikolle tuollain.

3.1 / 5 (10 ääntä)

Julkaistu: 18.8.2013 12:49

Katsottu: 8044 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.1 / 5 (10 ääntä)

130km/h Polkupyörällä | Armstrong polkeen suola-aavikolle tuollain.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-08-18 14:43:45

+245

<Albr>

"Armstrong polkeen suola-aavikolle tuollain"...ei jumalauta että raivostuttaa tämä nykyteinien puhe ja- kirjoitustyyli.

51

Aika: 2013-08-18 16:43:26

+17068

<opmdevil>

No joo, tää on taas näitä "ennätystehdäs-perseilyitä". Ajetaan polkypyörällä auton peesissä ja sitä varten rakennetaan ihan pyörä itse ja autoonkin laitetaan oikein koppero jonka sisällä pyörällä ajetaan ja sitten on hienoa tehdä video jossa ajetaan 130 km/h. Ja porukka on että vau! Tuo nopeudella kehuminen vaan menettää merkityksensä kun ilmanvastus käytännössä häviää lähes olemattomiin. Tietenkin jos tyo jamppa tolla välityksellä pystyisi oikeasti kääntämään sen 100 kampea minuutissa, menisi kovempaakin mutta ei taida kunto riittää kun pitää tollanen kotterokin rakennella.

7

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.08.13 07:22

<Tauriini> Tämä on näitä kun joku hermanni haluaa elämäänsä merkitystä olemalla maailman paras jossain vaikka todellisuudessa kuka tahansa apina pystyy samaan

21.08.13 00:46

<keke67> Tuohan on keksitty jo. Kuntopyörä ihan kotona sisällä. Tarvi sitä pyörää aina uusiksi keksiä.

19.08.13 13:56

<Ranksu> <opmdevil> | Tuo koppero on rakennettu, että pyöräilijä saa parhaimman mahdollisen 'tyhjiön' missä polkea. Minusta on mahtavaa, että jollakin on intohimoa ja päämärä tehdä mitä videolla nähdään. Se on niin S********* helppoa täältä anonyyminä lässyttää. Keskity omaan reenaamiseen ja oman hyvän olon parantamiseen ettei tarvi täällä turhuuksia paasata.

19.08.13 12:44

<opmdevil> <pikku-RiQ> peesiajo pakun tai vastaavan perässä on ihan normiharjoittelua jos harrastaa kilpapyöräilyä. Joku 50 km/h ei ole pyörällä pakun peesissä edes kovin paljon. Tollasia vauhtia vetää TT-pyörällä ilman peesiäkin. Rekan peesissä menee helposti 80 km/h ja silloinkin tulee ongelmaksi se että välitykset loppuu.

18.08.13 21:47

<Joonus> legstrong

18.08.13 20:56

<pikku-RiQ> Venäjällä muutamat kerrat nähny, kun pyöräilijä ajaa pakun takana niin, että pakun takakontti on auki, luo "tyhjiön" jossa minimaalinen ilmanvastus ja pääsee aika perkeleen kovaa. Samaa tekevät täällä meillä päin, kun lähtee rekalla risteyksestä kiihdyttämään, hyökkää fillaristi aika sähäkästi imuun ja polkee parhaillaan perässä liki 50km/h.

-1
18.08.13 18:37

<PenZon> Joo, olishan se vähän oikeaoppisempaa hakea se ilmanvastuksen minimointi sillä pyörän aurodynaamisella muokkaamisella. Mutta toi nopeuden tavoittelu on varmaan sellanen juttu johon on helppo jäädä koukkuun.

18.08.13 16:43

<opmdevil> No joo, tää on taas näitä "ennätystehdäs-perseilyitä". Ajetaan polkypyörällä auton peesissä ja sitä varten rakennetaan ihan pyörä itse ja autoonkin laitetaan oikein koppero jonka sisällä pyörällä ajetaan ja sitten on hienoa tehdä video jossa ajetaan 130 km/h. Ja porukka on että vau! Tuo nopeudella kehuminen vaan menettää merkityksensä kun ilmanvastus käytännössä häviää lähes olemattomiin. Tietenkin jos tyo jamppa tolla välityksellä pystyisi oikeasti kääntämään sen 100 kampea minuutissa, menisi kovempaakin mutta ei taida kunto riittää kun pitää tollanen kotterokin rakennella.

18.08.13 14:43

<Albr> "Armstrong polkeen suola-aavikolle tuollain"...ei jumalauta että raivostuttaa tämä nykyteinien puhe ja- kirjoitustyyli.

51

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Longboardilla 130km/h

Longboardilla 130km/h

6 374 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.