Quantcast

Facts Don't Care About Your Feelings

Why does it seem as if America's college campuses have totally lost it? Well, because they have. In short, feelings now rule facts, and victims are heroes. But here's a fact: If you're a college student in the United States, you're almost certainly NOT a victim. Ben Shapiro explains why.

4.34 / 5 (49 ääntä)

Julkaistu: 12.5.2017 09:16

Katsottu: 6914 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.34 / 5 (49 ääntä)

Facts Don't Care About Your Feelings | Why does it seem as if America's college campuses have totally lost it? Well, because they have. In short, feelings now rule facts, and victims are heroes. But here's a fact: If you're a college student in the United States, you're almost certainly NOT a victim. Ben Shapiro explains why.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-05-12 14:05:51

+23256

<KuuFFi>

Joo kyllä se syöpä on levinnyt tännekkin. Kaikkein eniten pihalla ovat yliopistoissa opiskelevat nuoret. Sitä aivopesun määrää. Social Justice Warriors ja Black lives matters on Soroksen rahoittamia syöpiä. Tarkoituksena on saada ihmiset vihaamaan toisiaan. Nykyään campuksilla suurin rikos on olla eri mieltä näitten aivopestyjen idioottien kanssa. Libtards mädättäjät tekeevät kaikkensa, että asiat menisivät huonoon suuntaan.

22

Aika: 2017-05-12 14:30:14

-667

<omenaparas>

Totta, soros ja suvakit,MSM tuhoaa maapallon. Suomessaki jo soros rahoittaa islamisaatiota ja suvakit haluaa suomenlipun isis lipuksi, valtamedia suoltaa propagandaa ja samaan aikaan nato joukot treenaa venäjälle hyökkäystä puolustusvoimien kanssa, mutta porukka heräilee pikku hiljaa tähän vääryyteen

10

Aika: 2017-05-13 03:06:41

+13168

<poseeeh>

These are facts eikä mitään linkkejä. Ei oikeesti pojat ei jaksa tätä shittiä ihan sama mihin suuntaan.

5

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
25.05.17 01:20

<Jemen> KuuFFi Hieman myöhä reply, mutta menköön. Oon huomannu saman omassa emännässä, joka opiskelee yliopistossa. Itse olen hieman oikealle päin yleisesti, hän vasemmalle. Mutta jos ruvetaan puhumaan jostain etäisestikkin rasistisesta, tämä vetää kilarit. Siinä vaiheessa otan ite takapakkia ja lopetan keskustelun, koska tiedän mihin se menee. Tosin vasta eilen kävin alakerran naapurille sanomassa, että pitäisivät turpansa kiinni hiljaisuuden aikaan. Porukka hiljeni siihen ja emäntä kiitti. Yllättäen tämä porukka oli tummaihoista arabian kieltä puhuvaa kansaa. Tämä fakta unohtui olankohautuksella.

-2
15.05.17 10:36

<sponge> No joo. Harmi että äänessä on sionisti, niin ei pysty ottamaan vakavasti.

14.05.17 05:25

<kuukrli> https://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Prager mies homman takana seems legit

13.05.17 22:19

<Raastaja> 3. Hold down a job. Automaation ansiosta työ johon vaaditaan ihmisiä on vähenemässä radikaalisti. Tämä ei vielä Suomessa ole ilmeistä, mutta muutamassa vuodessa on.

13.05.17 03:06

<poseeeh> These are facts eikä mitään linkkejä. Ei oikeesti pojat ei jaksa tätä shittiä ihan sama mihin suuntaan.

12.05.17 18:33

<Mikko84> Yliopisto ei ole paikka viisaille ja älykkäille.

12.05.17 16:36

<Jorma90> Meh... Taas tätä kahtiajakoa (jota esiintyy puolin ja toisin) "vasemmisto tekee sitä, vasemmisto tekee tätä, kaikki vasemmalla ovat todellisuudesta irtaantuneita, jne". Myös tuo "American privilege"-kohta pisti hymyilyttämään, jenkeissä Shapiron mukaan ihmiset ovat enemmän etuoikeutettuja tekemään omaa elämää koskevia päätöksiä (eli vapaampia, freedom, fuck yea!) kuin missään muualla maailmassa. No enpä tiedä. Mitä muuten Soroksesta kommentoivat ovat mieltä tämän kanavan pro-Israel menosta? Esim. https://www.youtube.com/watch?v=tN1MkAGuVyY

12.05.17 16:25

<t0meee> "feelings now rule facts, and victims are heroes." Tuossahan tuo nykymaailma lyhykäisenä.

12.05.17 14:30

<omenaparas> Totta, soros ja suvakit,MSM tuhoaa maapallon. Suomessaki jo soros rahoittaa islamisaatiota ja suvakit haluaa suomenlipun isis lipuksi, valtamedia suoltaa propagandaa ja samaan aikaan nato joukot treenaa venäjälle hyökkäystä puolustusvoimien kanssa, mutta porukka heräilee pikku hiljaa tähän vääryyteen

10
12.05.17 14:05

<KuuFFi> Joo kyllä se syöpä on levinnyt tännekkin. Kaikkein eniten pihalla ovat yliopistoissa opiskelevat nuoret. Sitä aivopesun määrää. Social Justice Warriors ja Black lives matters on Soroksen rahoittamia syöpiä. Tarkoituksena on saada ihmiset vihaamaan toisiaan. Nykyään campuksilla suurin rikos on olla eri mieltä näitten aivopestyjen idioottien kanssa. Libtards mädättäjät tekeevät kaikkensa, että asiat menisivät huonoon suuntaan.

22
12.05.17 13:08

<pussyslaughter99> Tyhjentävästi sanottu, mutta... Ei ne fanaattiset sekoboltsit tätä kuitenkaan halua ymmärtää ja mikä pahinta, samanlaista sekopääkulttuuria on jo Suomessakin havaittavissa yllinkyllin. Elämme hienoja aikoja toverit. :)

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Extraordinary Facts About Finland

Extraordinary Facts About Finland

6 801 katselukertaa

Top 10 Facts - Space (Lemmino)

Top 10 Facts - Space (Lemmino)

3 871 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.