Quantcast

Penn&Teller

Temppu ja kuinka se tehdään

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Penn&Teller | Temppu ja kuinka se tehdään

Julkaistu: 10.12.2007 17:36

Katsottu: 12971 kertaa

Kommentit: 0 kpl

Tarkastaja: karhu iii

0 / 5 (0 ääntä)

Penn&Teller | Temppu ja kuinka se tehdään

Kommentit

18.12.07 15:50
<Make90> LordBhorak, ko temppu on Andrew Mainen Gut Buster ja se on vieläkin yksinkertaisempi kuin luulisi :D
16.12.07 13:41
<LordBhorak> Ja niin... jos aikoo tehdä ne temput uskottavasti, niin silloin pitäis käyttää katkeamatonta kuvausta. Eikä siten, että kuvakulma vaihtelee ja antaa mahdollisuuden useisiin otoksiin ja täyteen kusetukseen.
16.12.07 13:40
<LordBhorak> Make90... Osa niistä katutempuista mitä se siinä mindfreakissa tekee, on melko pirun helppoja keksiä, että miten. Esim se, jossa se nostaa sen tummaihoisen yllättäen kädellään, että laittaa kätensä sen läpi, ni ottaapa tämä tumma mies aika rauhallisesti, kun ei kättään edes taskustaan pois ota. :P (Vinkki: mies ei ole tumma, vaan maskeerattu ja edessä näkyvä käsi on tämä, joka olevinaan olisi taskussa jne)
14.12.07 18:42
<Make90> Ei oo laihtunu, vaan lihonnu :D Tuohan on suht. vanha pätkä ja Bullshit! on aika uus ohjelma...
13.12.07 18:57
<visbeetto> <sniparo> Perkeleen laiha tuo Penn :DD-----> <flagu> Se on kyllä teller : / <----flagu, sniparo tarkotti kylläkin varnaam penniä, koska on laihtunut ihan helvetisti tuossa videossa verrattuna jaksoihin joita jimiltäkin tulee.
13.12.07 00:25
<Make90> No myönnettäköön, että tuo oli aika itsestään selvä. Eli kaikki on feikkiä mikä on telkkarissa? No kaipa sekin on periaate, mutta taikuudessa vain hyvin harvat eivät onnistuisi ilman kameratrikkejä, HYVIN HARVAT (en itse tiedä yhtään sellaista, mutta haluatte kuitenkin uskoa, että se on kamera trikki). Ja mitähän temppua tarkoitat mikä tehtiin peileillä, voisin ehkä sanoakkin käytettiinkö siinä peilejä vai ei...
12.12.07 20:11
<WTF> Make90, lähtökohtaisesti en usko mitään tv-temppuja, sama kuin fiktiivistä elokuvaa katselisi. Itsestäänselvyys ko. pätkässä näkyy jo tuosta saatanan lavasta lavan päällä, lopun voi sitten päätellä. Esimerkiksi talentissa esiintynyt taikuri oli jo paljon uskottavampi ilman etukäteen asennettuja lavojaan ja laatikoitaan. Peileillähän sekin temppu tehtiin, mutta minulle ei ainakaan ole lähellekkään itsestäänselvyys missä ja miten ko. peilit olivat....
12.12.07 16:03
<stump> tosiaan viihteestä nuo kelpaa ja ihan mahtavia ne on mutta kyllä chris angeliä pidettäisiin jumalasta seuraavana jos ne sen temput olisivat oikeita(lukuunottamatta jotain kääntötemppuja ja korrtijutskia)
11.12.07 20:18
<Make90> Ja ai niin, jos tämä olis itsestäänselvyys, niin sanon vain tämän: Jos oikeasti tietäisitte muidenkin temppujen salaisuuksia, olisi ne tietenkin itsestäänselvyyksiä.
11.12.07 19:25
<Jeepo> Yleisö Chrisin tapuksessa vaikuttaa maksetulta. Koska esimerkiksi se missä Chris kävelee uimaaltaan poikki, niin voi yhdessä kohtaa nähdä että siinä on pleksi mitä pitkin se kävelee. Ja uskon että jos siellä on tusinan verran tyyppejä uimassa siinä altaassa jo etukäteen niin ne olisivat huomanneet kyseisen pleksin joka jakaa altaan kahtia..
11.12.07 17:49
<tmppi> silmänkääntötemppuja, joissain tapauksissa peiliä on käytetty avustamassa, ei niitä tietokoneilla kuin ehkä miksata , jotta teeveessä näkyis ne valot ja värit ym. kunnolla.
11.12.07 14:44
<Paranormaali> Helppohan se on selittää oikeaksi jotain mitä ei oikeasti ymmärrä :D
11.12.07 14:30
<Make90> Hah! Kyllä Crissin temput on oikeita (en tosin tiedä aivan kaikkia)... Helppohan se on selittää feikiksi jotain mitä ei oikeasti ymmärrä :D
-1
11.12.07 00:28
<jamirr> toisinsanoen kaikki taikominen on tylsää potaskaa
10.12.07 23:19
<stump> Chris angelissä ei ole mitään näytettävää, kun se on tv-magiaa. ELI maksettu yleisö, tietokoneella leikattu, ehkä tietokone-efektejä ja muuta potaskaa
10.12.07 21:48
<flagu> Se on kyllä teller : / ja kyllä toi oli ihan kivaa viihdettä...
10.12.07 19:27
<Thoozie> Kiinnostais nähdä vähän muitakin, kuin tollasii itsestäänselvyyksiä. Jotain Chris Angel - bullshittii tai tollasta.
10.12.07 19:17
<WTF> No olipa kyllä aika selvä jo ennen plexejä -.-
10.12.07 17:54
<sniparo> Perkeleen laiha tuo Penn :DD
10.12.07 17:53
<Xiit> ^ si

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.