Quantcast

hehe tässä muutama kysymys ylimääräisille ovikellon soittajille :D

Löytyi netistä tämmöinen

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
hehe tässä muutama kysymys ylimääräisille ovikellon soittajille :D | Löytyi netistä tämmöinen

Julkaistu: 12.6.2007 20:20

Kommentit: 0 kpl

Tarkastaja:

0 / 5 (0 ääntä)

hehe tässä muutama kysymys ylimääräisille ovikellon soittajille :D | Löytyi netistä tämmöinen

Kommentit

19.06.07 00:31
<piisami> aika paha =D
19.06.07 00:16
<ruukkupervo> siellä sanotaan myös että naiset ei saa pukeutua miesten vaatteisiin eli ei saa laittaa housuja; eikä miehet saa käyttää naisten vaatteita: eli naiset ja transut on häpeäpilkkuja.... voi vitsit nyt joudun varmaan helvettiin kaikkien transujen ja skottien sekaan...........
18.06.07 22:52
<kebbonen> hehehee ahahaha hehahahahaaa :D olisin tehnyt samoin!!!
14.06.07 14:28
<Vadeliuz> :D kannattaisko hakee koko kylä kivittää vai poltettasko tosta vaa? Entä mikä ois mun tyttärestä hyvä hinta? *REPS*
14.06.07 00:18
<SuperX> Näin on lamax.
14.06.07 00:16
<hasta123vista> lamaxin kanssa siinä suhteessa samaa mieltä jotta sarah hayesin olisi ollut syytä valita esimerkkinsä paremmin (uskonnon tunnilla on oltu hereillä). toisaalta myös tohtori laura on harvinaisen paljon väärässä
13.06.07 23:28
13.06.07 16:50
<Päärynä> Olis soittanu mielummin siihen radio-ohjelmaan ku laittanu kirjeen.. Ois saanu muutaman kuulijankin hiljaseksi.. ("tss tss, nyt taisi Seah Hayes tipahtaa langoilta, otetaanpas seuraava soittaja.............) :)
13.06.07 14:24
<mikzku> Aika paha!
13.06.07 13:45
<labani> ehkä kyseisellä tohtorilla on puurot ja vellit sekaisin. ko. raamatun kohdat kun löytyvät vanhasta testamentista, eikä uudesta. mooseksen laki ei päde enää nykyään vaan tänä päivänä eletään uuden testamentin mukaan. eli vetoamalla ko. raamatun kohtiin ette saa kaikille jauhoja suuhun.
13.06.07 00:22
<timppaman85> niimpä niin.. :D sekin siinä musta on ett turhaa me homoja, ym alettas tappaa, mä en ainakaa oo nii idiootti ett alkasin muitten makuuhuone hommia miettiään ja tuomitsemaan, kunhan siel olevat on täysikäsiä ja vapaasta tahdostaa siellä. tuommoset tohtori lauran tapaiset tyypit pitäs kyl eka kivittää lähes kuoliaaksi ja sitte polttaa roviolla :D mailmasta tulis kaikista nopeimmin ja kaikin tavoin parempi paikka.
12.06.07 23:50
<J-aska> Saatto vetää tohtori lauran aika hiljaseksi. :D
12.06.07 23:32
<varajeesus> XD On se raamattu sitten sellainen moraaliopin käsikirja että oksat pois. Olisiko tällaisia hienoja opetuksia jossain lisää?
12.06.07 22:11
<Thoozie> Asiallinen kirje
12.06.07 21:54
<TuiGGu> On se jännä tämmönen jumala juttu... on se jännä
12.06.07 21:23
<ode5> aika pahoja heittää...on se jännä se agressio... jumalan tahto on laki... on se jännä.
12.06.07 21:11
<narf!> GOD HATES US ALL!!

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.