Quantcast

Boosti Rammia

512 RAM? boosti se näillä ohjeilla

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Boosti Rammia | 512 RAM? boosti se näillä ohjeilla

Julkaistu: 27.5.2007 16:36

Kommentit: 0 kpl

Tarkastaja:

0 / 5 (0 ääntä)

Boosti Rammia | 512 RAM? boosti se näillä ohjeilla

Kommentit

19.08.07 01:15
<mega-rotta> ELÄ KOKEILE TÄTÄ JOS SULLA ON VISTA
29.06.07 17:23
<Mikkikii> köyhien hommaa
31.05.07 17:58
<Kanakotka> Wildchild - Tämä asetus tässä ei periaatteessa auta yhtikäs mitään, se pienen pieni osa joka menisi RAMillesi normaalisti ei todellakaan hidasta vaikka RAMia olisi kuinka paljon, tai vähän :P
31.05.07 17:56
<Kanakotka> mRfukov, linuksi on peräsuolesta. | deaddis, mene takaisin kutosluokallsei kasvamaan.| Kastelukannu, ei paljon mitään tottapuhuen, tosin paremmin optimoitu täysruudun prosesseihin. | Onysablet, windowsin kaatuminen johtuu emulaattoristasi, taisi vuonna 2005 viimeksi kaatua oma windowssini ihan siitä syystä että se on windows... :(
31.05.07 17:52
<Kanakotka> Jos haluat konettasi hidastaa, niin siitä vaan, tee noin :D
30.05.07 22:01
<Tanuki> btw... Knoppix vaatii vain sellaiset ~100 mb tuohon.
30.05.07 22:00
<Tanuki> Linuxissa on vain se huonopuoli, että se saattaa edelleen toisinaan äkkiarvaamatta olettaa, että käyttäjä tosiaan tietää, mitä tekee... nimim. "modprobe ne io=0x340 irq=9" ja sitvielä... pump ja seleman teki.
28.05.07 16:51
<Baabiouz> Eli, tämä kannattaa jos selailee vain nettiä?
28.05.07 09:48
<Dralace> minulla löytyy uusi ubuntu koneelta jossa sitten käytän windows emulaattoria ;) pelittää erinomaisesti.. ainut että windows emu kaataa koneen joskus niinkuin normaaliki windows :/
27.05.07 23:06
<Rantakemisti> Jaahas, mulla olikin se arvo jo ykkösenä.
27.05.07 21:19
<Kärme> Kerro toki lisää deaddis, miksköhän se Vista on niin älyttömän huono?
27.05.07 21:00
<Kastelukannu> Mitä mullistavaa tuossa Vistassa on XP:hen tai muihin Windowseihin verrattuna? Kun kokeilin tuota kaupassa ei siinä näyttänyt olevan juuri muita kuin lähinnä pieniä graaffisia eroja ja muutama uusi ominaisuus, jotka eivät nyt niin kovin mullistavia ole.
27.05.07 20:50
<deaddis> linuxi on kyllä aika ehta homma ja suomalainenkin keksiny sen niin se on vitun hyvä juttu mutta vista on siis niin paska kun on mahollista mutta ei linux XPlle pärjää ;P
27.05.07 18:33
<Kärme> Juu, ei sit kannata noudattaa näitä ohjeita, jos tosiaan meinaatte vähänkin käyttää sitä konettanne muuhun ku Riemurasian selaamiseen.
27.05.07 17:13
<janppa> Juuri kokeilin niin nytten netin selailu on todella nopeaa. : ) Screamus mitenkä paljon mahtaa hidastaa? Ainakin kun käynnistin koneen oli tooosi hidas en tiedä oliko se ensimmäinen kerta joten vielä muutti jtn. asetuksia tai tämmösiä.
27.05.07 17:11
<ScreamuS> no jos käytät konettas vaan netissä selailuun ja semmoiseen niin kyllä, mutta jos käytät sovelluksia normaalia enemmän kuten pelejä yms. niin tuo lähinnä vain hidastaa

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.