Quantcast

Harvinaisia värikuvia Hitleristä

Painakaa ctrl+F5 jos kuva ei lataa

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Harvinaisia värikuvia Hitleristä | Painakaa ctrl+F5 jos kuva ei lataa

Julkaistu: 5.8.2013 17:46

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

3.2 / 5 (5 ääntä)

Harvinaisia värikuvia Hitleristä | Painakaa ctrl+F5 jos kuva ei lataa

Eniten ääniä saaneet kommentit

05.08.13 19:22
<mosacci> Joka kuukaus löytyy uusia "harvinaisia värikuvia". Kohta aika yleisiä :D

Kommentit

12.08.13 21:12
<olomari> wat??? Hitler oli värillinen?
09.08.13 11:14
<Seikkaonsipuli> Kysymyshän kuuluu nyt taas, että onko historia toistamassa itseään. Valtioiden jatkuva velkaantuminen on jo niin suurta, että se alkaa näkyä euroopassa. Kreikka, irlanti, portugali, espanja... Jokainen valtio on velassa ja olemme eläneet yli resurssivarojemme taas kerran, joten kohta oon taas aika tämänkin kuplan puhjeta. Monetaarinen talousjärjestelmämme on pieleen mennyt ja pahasti. Kertokaa miten ihmeessä voimme maksaa takaisin velkoja, jos niihin lisättävä korko synnyttää enemmän rahaa kuin mitä edes oli olemassa?
09.08.13 02:40
<Stibbe> Hitler oli hieno mies. Holokausti on maailman suurin kusetus 9/11 ja 'ihmisen aiheuttaman' ilmaston lämpenemisen kanssa. Niinhän se menee että voittajat kirjoittaa historian, onhan se aika täydellistä pistää koko sota natsi-saksan ja hitlerin piikkiin. Toki on fakta että juutalaisleirejä on ollut ja niiden voimalla saksan sotakoneisto pitkälti pystyikin toimimaan ilmaisen työvoiman ansiosta. 6 miljoonan juutalaisen polttaminen/väitteet natsien halusta hävittää juutalaiset kokonaan maan päältä on jo pitkän aikaa sitten todettu kusetuksesksi ja vähintään laajalti liioitelluksi.
06.08.13 22:47
<Seikkaonsipuli> Lukiessani taasen siitä, miten suomellakin on noin 8 miljardin euron rahareikä ollut jo vuosia budjetissaan, jota katetaan jatkuvasti velalla. Ja nsa:n touhuista ei voi kai muuta sanoa, että kun hyvällä mallilla nähtävästi ollaan nyttenkin tuon suhteen miten ihmisiä valvotaan.
06.08.13 22:42
<Seikkaonsipuli> On olemassa monia kiistanalaisia tutkimustuloksia keskitysleirien kaasukammioista. On väitetty, että himmler puheessaan vuonna -43 ei tarkoittanut juutalaisten tuhoamista fyysisesti puhuessaan vaikeasta ratkaisusta, vaan juutalaisten pois kitkemistä saksan poliitiikan ja ekonomian johtoasemista. Silminnäkijatodistajat auschvitzin tapahtumista ovat puhuneet normaalista, mutta kuitenkin nälkiintyneestä sota-leiri oloista jalkapallokentällä, musiikkiohjelmilla ja teatterilla höystettynä, mutta on myös niitä, ketkä väittivät sen olevan tuhoamisleiri jossa poltettiin ihmisiä uuneissa.
06.08.13 22:12
<Seikkaonsipuli> <nauraja> näinhän liittoutuneet ja nl halusivat tulevaisuuden sukupolvien hitlerin näkevän, että erityisen karismaattinen ja poliittisesti äänekäs pankkien, pankkiirien ja sen aikasen (lue. Nykyaikaisen) ekonomisen systeemin vastustaja jäisi historiassa vain muistettavaksi juutalaisten murhaajana. Lueppa huviksesi, miten liittoutuneet kohtelivat saksalaisia kansalaisia sodan jälkeen, ei sekään mitään kaunista luettavaa ole. Oikeutus holokaustista? No niin, sitä voi jokainen miettiä sitten itsekseen. Ehkä käsky kävi tuhota juutalaisia keskitysleireillä tai ehkä ei, en ole itse enää niin varma
06.08.13 21:45
<Nauraja> Hitler rakensi hyvää talousmahtia. mutta sitten se sekosi ja meni sodassa liian pitkälle + juutalaisvainot oli sairasta ja väärin
06.08.13 01:01
<nukkumatti1> Hitler oli sairas mies
-2
05.08.13 19:22
<mosacci> Joka kuukaus löytyy uusia "harvinaisia värikuvia". Kohta aika yleisiä :D
05.08.13 18:05
<Ahlbert> hitler oli värikäs mies.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.