Quantcast

steam oikeuteen

tollasen linkin pistin ku ei kerran ilta-sanomat kelpaa, mut ilta sanomissa lisää aiheesta

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
steam oikeuteen | tollasen linkin pistin ku ei kerran ilta-sanomat kelpaa, mut ilta sanomissa lisää aiheesta

Julkaistu: 2.2.2013 22:59

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Arab

0 / 5 (4 ääntä)

steam oikeuteen | tollasen linkin pistin ku ei kerran ilta-sanomat kelpaa, mut ilta sanomissa lisää aiheesta

Eniten ääniä saaneet kommentit

03.02.13 01:14
<lehma18> Vittu mitä (...)a. Mistään mitään tietämättömät apinat pilaavat kaiken hienon ja hauskan, ja kuluttaja kärsii.

Kommentit

05.02.13 19:52
<H0bla> <Ayz> Poistu steamista, ole hyvä.
-1
05.02.13 17:32
<pasava> jätkät ovat pihalla kuin lumiukot Steamillä on tulossa Steamin sisäinen kauppa jossa voi myydä käytettyjä Steamin pelejä josta Steam ottaa siivun joka kaupasta.
04.02.13 09:27
<Haerski2> Jännää muuten miten hyötyohjelmapuolella tätä ei nähdä minkäänlaisena ongelmana. Koitapa myydä vaikka nettikaupasta ostamasi office-lisenssi eteenpäin. Ei muuten onnistu, mutta eipä näy saksalaisia digioikeusjärjestöjä puolustamassa "oikeuksiani".
04.02.13 09:25
<Haerski2> Mitenkäs Origin, uPlay ja kaikki muut, jotka harrastavat samanlaista toimintaa? Käytettyjen retailpelienkin kauppa PC:llä on tehty käytännössä mahdottomaksi ja silti ensimmäisenä käydään digitaalikaupan kimppuun. Miks näistä asioista päättää aina ne, joilla ei ole mitään hajuakaan seurauksista?
03.02.13 19:23
<lucaz> eipähän myydä enää vuosi tolkulla samoja pelejä samaan hintaan kun kaverilta saa ns. käytetyn halvemmalla. Nopeutetaan markkinoita tekemään uusia pelejäkin nopeempaa tahtia siinä samalla.
03.02.13 18:47
<jlo82> Sitten kaikki huutavat, kun retail puolella pelifirmat yrittää estää pelien jälleenmyymisen. Kaksinaismoralistista? Ehkä.
03.02.13 13:23
<Modiglian> Ei hyvä. Tämä tulee takaamaan sen, ettei indie pelintekijöillä ole kohta enää varaa tehdä pelejä eikä ne enää kannata. Se taas varmistaa, että pelataan kaikki sitä vitun call of dutya ja sen iänkaikkisesti samanlaisia jatko-osia seuraavan tuhat vuotta. Jos tähän mennään musiikkipuolella niin sama juttu musiikin suhteen. Sitten kuunnellaan kaikki sitä vitun bieberia vaan ja mistään erilaisesta on turha haaveillakkaan. Pitää kuitenkin muistaa, ettei kukaan tee tasokasta musiikkia, pelejä tai elokuvia ilmaiseksi.
03.02.13 06:33
<Askila> steam sales.. aaaaaand gone
03.02.13 04:07
<Ayz> Ihan asiallista kyllä ainakin omasta mielestä ;p tai saisivat elektroniset kopiot ainakin reippaasti halvempia olla, sama musiikissa.
03.02.13 01:14
<lehma18> Vittu mitä (...)a. Mistään mitään tietämättömät apinat pilaavat kaiken hienon ja hauskan, ja kuluttaja kärsii.
03.02.13 00:06
<aksutus> Suomalaiset kuluttajajärjestöt jos ois asialla niin vaatisivat Steamia myymään pelejä kalliimmalla.
02.02.13 23:31
<Aivan höpö> Eli tulevaisuudessa steam "vuokraa" pelejä Euroopassa.
02.02.13 23:21
<LordBhorak> Ja samalla Blizzard oikeuteen, että voidaan myydä omat wowi accountit... tai ainakin siihen accounttiin oikeuttava lisenssi. Terv, Original Collectori, jota en käytä.
-2

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Valve Steam-pelaajaa omistetaan

14736 katselukertaa

Steampunk Valaisimet

5794 katselukertaa

Steampunk koti

7878 katselukertaa

CD Player In Steampunk Style

2631 katselukertaa

Amazing steam punk sculptures

3965 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.