Quantcast

Tulevalle englanninbulldogin hankkijalle tiedoksi..

Kyl se ihminen on sairain rotu.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tulevalle englanninbulldogin hankkijalle tiedoksi.. | Kyl se ihminen on sairain rotu.

Julkaistu: 28.11.2012 00:40

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Arab

4.61 / 5 (23 ääntä)

Tulevalle englanninbulldogin hankkijalle tiedoksi.. | Kyl se ihminen on sairain rotu.

Kommentit

29.11.12 05:03
<Sidle> Hauskoja semmoset eläinsuojelijahippimokutrendipellet, jotka ostavat jonkun sairaaksi jalostetun koiran.
29.11.12 00:52
<HelvetinKettu> Chihuahua taitaapi olla ainoa alkuperäinen pienkoira loput "sylikoirat" on lähinnä geenimanipuloituja sekä koti oloja varta vasten jalostettuja. edit:joku ei tykkää faktoista
28.11.12 20:43
<eeverttiluttinen> Jos joku haluaa tietää mistä tämä johtuu biologia/evoluutiomielessä, lukekaa resessiivisten geenien periytymisestä. Huonosti ja pienellä geenipoolilla toteutetussa jalostuksessa resessiivinen tautiperimä korostuu. Sama ilmiö tapahtuu ihmisten kohdalla insesmissä.
28.11.12 19:00
<Haerski2> Niille koiranäyttelyn raadeissa istuville kukkahattutädeille ja todellisuudesta täysin vieraantuneille pönöttäjille on annettu aivan liian suuri valta sen suhteen miten rotua tulee jalostaa. Koiranäyttelyt pitäisi kieltää lailla, jotta kilpailuvietin sijaan keskityttäisiin koiran terveyteen ja elämänlaadun parantamiseen. Sairauksista avoin rekisteri ja ongelmatapaukset kylmästi jalostuskieltoon oli miten muotovalio tahansa.
28.11.12 18:02
<Jaahas2> Mummollani oli joskus englanninbuldoggi. Kuoli epilepsiaan 3 vuotiaana. Itse ajattelin joskus mopsia, mutta taidan jättää väliin luettuani tämän tapaista tekstiä myös niistä. Pitkälle jalostettu rotu sekin ja terveydellisiä ongelmia riittää..
28.11.12 13:36
28.11.12 13:17
<suklaarusina> Eläinlaji.
28.11.12 12:21
<largehc> eläinrotu siinä missä muutkin :P
28.11.12 10:54
<suklaarusina> Ei ihminen ole rotu...
28.11.12 09:31
<faravid> Tätähän ne natsitkin harrasti.
28.11.12 08:27
<jkpelle> vittu että vituttaa toi toinen lause vittu mitä ihmisiä oikeesti tommosten ei pitäis antaa ostaa koiraa saatana
-1
28.11.12 08:13
<testo_jolle> Koiranäyttelyt pilaavat kaikki koirarodut!! Monet muutkin korarodut ovat nykypäivänä ihan sairaita näyttelyiden takia.
28.11.12 05:20
<Mussu-> Hyvä, jos asiasta tulisi suurempikin "kohu" ja jotain tehtäisiin. Suoraan sanottuna vi**ttaa kennelliitto ja nämä rotupuhtausnatsit, jotka pistävät ulkonäön koiran terveyden edelle. Muistan kun omaa seefferiäni katsottiin joidenkin ihmisten toimesta paheksuvasti, kun oli suoraselkäinen käyttölinjan koira (perse ei siis roikkunut maassa, niinkuin niillä rotuvalioilla). Koiralla oli muuten punertava hännänpää, mikä on kennelliiton mukaan vakava virhe ja hylkäävä peruste näyttelyssä. :D Argh!
10
28.11.12 01:19
<Kanakotka> Koirassa jotain muuta ongelmaa kun rotu. Bulldogin keski-ikä on siinä 8-12 paikkeilla. Lyhytikäisin koirarotu on tanskandogi, ja sillä ikää 6-8 vuotta. En menisi ihan 100% tähän kirjoitukseen luottamaan, koska kyseessä on kumminkin näyttelykoiraharrastaja, eli englanniksi pedigree attendee. Nämä erikois "muotovalio" ylijalostetut näyttelykoirat elävät hyvin lyhyen ja kivuliaan elämän, esim saksanpaimenkoiran selkäranka pitää olla väärällään ollakseen muotovalio.
28.11.12 01:09
<Necrophobic> Enpä oo ikinä tiennykään :(

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.