Quantcast

Kreikan toiveet lensivät taivaan tuuliin - uudet ennusteet täysin toivottomia

uudet ennusteet ovat paljon pahempia kuin synkimmätkin ennusteet, jotka laadittiin Kreikalle kahdeksan kuukautta sitten osana maan 174 miljardin euron pelastuspakettia.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kreikan toiveet lensivät taivaan tuuliin - uudet ennusteet täysin toivottomia | uudet ennusteet ovat paljon pahempia kuin synkimmätkin ennusteet, jotka laadittiin Kreikalle kahdeksan kuukautta sitten osana maan 174 miljardin euron pelastuspakettia.

Julkaistu: 1.11.2012 21:30

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Arab

0 / 5 (3 ääntä)

Kreikan toiveet lensivät taivaan tuuliin - uudet ennusteet täysin toivottomia | uudet ennusteet ovat paljon pahempia kuin synkimmätkin ennusteet, jotka laadittiin Kreikalle kahdeksan kuukautta sitten osana maan 174 miljardin euron pelastuspakettia.

Kommentit

06.11.12 17:13
<weikka> eipä se taida lähteä nousuun ennen kun käy pohjalla..
04.11.12 22:20
<reaper75> suomikin on liittynyt samaan joukkoon ku nää eteläeuroopan (...) valtiot mutta ainoa ero on että meille ei enää tukea tipu ku kaikki rahat on jo syöty...
02.11.12 15:51
<Filosofian maisteri> kreikan vois jo jättää oman onnensa nojaan. Ne on niin vastuuttomia paskiaisia että se olis niille oikein.
02.11.12 10:57
<a-q> onneksi meiltä köyhiltä ei voi enää paljon enempää ottaa.
02.11.12 03:48
<Thonmix> Onneks me tienataan tällä.
02.11.12 00:42
<Don Holttinen> Kenelle tuli yllätyksenä? :D Trololol.
01.11.12 23:16
<PenZon> Joko herod trollaa tai sitten ei ymmärrä miten uuskapitalismi toimii. Tän kriisin puitteissa on aivan turha puhua vuodesta 2020, koko (...) on purkunu käsiin kauan ennen sitä.
01.11.12 23:07
<largehc> Joo, kyllä kaikki järjestyy. Aina on kaikki järjestyny, eikä mikään oo koskaan menny pieleen kun on jätetty päättäjille kaikki mietintä.
01.11.12 22:22
<Jonsai> antaa mennä nurin koko (...), kyllä ne asiat siitä suttaantuu.
01.11.12 22:11
<Herod> Populismia. Todella vastuutonta uutisointia. Kaikki kyllä järjestyy jos me kannetaan vastuuta. Tästä pensaspalosta olis otettu jo niskalenkki jos Persut vaan pitäis suunsa kiinni!
-2
01.11.12 22:09
<Knullare> Eiköhän mekin olla kohta samassa ja meillä ei ole edes ollut niin alhaisia veroja ja kaikkia lisäbonus juttuja, jos edes ilmestyy töihin, niin kuin kreikkalaisilla ymsyms..että jokin tässä kusee :D
01.11.12 21:46
<jkpelle> sitten lisää tukiaisia on se hyvä kun nuo vaalit senkin varmisti

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kreikan lumikaaos

3427 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.