Quantcast

Älä jää ostarille pyörimään

Kannelmäessä kasvanut Jari-Pekka Hietsilta tietää, että lähiölapselle kotikulmat ovat koko maailma. Siinä maailmassa kuninkaita ovat ne, joita muualla pidettäisiin syrjäytyneinä.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Älä jää ostarille pyörimään | Kannelmäessä kasvanut Jari-Pekka Hietsilta tietää, että lähiölapselle kotikulmat ovat koko maailma. Siinä maailmassa kuninkaita ovat ne, joita muualla pidettäisiin syrjäytyneinä.

Julkaistu: 17.9.2012 15:33

Kommentit: 24 kpl

Tarkastaja: kido

4.56 / 5 (34 ääntä)

Älä jää ostarille pyörimään | Kannelmäessä kasvanut Jari-Pekka Hietsilta tietää, että lähiölapselle kotikulmat ovat koko maailma. Siinä maailmassa kuninkaita ovat ne, joita muualla pidettäisiin syrjäytyneinä.

Eniten ääniä saaneet kommentit

18.09.12 18:01
<largehc> Hah, hienosti bolleny muokkasi viestiään sen jälkeen kun pääsi top-kommentteihin.

Kommentit

03.11.12 03:22
<ozgood> (...) juttu
12.10.12 21:13
<Karstafari> Minulla on kaveri jolla meni luottotiedot heti kun täytti 18, ei sen takia että olisi itse kussut ne, vaan vanhemmat olivat jotenkin saaneet ne kustua jo valmiiksi. Ja velkaa toki päälle. Mites tällanen tilanne?
23.09.12 15:40
<Bolleny> Mainosposti, niin kauan kuin työmarkkinatuesta peritään edes sentti veroa, työmarkkinatukea saavat ovat veronmaksajia siinä missä muutkin.
22.09.12 10:38
<mainosposti> Lisätään nyt vielä että jos porukka pistetään pakkotyöhön niin työn jälki tuskin olisi kovin hyvää. Muutenkin koko ehdotelma kuulostaa orjuuttamiselta. Ei pakkotyö ole mikään ratkaisu, mutta tukijärjestelmää pitäisi muuttaa. Kaikkein hienointahan tämänhetkisessä järjestelmässä on se, että työn teko ei kannata. Monesti varsinkin osa-aikaisessa työssä työn tekijä jää miinukselle kun valtion maksamat tuet pienenee. On siis kannattavampaa maata kotona kuin tehdä töitä. :p
22.09.12 10:30
<mainosposti> <bolleny>, jaah, kyllä mä luulin saavani siitä verosta hyvin suuren osan takaisin veronpalautuksena. :p ja kyllä se kuitenkin on niin että veronmaksajathan ne minunkin "palkan" (eli tuon työttömyystuen + korotusosan) maksaa, eikä tällä systeemillä kyllä hyvin käy. Talouden kuuluu mennä niin, että yritys maksaa tekijälle, ei niin että yrityksellä on ilmaista työvoimaa, jonka toimeentulon valtio maksaa. Se, että yritys säästää ei tarkoita sitä että se olisi missään nimessä hyvä vaihtoehto talouden kannalta. Kyllä systeemit on ihan päin vittua tällä hetkellä.
21.09.12 21:40
<OverDrive> Saisikin loisia, mutta ei pysty.
20.09.12 16:21
<Bolleny> Lisäksi, työmarkkinatukea saavat ovat ihan yhtä paljon veronmaksajia kuin palkansaajat, oikeastaan heidän veroprosentti on suurempi kuin suurimman osan palkansaajien veroprosentti = 25%.
-2
19.09.12 17:41
<Bolleny> Supo, yritykset säästäisivät rahaa jumalattomia määriä ja isot hyväveli herrat tienaisivat enemmän niitä miljoonia. Ja jos et vielä tiennyt, moni tekee jo nyt pakkotyötä palkkana työmarkkinatuki + 9 euroa/päivä karenssin uhalla. Ja joillekin se työ ei ole mitään sellaista mitä apinakin voi tehdä vaan ihan oman alan työtä josta on koulutus, joillakin jopa vuosia työkokemusta alalta takana. Lisäksi erittäin suuri osa nuorista, jotka tällä hetkellä työllistyvät, työllistyvät vain koska valtio antaa työnantajalle palkkatukea eli maksaa osan työntekijälle maksettavasta palkasta verorahoista.
-1
19.09.12 14:57
<SuPo> Pakkotyö on täysin naurettava idea, koska jokainen pakkotyöpaikka on yksi oikea työpaikka vähemmän. Mitä intressejä työnantajalla on palkata oikeaa työntekijää jos yhteiskunta antaa ilmaista työvoimaa pakkotyön muodossa joiden palkatkin maksavat veronmaksajat? Ajattelisitte ihmiset joskus edes yhden pykälän edemmäs niin vältyttäisiin tällaisilta Bollenyn idean tapaisilta aivopieruilta.
18.09.12 18:01
<largehc> Hah, hienosti bolleny muokkasi viestiään sen jälkeen kun pääsi top-kommentteihin.
18.09.12 03:35
<WremahThD> <_dyrky_> Ihminen oppii kasvettuaan tarpeeksi yhden asian parhaiten; Sen ettei muilla ole välttämättä niin helppoa kuin itsellä. Vaikka olisit itse tehnyt perse hiessä töitä oman elämäntasosi eteen, jollain toisella kaikki kortit on voineet palaa pois jo aikoja sitten. Niin paljon kuin "huligaaneja", työttömiä tai sossun tuilla eläviä, on miljoonakertainen määrä syitä miksi siinä ollaan. Hekin ovat loppujen lopuksi ihmisiä, kuten sinäkin. Äläkä ole niin ahdasmielinen, maailma ei "täynnä" mitään. Siksi tämä planeetta onkin niin hauska paikka, värikästä porukkaa.
17.09.12 23:22
<Antti27> Dremica se mikään malmgård ole! Se on Gamlas
17.09.12 23:04
<veevoo> Niin no jos ei jotain laiskaa paskahousua kiinnosta mennä duuniin tai kouluun niin eihän siltä nyt vittu voi sossuntukia leikata, onhan se nyt ihan kauheeta. Kuolkoot nälkään saatana
17.09.12 17:15
<Bolleny> Kyllä se niin on, että kaikki "syrjäytyneet" pitäisi pistää pakkotyöhön. On silkkaa rahan tuhlausta antaa ihmisille satoja euroja kuukaudessa työmarkkinatukea / toimeentulotukea kun he vain istuvat sohvalla ja juovat kaljaa eivätkä edes yritä työllistyä. Heidän pitäisi tehdä työtä tuon rahan eteen niin kuin kaikki muutkin tekevät. Tuo "syrjäytynyt" termikin on täyttä huuhaata, itsehän he ovat omat asiansa kusseet. Aina syytetään yhteiskuntaa kun itse tehdään asiat huonosti...
17
17.09.12 16:31
<Cyco> harmi vaan ettei tukia jaettaessa pystytä erottelemaan sitä onko alkoholisti vai ei. tai narkkari. mutta lisääntyä osataan ja sitten kärsii lapsetkin, eikä pelkästään insestistä. olisiko meidän asiat todellakaan paljoa huonommin jos sosiaaliturvaa ei olisi!
17.09.12 16:31
<piisp97> kbk instant 5/5
17.09.12 16:28
<Arkki> Hieno aihe joka antaa hyvän esimerkin suomalaisista pikku lähiöistä. Ongelma on siinä että tämä tuskin vaikuttaa politiikan puolella mitenkään.
17.09.12 16:27
<dremica> Malmgård 5/5

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Rapala

32055 katselukertaa

Nekrujen Salaista Juonittelua

70789 katselukertaa

Romanialaista hockeytaituruutta

29453 katselukertaa

Suomalaista osaamista

15169 katselukertaa

Singolla kalastusta

21774 katselukertaa

Jos ei löydy pullonavaajaa...

21331 katselukertaa

Hienoja jäälinnoja

5939 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.