Quantcast

Ottawan jalkaväkimiinasopimus astuu voimaan Suomessa

Se oli miinojen menoa se.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Ottawan jalkaväkimiinasopimus astuu voimaan Suomessa | Se oli miinojen menoa se.

Julkaistu: 2.7.2012 13:33

Katsottu: 3847 kertaa

Kommentit: 23 kpl

Tarkastaja: Arab

0 / 5 (4 ääntä)

Ottawan jalkaväkimiinasopimus astuu voimaan Suomessa | Se oli miinojen menoa se.

Kommentit

04.07.12 12:53
<Kanakotka> Ihan sama kuka olet, jos olet täysi vitun idiootti, et ole tätä vastaan. Jalkaväkimiinat eivät estä ketään, eikä ole ikinä estänyt ketään, muita kuin siviilejä.
-4
04.07.12 06:46
<Don Holttinen> Kyllä siellä Vekarajärvellä jääkäriaukissa ainakin kerrottiin ihan suoraan meille, että jos Venäjä haluaa tulla rajan yli koko armeijallaan, niin se tulee. Piste. Sitten alkaa metsissä vääntäminen. Mutta ei Venäjän ole mitään järkeä hyökätä Suomeen, nimittäin kaupankäynti Euroopan kanssa pysähtyisi heti. Ainoa syy miksi Venäjä tulee Suomeen on satojen vuosien päässä, ja se on raaka-aineiden loppuminen. Mutta siinä vaiheessa ollaan muutenkin niin kusessa koko maapallon väki että se on jo sitten toinen tarina.
-1
03.07.12 23:05
<Mohnake> Ja samalla nato vaarantaisi oman maineensa ja asemansa sillä ettei ne tänne lähetä vahvistuksia? Se on niille aivan sama kuinka kaukana se maa sijaitsee, mutta kyllä ne tekee kaikkensa jotta rauha säilytetään.
-1
03.07.12 20:44
<tappajafin> <Mohnake> joo ei todellakaan ole tulossa natosta mitään apua jos venäjä hyökkäisi. Ei ne tällaisen pikkuisen reunamaan takia riskeeraa kolmatta maailmansotaa.
-1
03.07.12 16:26
<Mohnake> Suomi ei ole Georgia jos olet yhtään huomannut. Ja jos Suomi liittyy NATOon niin sieltä varmaan löytyy sotilaita korvaamaan niitä rakkaita jalkamiinoja. Vittu, että ihmiset ei katso omaa kyrpäänsä pidemmälle.
-3
03.07.12 15:09
<Juntas> Sota on valtion elinkysymys, elämän tai kuoleman piiri, tie säilymiseen tai tuhoon. --- Sun Tzu
03.07.12 11:08
<tappajafin> <mohnake> niin, eihän se venäjä hyökännyt georgiaan. Ja eihän se juuri ilmoittanut kuin hyökkäävänsä jos suomi liittyisi natoon nyt.
03.07.12 10:19
<Ässis> Hyvä että miinoista luovutaan. Jos se venäjä tänne hyökkäisi, se olisi korkeintaan muutama päivä ja tämä maa olisi vallattu. Oli miinoja tai ei. Talvisota meni jo, ajat on muuttuneet.
03.07.12 06:11
<Mohnake> Jos oikeesti olette yhtään rehellisiä itsellenne niin katsokaa vähän ympärillenne. Missähän päin maailmaa näyttäis olevan kireimmät tunnelmat? Äiti Venäjä on listan häntäpäässä niistä maista jotka todennäköisesti hyökkäis Suomeen. Luonnon katastrofienkin todennäköisyys on suurempi kuin sodan syttymisen. Paska juttuhan tässä on se ettei inttihinttejä valmenneta läheskään tarpeeks hyvin toimimaan sellaisissa tilanteissa.
-3
02.07.12 19:37
<drjoni> Mites viuhkapanos, kylkipanos yms panokset? Nimen vaihtaminen riittää :D
02.07.12 18:19
<tappajafin> <mohnake> sitä samaa ne kokkaripellet (jotka oli ajanut armeijaa alas monta vuotta) hallituksessa sanoi vielä 2 päivää ennen talvisotaakin, että ei ole mitenkään mahdollista :D
02.07.12 17:52
<Seke> Niin joo ja suomen armeija ei tosiaan ole parhaassa vedossa ja sillä tuskin olisi ihan oikeasti mahdollisuuksia Venäjää vastaan mutta sissisodalla sotaa voidaan pitkittää ja tehdä vihollisen olot maassa melko v*ttumaiseksi. Jos vihollinen tietää että se voi joutua sotimaan pitkän ja verisen sissisodan ennen voittoa sen kannattaa harkita kaksi kertaa onko maan miehittäminen sen arvoista?
02.07.12 17:49
<Seke> Mohnake tuolla logiikalla voidaan kaikki aseet sulattaa auroiksi sillä eihän tänne lintukotoon kukaan koskaan hyökkää. Historialla on kuitenkin paha tapa toistaa itseään. Ja pelipaallokko. Jalkaväkimiinat ovat oikein käytettynä erittäin toimiva ase jalkaväkeä vastaan. Ne on helppo levittää maastoon, mutta toisin kuin yleensä kuvitellaan niitä ei van kylvetä sinnetänne vaan miinoitteista on aina oltava tarkat kartat jotta ne voidaan tarvittaessa kerätä pois maastosta.
02.07.12 17:11
<pelipaallikko> <Seke> mietis vähän sitä, että jos tänne vihollinen tulee, meidän puolustusvoimilla eikä miinoilla ole mitään sanomista
-3
02.07.12 16:50
<jkpelle> jätetään paikoilleen kyllä ne tarvittaessa tuhoutuu.
02.07.12 16:49
<Mohnake> Jos oikeesti tosissanne nyt olette sitä mieltä, että "neuvostoliitosta" on suomelle uhkaa niin olette kyllä niin väärässä :D . Ennemmin täällä kuolee ihmisiä tsunameihin ja taivas putoaa niskaan, kuin naapuri astuu rajan yli. Herätkää jo sieltä talvisota-märkä-uni-fantasioistanne...
-6
02.07.12 16:39
<Rotorhead> Halosen ja muiden kommarien vika taas tämäkin.
02.07.12 16:27
-1
02.07.12 16:04
<OverDrive> No onneksi miinoja ei ole kovinkaan vaikea itse tehdä, jos tulee tarvetta.
02.07.12 15:57
<ThePuolimieli> joo miinat tosiaan laitetaan pois... ja vitut. niiltä vaihdetaan vaan nimet, muutetaan kaikki panoksiksi/pommeiksi/ammuksiksi niin ei ole miinoja enää ja homma bueno, tosin se paska puoli tuossa on että pommit ei saa olla oma toimisia kuten miinat vaan pommeissa tulee olla jokin sytytin millä räjäyttää se panos.
02.07.12 14:22
<Seke> Voi vitun vittu. Kiitos viherpiipertäjät! Mahtaiskohan mieli noista miinoista siinävaiheessa muttua kun vihollinen on esteettä tullut rajanyli ja kakka lentää tuulettimeen ihan oikeasti. Siinä on sitten hyvä lämmöllä miettiä että onneksi ei viholliseen sattunut kun tuli tänne maatamme valloittamaan...
11
02.07.12 13:59

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.