Quantcast

Iltalehden Progapandaa

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Iltalehden Progapandaa

Julkaistu: 16.6.2012 14:46

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Loimu

3.5 / 5 (21 ääntä)

Iltalehden Progapandaa

Kommentit

18.06.12 20:10
<labani> torrvi: "Tutkimus: Halla-aho menetti omiensa luottamuksen" <-millä varmistettiin, että vastaaja oli oma, eli perussuomalainen, Halla-Ahon kannattaja?
18.06.12 19:28
<Tokamak> "Iltalehdelle tämän tutkimuksen teki Taloustutkimus Oy viikoittaisen Telebus-puhelinhaastattelukierroksen ja Internet-paneelin avulla." "Otos muodostettiin satunnaisotannalla väestörekisterikeskuksen rekisteristä." missä propaganda?
18.06.12 01:11
<Ayz> RIemurasia=hommaforum? olipa taas 'mielenkiintoinen' uutinen.
-1
17.06.12 23:37
<Aivan höpö> 0,5% vastaajista on joskus lukenut Halla-ahon kirjoituksia ja jopa 15% muistaa mikä Halla-ahon etunimi on.
17.06.12 20:54
<eehee> Persurasia propagandaaa
17.06.12 18:29
<Kapa53> Vittu mikä junttiurpo toi on pois eduskunnasta ja johonkin sikalaan töihin minne kuuluukin
-4
17.06.12 18:09
<largehc> Miksköhän tossa ei oo semmosta galluppia niinku yleensä..
17.06.12 17:37
<looordi> Siis niinhän se on, kun joku uskaltaa kertoa ihan oikeasti omia mielipiteitään!! Kaikki pitäisi vaan hyväksyä ja lässyttää pehmeitä päivästä toiseen.Muistakaa muuten miellyttää ihan kaikkia, vittu mitä perseennuolemista!
17.06.12 00:45
<Modiglian> Vasemmistolainen media niin ei ole mikään yllästys, että tämä nimenomainen puolue saa koko ajan paskaa niskaansa ja samaan aikaan Jutta paskoo kansan suuhun yhdessä Jyrkin kanssa.
17.06.12 00:02
<gaddafi> "propagandaa" tuo ei ole nähnytkään. keltasella lehdistöllä ei ole poliittisia kantoja, jos keksitään juttu mikä myy niin siitä kirjoitetaan - oli se vanhasen lattialankuista tai soinin ihmissuhteista
16.06.12 23:17
<Kessuli> Siitähän ei viitsitty uutisoida tai kertoa, että kuka lopullisen päätöksen syytten nostamisesta teki ja ennenkaikkea miksi...
16.06.12 21:46
<Seke> Niinsanottu "demokratia" on kyllä silmänlumetta...
16.06.12 20:17
<lanttuloota> demokratia on valetta
20
16.06.12 15:53
<TinQQ> Mediahan Suomessa päättää, millon vaihdetaan pääministeri lautakasa -uutisoinnilla, ulkoministeri tämän naisseikkailuja 2kk putkeen uutisoimalla tai nyt näemmä Halla-Aho saa väistyä mikälie tehtävästään. Suomen "oikeat" pääministerit iltapäivälehtien päätoimituksissa päättivät, että nyt on Halla-Ahon aika täysi. Näin se menee...
26
16.06.12 15:29
<jkpelle> en edes viittinyt lukea.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Iltalehden pääkirjoitus

8504 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.