Quantcast

Ankaraa kritiikkiä Suomen poliisille: ”Uskomatonta”

Etälamauttimen käytön yleistyminen ärsyttää Puheenvuoron bloggaajaa Antti Rautiaista.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Ankaraa kritiikkiä Suomen poliisille: ”Uskomatonta” | Etälamauttimen käytön yleistyminen ärsyttää Puheenvuoron bloggaajaa Antti Rautiaista.

Julkaistu: 2.6.2012 16:52

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: Loimu

2.5 / 5 (9 ääntä)

Ankaraa kritiikkiä Suomen poliisille: ”Uskomatonta” | Etälamauttimen käytön yleistyminen ärsyttää Puheenvuoron bloggaajaa Antti Rautiaista.

Kommentit

04.06.12 22:37
<pakseli> Mistä saa ostaa paidan jossa lukee että poliisi saa etälamauttaa minut jos idiootteilen?
04.06.12 15:18
<andy82> juu eipä nuo poliisit taida "ilman"syytä noita käyttää.ja ootteko huomannu et ns normaalikansalaisiin niitä ei käytetä ollenkaan.
-1
04.06.12 15:11
<Seke> Rikollisen henki vaarassa!?!?! Kyllä Suomesta löytyy hyysääjä ja ymmärtäjä jokaiselle rikolliselle.
04.06.12 14:58
<ZorGy> Mä en pysty uskomaan että <SuPo> tosissaan heittelis noita kommenttejaan. :| Ja tosiaan, ihme jeesustelua antilta.
-1
03.06.12 21:42
<WTF> Voi helvetin viherpiipertäjät. Ei sinne etälamauttimeen ole tungettu mitään pienoiskokoista ydinlaitosta, pointtina tässä nyt se, ettei noilla lamauttimilla ketään saa hengiltä vaikka yrittäisi...toisekseen, puolestani nuo jotka on sähkärin saaneet olisivat suoraan ansainneet lyijyä...sitä saa mitä tilaa -.-
03.06.12 21:00
<Arkki> Kuvittelin tätä aihetta lukiessani että joki poliisien johtavin pamppu on lukenut tämän toimiston pöydällä lehdestä ja hörppinyt kahvia, lopuksi heittänen pöydän ylösalaisin.
03.06.12 20:28
<Lapsivedenkeitin> sentään lamautin ei riko luita ja revi lihaksia, toisin kun esim. teleskooppipatukka, tää on taas tätä maailmanparantajien ulinaa, oon ite piirivartija enkä kanna muuta kun rautoja ja patukkaa, perjantaina tuli kivenlahden alepasta ryöstöhälytys, menin paikalle ni siel oli somali kirveen kanssa vastassa. Oli helvetin helpottavaa et siihen kurvas 5sek. myöhemmin poliisit
03.06.12 19:01
<PurjoS> ihan kuin yksi sähköisku olisi tappavampi kuin käsiase
03.06.12 18:13
<SuPo> _dyrky_, kyllä, poliisien pitää vaarantaa oma henkensä, siitä heille maksetaan rahaa. Poliisin henki/terveys ei ole yhtä arvokas kun siviilin henki, niin simppeliä se on.
-2
03.06.12 15:24
<WremahThD> Etälamautin on tappava vain jos saat sähkö jotain puoli tuntia yhtä soittoa. Tai sinulla on sydänvika tai vastaavaa. Enpä ole kertaakaan nähnyt tuolla 70-vuotiasta sydänvammapotilasta potkimassa poliiseja bollseille. Jos joku narkki käy poliisin kimppuun puuko kanssa, tämä lamautetaan sähköllä ja tämä kuolee, se on henkilökohtainen voi voi.
03.06.12 05:36
<Askila> www.youtube.com/watch?v=AUquJQ_OgeE kivuton, ei vitussa. ei se tappava ole
-1
02.06.12 23:08
<Ande_> Ampuakko pitäisi? Etälamautin on lievempi vaihtoehto ampumiselle.
02.06.12 19:22
<JuumoK> Minusta väärää tässä on se että etälamautettu mies pistetään putkaan. Ehdottomasti moinen tapaus pitäisi viedä välittömästi sairaalaan kommootioseurantaan.
02.06.12 17:55
<SuPo> Ja entä sitten kun lamautettu ihminen kuolee, kuten vantaan tapauksessa? Viranomaiset siis teloittivat sähkölla kiduttaen suomen kansalaisen, kuulostaa hyvältä vai? Kyllä niitä lamauttimia tulisi käyttää ehdottoman harkiten, vain tilanteissa joissa muuten jouduttaisin käyttämään vielä vaarallisempaa ampuma-asetta.
02.06.12 17:52
<JuumoK> Kyllä sitä etälamautinta pitäs käyttää ihan niinkin usein kun on tarvis. Jos asiakas on aggressiivinen eikä tottele käskytystä niin eikun varoitus ja lamautusta jos ei usko. Ihme jeesustelua. Pitäähän poliisien saada tehä työ rauhassa/turvallisesti. Varsinkin jos aggressiivisuus kohdistuu poliiseihin ja on uhka että asiakas käy päälle.
10
02.06.12 17:51
<Askila> ottaisin mielummin luodin päähän tai mihin vaan kun etälamauttimesta, helvetisti kivuttomampaa..
02.06.12 17:46
<Shinobi> Mahtaa olla vittumaista olla poliisi jos joka-asiasta voidaan antaa kritiikkiä. Varmaan vaikeaa saada rikolliset silkkihansikkailla putkaan, jottei vaan tulisi paha mieli. Mutta ei Suomessa nyt niin paha tilanne ole kuin jenkkilässä. Enpä ole kuunaan nähnyt iltalehden otsikkoa "Suomalainen poliisi etälamautti ylinopeutta ajaneen äidin tyttären tämän äänenkäytön takia"
02.06.12 17:07
<Urhonen> Kyllähän tuo huolestuttavaa on, jos etälamautinta aletaan käyttää kohtuu vaarattomiin tapauksiin. Etälamautin kun ihan oikeasti on tarkoitettu tilanteisiin, joissa muuten jouduttaisiin käyttämään ampuma-asetta. Vieläkö muuten pätee se sääntö, että etälamautinta pääsee käyttämään ainastaan sellaset poliisit, jotka ovat itse kokeneet lamauttimen aiheuttaman tuskan, vai oliko näin vain jenkeissä?

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.