Quantcast

Räiskintäpeli terävöitti näköä

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Räiskintäpeli terävöitti näköä

Julkaistu: 20.2.2012 10:05

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.5 / 5 (8 ääntä)

Räiskintäpeli terävöitti näköä

Kommentit

22.02.12 03:11
<buffme> Jäbä o ampunu nii vitusti heduu että..
20.02.12 23:34
<DAI> tuon hymiön lisäsin toiveikkaana, että huomaisit kommentin retoriikan, mutta sitä on ehkä vaikea näyttää/ymmärtää pelkkien hymiöiden avulla. mutta kuten sanoit, lopetetaan vielä, kun sen pystyy...
-1
20.02.12 22:37
<kelbogs> No jatketaan vaan. Eli sinusta tuossa uutisessa pitäisi vain uutisoida siitä, kuinka aktiivisella silmien tarkentamisella ja asioiden hahmottamisella näkö tarkentuu?e: tai mää lopetan tähän, se verran tylsä aihe
20.02.12 22:09
<DAI> taisit huomata sanan "provota". se implikoi myös syitä sille niinsanotulle haukkumiselle. kaikesta huolimatta olen silti oikeassa, en myöntänyt olevani väärässä... : )
20.02.12 21:49
<kelbogs> Hyvä sentään että myönsit, mutta btw aika naurettavaa, että haukut muita keskustelijoita saman tien.
20.02.12 21:33
<DAI> Btw.. Propsit teille.. Huomasin juuri, että minua on näköjään vähän liian helppo provota väittelyyn.
20.02.12 21:29
<DAI> Kukaan teistä ei tajua. _pelaaminen_ ei ole se, mikä sitä näköä parantaa vaan se aktiivinen silmien käyttö. Pelaaminen edellyttää aktiivista silmien käyttöä, jolloin se _välillisesti_ auttaa, mutta sillä ei ole _suoraa_ vaikutusta asiaan. millä tahansa asialla, joka vaatii samanlaista tarkkaavaisuutta silmilta on samanlainen _välillinen_ vaikutus, vaikka teko itsessään ei auta mitään. Sisälukutaitoa, niinkuin tuossa mainitsinkin... Joko te palikat tajusitte?
20.02.12 21:21
<Partisaani> komppaan joomoromoroa ja verdatia
20.02.12 21:11
<kelbogs> <Dai> sinä olet tässä se, joka ei ymmärrä. Kyseisessä artikkelissa kerrotussa tutkimuksessa juuri sanotaan, että pelaaminen terävöittää näköä. Syyt miksi räiskintäpeli terävöittää näköä, ovat juuri nuo sinun mainitsemasi asiat. Tämä ei tee uutisesta yhtään virheellistä, sillä tutkimuksen tulos oli juuri se, että pelaamisessa silmät altistuvat sillä tavalla, että ne terävöityvät. Kyllä moni muukin asia terävöittää näköä, mutta tässä tutkimuksessa tutkittiin vain pelaamista.
20.02.12 19:03
<DAI> <Verdat>: Lue se minun kommentti niin monta kertaa uudestaan, että tajuat sen. sen jälkeen poista oma kommenttisi, koska se vain näyttää oman typeryytesi ja sisälukutaidottomuutesi.
20.02.12 18:34
<Verdat> <DAI> Tottakai sillä pelaamisella on vaikutusta. Tuleeko sulla muuten niitä silmiä liikuteltua pitkin poikin koko paivän? Ei.
-3
20.02.12 16:53
<Mikko84> No aktiivinen silmien liikuttaminen tekee kyl jotain.
20.02.12 13:48
<DAI> Taas uutisoidaan hyvin.. eipä tuossa pelaamisella ole mitään tekemistä näön paranemisen kanssa, vaan aktiivisella silmien käytöllä tarkentamiseen ruudulle ja asioiden hahmottamiseen. räiskinnät nyt vaatii sitä enemmän, kuin esim: töllön kattelu ja on siksi hyvä vaihtoehto tuohon.
20.02.12 13:14
<ezet> mutta masturbointi tasottaa tuon hyötyvaikutuksen joten ei huomaa perus nörtillä
20.02.12 13:11
<WremahThD> Se riippuu siitä istutko oikealla etäisyydellä näytöstä. Veikkaan että jos on nenä kiinni ruudussa, ettei siitä näkö kovin parane. Mutta parantaahan räiskintäpelit myös motoriikkaa. Itsellä on hienostomotoriikka perseestä eli en pysty kiireessä pyyhkimään edes persettä. Harmi vain etten pidä sotapeleistä.
20.02.12 11:29
<Jakedus> itselläni leikattiin silmä 9 vuotiaana ja povasivat, ettei näkö tule koskaan tulemaan entiselleen, tänä päivänä paiskon kummallakin silmällä täysiä bongoja näkötesteistä ja silmä on kuin ei mitään oisi koskaan leikeltykkään. Koko elämä on kulunut tietsikkapelejä pelatessa, en tiedä onko tämä fail vai win
20.02.12 11:08
<ledski2> battlefieldit ja cs lanittamaan vanhainkoteihin niin hyvä tulloo!
20.02.12 10:48
<Tapolako> Ton artikkelin perusteella mulla pitäs olla niin tarkka näkö et näkisin tulevaisuuteen

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.