Quantcast

Perustuslakia muutetaan

ja kansa pistetään Halla-Ahon perään.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Perustuslakia muutetaan | ja kansa pistetään Halla-Ahon perään.

Julkaistu: 15.9.2011 11:50

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

4 / 5 (29 ääntä)

Perustuslakia muutetaan | ja kansa pistetään Halla-Ahon perään.

Kommentit

16.09.11 22:00
<Modiglian> <Presidentti> Hevon paskat. EU:hun liityttiin kyllä kun Esko Aho oli pääministerinä. Taitaa olla Väyrynen tuon nimimerkin takana. Väyrysellä kun on tapana muistaa omat virheensä muiden tekemiksi.
16.09.11 19:58
<RiffRaff> Niin siis tämä merkintähän on tulossa vain selvyyden vuoksi perustuslakiin, käytännössä kaikilla muilla jäsenmailla tällainen maininta on jo muodollisessa valtiosäännössään. Vai voiko joku pälli täällä väittää ettei Suomi kuulu EU:hun?
16.09.11 19:09
<Saksoboy> ja sieltä 94. artikla
16.09.11 19:07
<Saksoboy> Löytyy virallisesti kun laittaa eduskunta.fi ja sen perään /faktatmp/utatmp/akxtmp/ev_310_2010_p.shtml
16.09.11 10:54
<HansJuergen> Hetkinen, eikös siellä eduskunnassa pitäisi olla perssuomalaisia vaikka kuinka? Vai eikö ne osaa äänestää?
-1
15.09.11 22:53
<Presidentti> Totuus joka tapauksessa on se, ettei suomi ole ollut itsenäinen sitten vuoden 1995, siitä on ihan turha edes alkaa väittelemään. Siitä kertoo se, että €urosta ei ole olemassa mekanismia erottaa tai erota. Ja tälläiseen paskaan mentiin kun lipponen oli pääministeri ja NIINISTÖ valtionvarainministeri. Katsokaakin että äänestätte Väyrystä minuksi. perkele
15.09.11 21:38
<aamupaska> No olipas kamala temppu.
15.09.11 21:33
<Dyydy> nojaa, tuski se eu pysyy ees kaua enää pystys nii mitäs sil o väliä :D
15.09.11 19:21
<snuoq> Alkaa pikkuhiljaa sapettamaan tämä maan toiminta. Tervetuloa vaan euroopan yhdysvaltoihin arvon kanssaidiootit...
15.09.11 18:18
<Saksoboy> kävin tarkastamassa että kyseessä ei todellakaan ole trolli... http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ev_310_2010_p.shtmlKoska tämä tarkoittaa juurikin sitä että päätösvallan siirto suomelta euroopan unionille on mahdollista jos tämä lakiesitys menee läpi!!!
15.09.11 18:09
<varajeesus> Vanha temppu. Silti toimii.
15.09.11 17:06
<plasmagsus> PS ei halunnut hallitukseen ja nyt itketään ja kaikki on suurta "salaliittoa" ja suomen lehdistökin on siinä mukana. Aikamoista.
15.09.11 16:49
<Nikotiini> käteisen kausi on ja tulee olemaan tätä samaa paskaa
15.09.11 16:14
<Ayz> Ja kuka vittu on jarmo ryyti? Kansan valitsemat kansanedustajat edustavat kansaa, ja mikäli tämä edustajisto tulee siihen konsensukseen että jonkin asian ajaminen annetaan toiselle elimelle se on meidän yhteinen tahtomme. Ennen kuin tämä täyttyy eurokriittisestä paskasta on hyvä muistaa se millä merkelkin perusteli saksan halua pitää euro pystyssä: maat, joilla on yhteinen valuutta eivät sodi keskenään. Vaikka eurooppa onkin pitkään vaikuttanut rauhalliselta, on hyvä muistaa mitä historiassa on aina käynyt. Voi sitten miettiä ovatko parin miljardin uhraukset kallis hinta aatteen tukemisesta.
15.09.11 12:55
<Vadpup> Niinpä, vallan sylikoirat on mutustamassa pehmeämpää luuta.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.