Quantcast

Autolla ajo jo liian kannattavaa?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Autolla ajo jo liian kannattavaa?

Julkaistu: 22.8.2011 08:49

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: ZorGy

3 / 5 (8 ääntä)

Autolla ajo jo liian kannattavaa?

Kommentit

23.08.11 23:17
<Naamapaa> muutan susirajalle ja tuun ajaa liikenneympyrää ympäri viideks tunniks päivässä ihan vaa siks että tota alkaa vituttaa
23.08.11 06:46
<weikka> onhan kilometri korvaus hyvä totta se on, mutta ainakin kun firmassa siitä keskusteltiin lopputulos oli se "kilometri korvaukset on halvempi vaihto ehto kun jokaiselle oma työauto". firman kannalta siis. eli kyllä tuo 45centtiä menee ihan kaikki siihen auton ylläpitoon, huoltoihin, veroihin, polttoaineet, renkaat, vakuutukset ym ym. Ja jos töissä tarviit autoa niin pakkohan sun on ajaa työmatka ite, et voi julkisia käyttää.
23.08.11 01:48
<Kirigiri> Kun suomea vertaa muihin euromaihin tai aasianmaihin niin julkiset ovat sieltä kaikkein surkeimmasta päästä suomessa, jopa täällä helsingin keskustassa. Ja niin kauan kunnes julkista liikennettä lähdetään uusiman todella rankalla kädellä autoilu jää ihmisten ainoaksi keinoksi liikkua kunnolla. Syytän politiikkoja jotka ajavat jatkuvia säästöjä kaikkialla vedoten kaikenmaailman tulostavoitteisiin.
23.08.11 00:23
<Modiglian> Niinhän se on, että vihreitä kannattaa äänestää. Kaikki mukavuus kansalaisilta pois on vihreiden tavoite. Vitun isot verot kaikkeen ja joka asia saatanan kalliiksi. Varsinkin sähkö. Ai niin. Lihaa ei saa syödä myöskään. Millähän vitun ilveellä vihreät edes saa ketään äänestämään itseään?
22.08.11 23:16
<Jonsai> Ei autoissa ole mitään vikaa, vaan kaupunkisuunnittelussa. Niinkuin jutussa mainittiin isot pomot haluaa tehä toimistonsa autoille otollisiin paikkoihin, koska kaikki ajaa autolla. Tämä taas aiheuttaa sen että moni tarvitsee auton töihin päästäkseen. Moni haluaa rakentaa hevokuuseen talon, koska kaupunkiseudulla tontin hinta on niin saatanan kallista, mikä johtuu mm. Autoille suunitellusta kaupungeista (esim. Isot tiet, parkkipaikat vievät tilaa.)
22.08.11 22:04
<PenZon> Hyvähän se on huudella jostain missä oikeesti on julkisia kulkuneuvoja. Ei ole näkyny vuoskausiin. Mutta ihan tosissaan jos jotain kulua vielä päätetään nostaa autoilussa niin ainakin minä muutan. Eikä se suraava kämppä ole 3000km säteellä täältä.
22.08.11 21:49
<Jaro!!!> Nii vissii. Tiesittekö että polttoaineen hinnasta 89% ja rapiat on veroa.
22.08.11 20:30
<mummostaja> Saattaa maalaiset hieman suutahtaa tuosta kommentista että ihmisiä ei pidä tukea siinä että voivat "rakentaa asuntonsa johonkin hevonkuuseen"
22.08.11 18:53
<ARTTUPERKELE> <Presidentti> No ohan km -korvaus ihan helvetin kova, 45 senttiä kilometriltä. :) ootko tosissas.... tuon 45senttiä saa jos käyttää omaa autoa työssä (siis työnantaja maksaa!), verotuksesta saa vähentää työmatkakuluja ~24senttiä/km ja siitä vielä 600e omavastuu pois.
22.08.11 18:25
<Saksoboy> ja ihan tarkentaen että kilometrikorvaus verotuksessa on paljon pienempi kuin toi 45 senttiä. toi 45 senttiä taitaa tarkoittaa työn takia tehtyä tilapäistä liikkumista ei kodin ja työpaikan välistä matkaa joka tehdään päivittäin
22.08.11 17:42
<Saksoboy> hyvä tuollaasen viherpiipertäjän on huudella... ei kaikki asu saatana työpaikan vieres tai ei kaikilla oo mahdollisuus kävellä/pyöräillä/julkisilla kulkea tai se ei muuten oo järkevää. esim. ite asun kyllä ihan maalla mutta kokemusta on myös siitä että pitääs kehäkolmosen sisäpuolella kulkea poikittain jolloin omalla autolla matkaan menee noin 15-20 min ku julkisilla kestää vähintään kolme kertaa kauemmin riippuu tietenki minne menee mutta suurimmassa osassa tapauksia asia vain on näin
22.08.11 17:40
<Markka> Kiitos vihreiden elämä on joiltain osin paljon ikävempää.
22.08.11 14:24
<HelvetinKettu> opelin omistajana tuosta 45sentistä jää jopa tappiolle... niin eikä mulla ole varaa ostaa uutta muovipulkkaa jonka takuu vois korvata... ja valtio tuskin on halukas vaihtamaan tuota uuteen
22.08.11 13:11
<ikketheking> <Presidentti> km-korvauksella pyritään kattamaan myös autosta tulevat muut kulut bensan lisäksi. Renkaat, korjaukset, huollot, auton arvon laskeminen kilometrien karttuessa yms yms. Ei siitä 45 sentistä näitten jälkeen paljoa voitolle jää..
22.08.11 12:15
<suklaarusina> Autolla ajaminen on liian kannattavaa ainoastaan verottajalle...
22.08.11 11:01
<gunnari> olipahan taas uutinen, eiköhän se oo jo tarpeeksi perseestä että auton hinnasta veroa on jotai 30 pinnaa ja sit valitetaan että liian kannattavaa? suomessa autot ovat maailman kalleimpien joukossa
22.08.11 09:25
<Presidentti> no ohan km -korvaus ihan helvetin kova, 45 senttiä kilometriltä. Yhden kuukauden km -korvauksella maksaa ruokalaskuakin jo pitkälle
-1

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Sosiaalisesti rajoittuneet

19169 katselukertaa

Autolla metrotunnelissa

18511 katselukertaa

Hajottaa? Angstittaa? Nakertaa?

17305 katselukertaa

Tytöllä ajoasu kohdallaan. :)

55594 katselukertaa

Surmanajoa

9701 katselukertaa

Peräänajo

9184 katselukertaa

Poliisin takaa-ajo

20456 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.