Quantcast

Mohamed paljastaa miten suomen sosiaalihuoltoa huijataan

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Mohamed paljastaa miten suomen sosiaalihuoltoa huijataan

Julkaistu: 3.12.2010 15:17

Kommentit: 27 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

4.34 / 5 (55 ääntä)

Mohamed paljastaa miten suomen sosiaalihuoltoa huijataan

Eniten ääniä saaneet kommentit

03.12.10 20:14
<Carcosa> Kaikkihan ton ties, mut ainut asia mikä vituttaa on se että ihmiset jotka oikeasti pystyy vaikuttamaan asiaan ei tee mitään sille.
03.12.10 15:26
<RiffRaff> Olisi kaivannut vähän parempaa lähdettä tuo teksti kuin pelkän "Alibin työryhmä". Milloin Alibissa julkaistu ja onko missään muualla luettavissa? Hieman vaikutti välillä ei toimittajamaiselta kirjoittamiselta, jätänpä siis tähdet antamatta kun asiaa kirjoitetaan mutta en tiedä pystyykö juuri tähän tekstiin luottamaan.

Kommentit

20.12.10 18:05
<En keksi mitään> vittu että kävi vituttaa...
13.12.10 17:06
<Zenzenzen> Pisti ihan vihaksi toi... Ei auta vaikka rikolliset lähetettäis pois, kun suurin osa noistakaan ei jää kiinni. Vituttaa ihan urakalla. Eikä somalit ole edes ainoita..
04.12.10 19:26
<Reaber> somali voittaa aina
04.12.10 19:26
<Reaber> kaikki takasin sinne mistä tulikin eikä takaisin pääsyä. romaneille voisi tehdä samoin. voi olla että tästä ei maailmalla pidettäisi ja tämä on kyllä melko vaikeaa kun nykyään ihmiset ovat sellaisia maailman pelastajia ja hyväuskoisia.. mutta se olisi parasta kyllä normaalien suomalaisten kannalta.
04.12.10 18:26
<santtuzor> vanha
04.12.10 15:05
<Gatsby> Olisko aika laittaa eduskunta uusiksi. Tai siis maahanmuuttopolitiikka. En kyllä usko tohon sivuun mutta kyllähän sen nyt huomaa että joku tässä valtiossa nyt kusee, siis pistää vähän ihmetyttämään miksen minä maalais juntti pääse stadiin tekemään oikeita hommia kun puolestaan näitä moni osaajia vedetään ''työvoimapula kortilla'' ja ''kulttuuri kortilla'' tänne suomeen vain laiskottelemaan. Olisin nytkin hiljaa jos stadis olisi hyväkuntoinen yksiö tai kaksio mihin minulla olisi varaa siis olen raksalainen.Ihmetyttää vain että kuinka näillä persenaamoilla on muka sitte varaa elää näissä
04.12.10 13:12
<Thorium> Apinaa puijataan...
04.12.10 12:17
<ksenon79> Laskin viime vuonna maksamilla veroilla elättää naapurin 5-henkistä kelan ja sosiaalihuollon elättiperhettä 2 kuukautta. Minä käyn vuoden töissä, että sellainen perhe saa elää ilman rasittavia päivätöitä. On se hienoa. Ja sitten tarvitaan vielä 6 muuta kaltaistani, jotta tämä perhe eläisi koko vuoden. On se vielä hienompaa. Pitäisi varmaan hankkia toinen työ, että saisi elätettyä edes päivän yhden niistä 200:sta siellä Arkadianmäellä
03.12.10 23:11
<köpernicus> Ei lähdettä, ei mitään. Jaa-a. Olisi tuon artikkelin/haastattelun kirjoittajaneen henkilön peruskoulutuksen kustannukset voitu käyttää johonkin tärkeään asiaan, kuten koiranpentujen kuvaamiseen tai muuhun sympaattiselta kuulostavaan toimintaan.
03.12.10 21:47
<Jack-Nilsson> Vitun REpo homo tapa ittes!!! tää on jo täälläääää!!!!!!!!!
-2
03.12.10 20:19
<GOA-753> do or die.
03.12.10 20:14
<Carcosa> Kaikkihan ton ties, mut ainut asia mikä vituttaa on se että ihmiset jotka oikeasti pystyy vaikuttamaan asiaan ei tee mitään sille.
03.12.10 20:07
<WremahThD> <Örtsi> maassa on lähes 5 miljoonaa suomalaista ja vain murto-osa ulkomaalaisia, maahanmuuttajia etc etc... kuinka suurella todennäköisyydellä näet sellaisen joka on juuri sillä hetkellä töissä?
-1
03.12.10 20:01
<Örtsi> classinen kysymys kuinka monta somalia ootte nähny tekevän töitä? 0! kuinka monta somalia oot nähny ajavan uutta bmw?
03.12.10 19:58
<Örtsi> tottahan tuo on jossain määrin että ne kyllä lypsää rahaa valtiolta ja tienaa enemmän kotonaan nukkuen kun suurinosa suomalaisista jotka käy töissä.... kysympähän vaan että kuinka moni haluu maksaa jonkun abu abun ja pingo pongon tuen siitä että se raiskaa ja ryöstelee?
03.12.10 19:34
<Tonny> Kertoo? Ja puhutaan markoista? Olisko vanha juttu?
03.12.10 18:39
<LordBhorak> <typw> Koska, kuten huomaat, on riemiksen perusvärit sininen ja valkoinen.
03.12.10 18:38
<PurjoS> Mamuille jotke eivär edes yritä saada töytä helvettiin suomesta.
03.12.10 17:32
<joe black> emmä ny tierä,tää on vanha mutta toimiva artikkeli,aina kun rupeaa paleltamaan,niin lukee tämän johan rupeaa verikiertää.
03.12.10 17:25
<Deltamies> kaikki Helvetti Vittuun TÄÄLTÄ.! ISÄN MAA JA ÄIDIN KIELI.!!Siis Daa..ei toimi oikeasti.!
03.12.10 16:57
<Vaakamambo> kyllä saa olla aika aivovammainen, että joku oikeasti luottaa sokeasti tuon sivuston sisältöön ilman mitään lähdekritiikkiä
03.12.10 16:05
<sorburin> Jaah se saattaa johtua siitä, että jos persut eivät saa ensvaaleissa aika paljon enemmän edustajia eduskuntaan niin ihmettelen vahvasti.
03.12.10 15:26
<RiffRaff> Olisi kaivannut vähän parempaa lähdettä tuo teksti kuin pelkän "Alibin työryhmä". Milloin Alibissa julkaistu ja onko missään muualla luettavissa? Hieman vaikutti välillä ei toimittajamaiselta kirjoittamiselta, jätänpä siis tähdet antamatta kun asiaa kirjoitetaan mutta en tiedä pystyykö juuri tähän tekstiin luottamaan.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kävel tyyli sen paljastaa...

17197 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.