Quantcast

Iron Shackles of Death

Refugees from Thailand, women - "long necks" who have settled in a poor refugee camp in Burma, not only to live miserable and poor, but also have a traditional problem.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Iron Shackles of Death | Refugees from Thailand, women - "long necks" who have settled in a poor refugee camp in Burma, not only to live miserable and poor, but also have a traditional problem.

Julkaistu: 2.10.2010 17:01

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Arab

3.5 / 5 (7 ääntä)

Iron Shackles of Death | Refugees from Thailand, women - "long necks" who have settled in a poor refugee camp in Burma, not only to live miserable and poor, but also have a traditional problem.

Kommentit

05.10.10 12:55
<Bacillus> Ja kun katsot vähän wikipedian lähteitä tarkemmin niin osoittautuu, että niitä renkaita pitää ottaa pois hiljalleen muutaman viikon välein. Molemmat olitte osittain oikeassa ilmeisesti. Kyllä tuolla varmaan hengenkin saa pois jos nopeasti poistetaan.
05.10.10 06:42
<The-Bo> WremahThD: Tiedätkö, mitä käy, jos syö mentoseja ja juo kokista? Kaikki, mitä luet netistä, ei oo totta. Itse uskoisin tässä ennemmin vaikka wikipediaa: http://en.wikipedia.org/wiki/Neck_ring
04.10.10 23:26
<WremahThD> <The-Bo> aijaa, ja vasta kun sanottiin tuossa että se on eräänlainen teloitus, kun nainen kuolee kun rinkulat poistetaan. Eivät kestä niskat renkaiden poistoa, jos ovat niitä pitäneet vuosikymmenet.
04.10.10 15:26
<The-Bo> Itse asiassa noiden niskat kestää ihan hyvin renkaiden poiston ja pikku hiljaa ne solisluut ja lapaluut sieltä nousee takaisin. Ei noilla niskoilla toki painia tai jenkkifudista pelaa.
03.10.10 10:20
<kuppa4> Tuolla kaulankohdalla on varmaan aika paljon paskaa ja olioita kun koskaan pysty pesee.. mut eipähän tarvii fritsuja häpeillä : )
03.10.10 05:46
<Voipoju> Tyhmä on tyhmä.
03.10.10 02:34
<Päärynä> Jossain luin että toi ei oikeesti pidennä kaulaa vaan painaa hartiat vaan alemmas luoden illuusion pitemmästä kaulasta... Mutta kuitenki tos yhes kuvas jossa noi oli jotain häärääs vedessä ku oli kuvattu takaapäin, ni kyl näytti ryhti olevan ihan ok. Mut luultavast joo niskat nurin jos noi poistaa kun käytönnös noi rinkulat tukee päätä koko elämän ajan niin ei tarvittavat lihakset pääse kehittyyn...
02.10.10 19:05
<aropupu> Niskat poikki jos nuo kerii irti, auts..
02.10.10 18:54
<Laine> ollaanko myö suomalaiset vähä fiksumpia ku ei oo mitää tommosia ''rituaaleja'' tms outouksia
02.10.10 18:07
<wunderbaumi> ei käy kateeksi kun otetaan pois :D

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

The IRONY - Funny but Sad

6176 katselukertaa

Riemurasia.net Viron mediassa

14327 katselukertaa

Ironian huippu

6084 katselukertaa

Ironia..?

3277 katselukertaa

Iron man from China

7394 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.