Quantcast

Maistuisiko virtsasta tehty viski?

Tämä viski on nimittäin valmistettu virtsasta. Jos tarkkoja ollaan, diabetestä sairastavien vanhusten virtsasta.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Maistuisiko virtsasta tehty viski? | Tämä viski on nimittäin valmistettu virtsasta. Jos tarkkoja ollaan, diabetestä sairastavien vanhusten virtsasta.

Julkaistu: 9.9.2010 15:06

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

0 / 5 (0 ääntä)

Maistuisiko virtsasta tehty viski? | Tämä viski on nimittäin valmistettu virtsasta. Jos tarkkoja ollaan, diabetestä sairastavien vanhusten virtsasta.

Kommentit

15.09.10 11:50
<Fledermaus> ei
12.09.10 11:06
<Morkkis> chivas regal tai 12 vuotias jameson niin kyllä kelpaa
11.09.10 20:52
<Make the MSuffer> Joskus maistanut "kunnon" viskiä, jostain monien satojen pullosta, ja hyi helvetti,... mielummin vaikka jaskaa
10.09.10 07:23
<Zerohack> Kyl mä silti nauttisin Jack&Daniels viskistä enemmän kuin 68-vuotiaan mummon 1.diabetes kusesta tehtyä viskiä.
10.09.10 01:05
<Synti> <WremahThD> tekeekö sun mielestä se kuuluisuus siitä automaattisesti huippuviskiä? Ehkäpä se on kuuluisa vaan hintansa puolesta. Veikkaisinpa että sun ja monen muunkin mielipide muuttuisi jos pääsis maistamaan jotain oikeasti laadukasta viskiä, vois olla ettei sen jälkeen enää jack daniels menisi alas niinku mulle kävi.
10.09.10 00:49
<WremahThD> <Ässis> Olkoot vain, mutta ylivoimaisesti tunnetuin viskimerkki ja myös äärettömän suosittu. Kun oltiin joskus vaahtosammuttimen kokoisia eikä tiedettyä kuin että limpparia sai kaupasta, tiedettiin silti jo sana "jack daniels", vaikkei tiedettykään mitä se oli.
09.09.10 23:13
<Ässis> Juzu89:lle tiedoksi, että jack daniels on ehkä huonointa viskiä mitä rahalla saa. Se on vähän kuin kaikista viskinjämistä tehty sekoitus. :D
09.09.10 21:29
<Kapa53> Joskus oli vitsi, että joku pullottais vettä ja myis sitä. Nykyään ne pian varmaan myy kusta ja Hollywoodin ämmät aloittavat trendin juoda sitä. Pian villitys oliski sit Suomessa. "Kenen kusta sinä juot?"
09.09.10 20:40
<Juntas> Ainaki pullon kyljes lukee "Whiskey" ja maistuu paremmalle kun Skottilainen kusi!
09.09.10 19:40
<Gabria> Se, että väittää Jack Danielsia viskiksi, on kuin väittäisi että sekamehutiiviste on puristettu suoraan hedelmästä.
09.09.10 18:09
<Juzu89> Useimpiin viskeihin verraten tuskin maistuu mitenkään pahemmalta. Jack Daniel's ompi about ainoota viskiä jota voin juoda, eikä sitäkään mistään perkelee baarista tilata 3 eurolla.
-2
09.09.10 17:07
<Zerohack> no voi perkele... kannabista ei voida laillistaa, mutta kyllä kusi viskiä voidaan myydä.
-1
09.09.10 16:34
<SquareBS> kyllä kiitos!

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.