Quantcast

Allkolukko huijaus meneillään

Varsin hyvä kannanotto.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Allkolukko huijaus meneillään | Varsin hyvä kannanotto.

Julkaistu: 22.7.2010 10:27

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: Arab

4.12 / 5 (22 ääntä)

Allkolukko huijaus meneillään | Varsin hyvä kannanotto.

Kommentit

25.07.10 16:31
<RTWO> niin suomessa hyysätään ihmiset pilalle ja sitten nämä samat ihmiset valittavat siitä että muita hyysätään samalla lailla ja toivovat lottovoittoa tai jotain ihme sattumaa jotta voisivat muuttaa toiseen maahan missä ei tarvitse katsoa muita itsensä kaltaisia luusereita.
24.07.10 16:39
<poseeeh> Kaikki ihmiset ei kuole kolareissa varsinkaan juopot. Yleensä joku vain joutuu olemaan loppu elämänsä vammaisena.
23.07.10 23:48
<groaar> sen vois korjata joku, mutta miten se tapahtuu?
23.07.10 15:34
<vonge> allkolukko?
22.07.10 20:46
<labani> Seuraavaksi varmaan muutaman peliriippuvaisen vuoksi asennetaan pelikoneisiin pankkitilin saldon tunnistusjärjestelmä, ettei peliriippuvaiset pääse kuluttamaan rahojaan ja tuhoamaan perhettään tyhjentämällä tilin uhkapeleihin. Tärkeintä ei näytä olevan ongelmaan puuttuminen, vaan sen seurausten. Jos ihminen saa sydäninfarktin, niin syötetäänkö hänelle kipulääkkeitä sen sijaan, että tehtäisiin pallolaajennus? Ugh.
22.07.10 20:17
<groaar> Jahas.. käyttäjäkokemustakin mukana. Mitähän tosiaan noilla päättäjillä pyörii päässä? Suhteellisuuden taju hukassa. 96 ihmisen takia ei ainakaan alkolukkoa kannata laitattaa pakolliseksi.
22.07.10 17:53
<Juzu89> Sitten kun tosiaan se auto pari päivää istuu pakkasessa niin varmaan alkolukko sanoo ittensä irti. Ja veikkaanpa tosiaan et mm. pikkusisko hommaa 600e autoonsa tuollaisen, totta tosiaan!
22.07.10 14:07
<BadMF> Tuo paska ei varmasti toimi kovissa pakkasissa, ja huolto piti tehdä valtuutetuissa liikkeissä useita kertoja vuodessa..eikä maksa paljoa! Ideana hieno, mutta laitteen tulisi olla huoltovapaa ja rangaistus rattijuopumuksesta, eikä jokaisen kansalaisen pakkopulla.
22.07.10 13:59
<groaar> Pääpointti oli varmasti tuossa, miten kansan rahat menee kuin kankkulan kaivoon.
22.07.10 13:44
<MenenTrolliin> hirveetä hyysäämistä
-1
22.07.10 11:28
<Jaahas2> Suomi on todellakin hyysäysmaa. Vielä joskus muutan pois. Amsterdam olisi hyvä vaihtoehto
22.07.10 10:46
<wwwlatex> Juu ei tuo olis mahdollista kuin synknorointi uusiin autoihin ja vakiovarusteena jos meinaavat saada jotain tehtyä asialle.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kolmen vuoden nettihuijaus.

7756 katselukertaa

hehkulamppuhuijaus

16839 katselukertaa

PMS-oireet onkin huijausta

5729 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.