Quantcast

Sikainfluenssa pandemia pähkinänkuoressa: 400 miljardin taalan business...

Kaikki ei ole siltä miltä näyttää..

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Sikainfluenssa pandemia pähkinänkuoressa: 400 miljardin taalan business... | Kaikki ei ole siltä miltä näyttää..

Julkaistu: 31.8.2009 13:13

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: Jylppy69

4.43 / 5 (26 ääntä)

Sikainfluenssa pandemia pähkinänkuoressa: 400 miljardin taalan business... | Kaikki ei ole siltä miltä näyttää..

Eniten ääniä saaneet kommentit

31.08.09 13:47
<Aksuuuh> madagasgarissa ei tarvi ketään rokottaa

Kommentit

01.09.09 17:29
<rizbe> "Veronmaksajat elintasomaissa maksavat hieman vajaat 10 taalaa yhdestä H1N1-flunssarokotuksesta, kehitysmaat saavat rokotetta edullisemmin. Tämä tulee tuottamaan lähes $400 miljardia lääkejättiläisille" Jaa-a, mitenköhän tommoseen tuottoon on päädytty? Maailmassa on 6,5 miljardia ihmistä, eli vaikka kaikki maksaisivat sen 10 taalaa niin yhteissummaksi tulisi 65 miljardia dollaria. Ja Rockkuisma sen hyvinkin aikasemmin ilmaisi, pitää kyseenalaistaa myös kyseenalaistavat sivustot.
01.09.09 16:57
<Rockuisma> huvittavaa miten kyseenalaistamisesta on tullut hirveä buumi, mutta ei osata kyseenalaistaa näitä kyseenalaistavia sivustoja.
01.09.09 16:56
<Rockuisma> Hehee, löysinpäs tälläisen sieltä loppupuolelta: 1. Tieteellinen tutkimus osoittaa että Sika-influenssavirusta ei oletutkittu tyydyttävästi. Se ei ole luotettava, ei turvallinen,eikä sen hyödyllisyydestä ole takeita.
01.09.09 14:30
<Seke> Aika hölynpölyä taitaa olla koko sivusto mutta onhan tätä H1N1 epidemiaa paisuteltu aivan kohtuuttomasti. Eikös sen pitänyt juurikin heti levitä räjähdymäisesti kun koulut alkavat? En tunne ketään kellä olisi ollut tätä sikainfluenssaa...
31.08.09 23:25
<Kirigiri> Juu, kannattaisi käyttää vähän sitä medialukutaitoa näitä artikkeleita lukiessa. Jutun väittämiin ei ole esitetty oikeastaan mitään kunnollisia lähteitä, ainoat lähteet ovat vähintäänkin kyseenalaisilta sivustoilta jotka puhhuvat mm. Ns. New world order - salaliitoista, tai kauppaavat vaihtoehto- ja uskomuslääketieteitä. Näiden sivujen lähteet taasen ovat nekin kaikenlaisilla mutununtu pohjalla... En nyt kuitenkaan lähde ottamaan kantaa tähän sikainfluensa juttuun. Mutta kaikki nämä "rokotukset ovat murhaava salaliitto" teoriat ja sivustot ovat pitkälti huuhaata.
31.08.09 21:53
<LordBhorak> En nyt tiedä onko oikeassa/väärässä, mutta paljon on pohjattu jutussa spekulaatioon ja niistä johdannaisina lähteettömiin "väittämiin". Tottahan se toki on, että lääkefirmat hioo käsiään onnesta soikeena yhteen, mutta ei tässä nyt välttämättä mitään maailmanluokan salaliittoteoriaa kyllä ole.
31.08.09 17:26
<KultaMulkku> Hyvä että joku on koonnut hyvän jutun kasaan tästä! Voivoi niitä jotka kiistää noita asioita perusteltomin väittein ja kulkee vaan median mukaan, kuten mikkooo joka varmaan ottaa ihan mitä vaan tietämättä mitä siinä on ja mitä se mahdollisesti tulee aiheuttamaan, niinkun vaikka sikainflunssa rokotetta, josta ei ole edes virallisia testejä siitä että se mitään auttaisi ja sisältää vielä jonkun verran haitallisia aineitakin, ja jonka valmistajat saivat vielä syytesuojan... Tunnen yhen jolle lääkäri totes sikaflunssan, ei tarvinnu mitään rokotteita ottaa tullakseen terveeksi. Peruskausiflunssa.
31.08.09 17:21
<ähteri> Jaksoitko mikkoooo lukea koko tekstin? Liioittelua hieman tossa lopussa, kun kerrotaan eri aineiden aiheuttamista sairauksista kuten siitä alzheimeristä, koska ei pidä kemiallisia reaktioita unohtaa.. Ihan asiallista tekstiä , mutta ku kattoo sivuston osoitetta www.11syyskuu... niin tulee vähän olo että juu taas yks..
31.08.09 16:14
<Viinaposki> vau.. mikkooo on ihan selvästi tutkinu asiaa laajemmaltikki
31.08.09 15:11
<Tepp00> Kannabis lailliseksi ja kansa kasvattamaan lääkkeensä.
31.08.09 14:41
<Roare> Ei tarvi sulkea kun satama. Ei siellä muuta ole kun se yks saatanan satama.
31.08.09 14:07
<Galeazzo> Ei niin; joku yskäisee brasiliassa ja madagascarissa suljetaan kaikki.
31.08.09 13:47
<Aksuuuh> madagasgarissa ei tarvi ketään rokottaa

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

"Totuus" sikainfluenssasta

14727 katselukertaa

SIKAINFLUENSSA PÄHKINÄNKUORESSA

10431 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.