ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2011-07-28 19:18:21
+3201
<Zumma>
225 astetta ja 12-15 minuuttia saatana
Aika: 2011-07-28 19:24:34
+300
<shakk1>
YHDYSSANAVIRHE!
Kommentit (79)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Trad3r> suoraa paketista naamariin ko on kuitenki nii nälkä ettei jaksa varttia ootella
<plusmiinusnolla> 200 astetta kiertoilmalla ja niin pitkään että juusto sulaa ja muuttuu vähän kellertäväksi.
<CnC_Fin> grandiosa double pepperoni jäisenä pakastimesta 225 astetta ja 12-14 min.
<Talmunen> siis onko ideana se ettei roskista ole tyhjennetty?
<SaastainenKafir666> 225 kunnes kullanruskea päältä.
<PlussaPate> pakastepizza laatikkoroskiksessa.
<Robotti> ei sitä pizzaa laatikkoroskiksesta kannata enää ryhtyä kaivelemaan
<Tabaab> Ja surullistahan tässä on se, että porukka oikeasti jakaa pitsanpaisto-ohjeita täällä toisilleen.
<TheFox69> meitsi heittää aina ylälämpö+ylägrilli+250 astetta=helvetin makoisa rapea pizza.
<equu513> pizzoissa aina samat ajat mut ei niitä kannata ees kattoo ku se aika ei kerro paskan vittuakaan siitä millon se on valmis
<Kuraliina> Kuulostaa ihan englannista käännetyltä eli huonolta suomelta ja sitähän se onkin jo yhdyssanoista lähtien.
<Tonny> Voisiko joku selittää kuvan idean?
<Tuntemätön> Grandiosa on aina sen 12 min 225 C uunissa
<urbokit> Sad but true..
<Bodom_> 200 astetta kiertoilmassa noin 6 min
<pauliboy> 225 astetta ja 14-16 min, grandioza pannupizza sen olla pitää
<Juksu> Minya on aika mestari kun osaa paistaa pakastepizzaa ilman ohjeita :OOOOOPOOOOOOOOOOOOO
<Minya> Uuni 200 astetta ja sit ku tuoksuu&näyttää hyvältä, on pitsa valmis. Jeesus teitä uusavuttomia. Tosin jos on niin nörde, että se pitsa unohtuu uuniin ilman muistutusta, niin ansaitseekin olla nälissään.
<rkode> lidlin salamipizzat ftw
<|Jee|> Vaikka sen kattois ni silti aina unohtaa :D
<AntsuH> Erittäin tuttu tunne :D Kun monissa pizzoissa se vaihtelee
<sambueelo> jes kiitti. oon just laittamassa ''metripizzaa'' uuniin
<t12345> viimeeksi eilen
<Wienersnitchel> Saatana näitten takia sammakot alkaa yhtäkkiä pänniä.
<naalimies> niiiiiiiiin tuttua..
<Kaltzor> 5 tuntia ja 62 minuuttia
<Jeseboy> Hahhahha, kommenttini "Kuinka helvetin tyhmä saa olla ettei tiedä kauan pitsa on uunissa" saanut 2 miinusta. Täällä vissiin tyhmiä ihmisiä ->
<matti60> Vitsi ei tainnu olla ite keksimä.
<ramazotti> pakastepizza laatikkoroskiksessa
<jaege> Mitä kauemmin miettii, sitä paremmaksi se muuttuu
<jon3s> 30-32 astetta ja neljä (4) päivää
<GoodLoozer> Jaussi se katotaan kellosta just eikä tasan sen mitä sen pitää olla, koska kesken CS roundien ei ehdi rampata uunilla kokoajan katsomassa pizzaa.
<Hömppänstein> Vitun idiootit, ei sitä kellosta katsota vaan siitä miltä se pizza näyttää.
<FeelsBadMan> 200-250 sitku näyttää hyvältä!
<leksus111> Sitten kun on rapean mustaa niin otetaan pois
<ASDf00> näitä meemejähän piti vähentää? Mut nyt täällä on bachelor frog.
<kippaa> 225 C, 11 min
<kippaa> sanon EI eläinkokeille
<tupe25> pakastepizza_laatikko
<hebab> Kuulostaa ihan teinipojan ensimmäisen yhdynnän jälkeiseltä kysymykseltä...
<lunkwill> Metukka- ja juustoraastelisä muuttaa tilannetta...
<karppis^> en tajunnu kuvaa ennen kommentteja ku ei poikamiehenä tuu mieleekää ettei pakastepizzan valmistusaika kuulu yleissivistykseen
<Rofloplex> Tää on hyvä :D
<T|mu> yhdyn zummaan
<Terosu> Krapula-aamun erikoinen: x-tra salamipizza 6 tuntia 300 asteessa.
<vaky> ei eläinkokeille
<ikketheking> 45 astetta ja 45-65 minuuttia
<123jeeviibuujee> no ei ehk pizzan kohal.. se on niin nobo kamaa et kaikki tietää koska se on valmis.. jonku spessumman kohal ehkä..
<perkelenaama> ei ollu kiva darra aamu kerran ku oli pitsa 13 tuntia uunissa.. perkele.
<Staco> se on silloin valmis kun se siltä näyttää
<MinimiMax> Olen nähnyt miljoona kertaa saman kuvan.... mutta paremman.
<pentti-20> PASKAAA tämmönen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<Jortikka69> kiertoilma, 225 astetta ja 12 minuuttia
<Mister-Of-Game> 220 astetta ja 10 minuuttia.
<Jeseboy> Kuinka vitun tyhmä saa olla ettei tiedä kauan pitsa on uunissa :D
<Arvoitusmies> 225 astetta ja 10+ minuuttia riippuen lisättyjen täytteiden määrästä.
<kalastajahattu> no mut toi sopii kaikkiin ku muistaa pakastepitsan ulkoo jo ^^ ja 5 koska totta ja koska sammakost tulee mielee gordon ramsay :D
<K4R1> 200 astetta kiertoilma 10-12 minuuttia
<Sherlock[Fin]> 250 ja nii kaua et se näyttää valmiilta
<Jaro!!!> 225 astetta ja 15 minuuttia.
<Sgt Reed> Eikö ne oo aina 225 astetta ja 12 minuuttia?
<billycopp> yhdyssanat pliis
<senim> osaan itse katsoa uunista koska juusto on sulanut ja saanut väriä
<fluud> 200 astetta, 10 minuuttia
<chargerx> niin kauan että se on valmis
<daah> Huokaus.
<vitalyn> Viimeks se tais kuukauden lojua siellä kunnes alkoi haisemaan liikaa ja tyhjensin roskiksen.
<ezet> 225 kiertoilma 11 min
<Jonvaldr> ite syön suoraa pakastimesta
<ville8880> Mä ainaki vaan katon että millon se on valmista. Paskat siihen mitään aikoja tarvii..
<jhsdhhhgdg> pitääkö se pizza lämmittää?!?
<C3le> tuo on jo englanniksi. tv dinner settiä.
<shakk1> YHDYSSANAVIRHE!
<Luikuri Tattinen> hyvää tullu joka kerta 225 astetta 12min
<mazuri> asteita en muista aina ku jossain ne vaihtelee..
<Zumma> 225 astetta ja 12-15 minuuttia saatana
<oodkadii> Viimeksi tänään kävi näin.
<tuore1> Totta, vaikka pakastepizzan ajan ja lämmön nyt muistaa jo ulkoa
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu