Quantcast

Lähettäjä:

Mmarvin250 Mmarvin250

#amazing shit car show

eiku..

3.9 / 5 (34 ääntä)

#amazing shit car show - eiku..

Julkaistu: 25.4.2020 11:03

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Mmarvin250 Mmarvin250

Otsikko: #amazing shit car show

Kuvaus: eiku..

Hakusanat: grandtour,

3.9 / 5 (34 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-04-25 11:08:51

+26516

<Kheldaur> +5 RR

Ei ole ihan vahingossa tuo mainos tuollainen, veikkaan ma

45

Kommentit (16)

Piilota OFF-Topic keskustelu

27.04.2020 22:42

<MösjööTipsu> Genedz Aijoo, unohdin että ihmisillä on erilaisia osaamisalueita. Mutta tähänkin on protip. Katkenneen pultinkin saa lävestään, kun laittaa sopivan kokoisen prikan reiän päälle jossa pultti on, ja hitsaa prikan reiän läpi. Tai sitten hitsaa mutterin reiän läpi, jolloin mutterista tulee uusi kanta.

26.04.2020 17:31

<NESkimo88> Genedz En yllättynyt että kyseessä saksalainen auto kun ne ovat niin tunnettuja "laadustaan" :D Kaikki ylisuunnitellaan ja yksinkertaiset asiatkin tehdään hemmetin hankalaksi korjata(itse) ja joka hemmetin paikkaan tungetaan sitä halpaa muovia mikä hapristuu ja menee rikki, ja ne osat vasta kalliita onkin. Eikä tuolla ole mitään tekemistä laadun kanssa vaan ne tehdään tahallaan "huonosti" että saadaan parin vuoden välein myytyä ihmisille se uusin malli.

26.04.2020 04:44

<Genedz> MösjööTipsu Kiitti vinkistä. Mun taidoilla vaan hitsaisin sen pultin kiinni runkoon, kun olisin ekaksi ylipäätänsä ostanut hitsauskoneen ja olemattomilla taidoillani väsäisin sillä. Vien koko paskan korjaamolle.

26.04.2020 04:41

<Genedz> Kessimies Selvennyksenä: veisin sen Amazing shit car showhun. Toisaalta voisin viedä sen myös Amazon´s hit car showhun, jos ohjelma sisältää autojen paskomista lyömällä (to hit).

25.04.2020 22:57

<Sienimise> Kheldaur Ja ilmaista mainosta ihan Suomesta asti. Taitaa olla markkinointitiimille bonusten paikka.

25.04.2020 20:34

<Aunus8> BetBet Samaa mieltä, että spesiaalit ovat loistavia, mutta ilmeisen työläitä tehdä. Eilenhän oli Jeremyn ja tuottajan livelähetys Youtubessa. On ilmeisesti yksi spesiaali kuvattuna sen alkuvuodesta tulleen lisäksi. Ja olivat jo roudaamassa kamoja Venäjälle seuraavaa varten, kunnes korona sotki suunnitelmat. Voi siis mennä pitkään ennen kuin saamme nauttia lisää loistavuutta.

25.04.2020 19:09

<Sysiässä> MösjööTipsu olette oikeassa toveri asentaja

25.04.2020 16:08

<MösjööTipsu> DAI Aivan. Ja pultin jäähtyessä pultti menee "krymppyyn", jolloin tilaa tulee. Esimerkiksi kartiorullalaakerin ulkokehän saa tipahtamaan itsestään irti, kun hitsaa ulkokehän sisälle vähän saumaa. En mä sitä osaa selittää, mut tietäjät tietää ja tekijät tekee.

25.04.2020 14:09

<DAI> MösjööTipsu: Pultin laajentuessa välykset pienenee kiristäen pultin vielä tiukemmin kiinni. Tarkoitit ilmeisesti mutteria? Ehkäpä sinun ei kannata antaa neuvoja, jos et erota edes mutteria ja pulttia toisistaan.

25.04.2020 13:39

<MösjööTipsu> Genedz Hitsaat sen kuusion päähän jotain mistä saat paremmin kiinni, ja samalla lämpö laajentaa pulttia tehden tilaa ympärilleen. Sitten vaan nitkutellen edestakaisin ja jotain irroitusöljyä suihkuttamalla väliin useasti ja taas nitkutellen kiinni ja auki, niin kyllä se siitä notkistuu. Saa niitä kyllä sellasia vastakierretappejakin kuusiokolokantoja varten, mutta eivät ne kovin mullistavia ole, jos on ruostetta rasitteena.

25.04.2020 11:38

<Kessimies> Genedz Taisit nyt erehtyä ohjelmasta, tarkoitat varhaan joko Pimp My Ride, Wheeler Dealers tai Car SOS ohjelmia.

25.04.2020 11:38

<Raoul Duke> Hommasin primen ihan vaan ton sarjan takia ja kyllähän se kannatti. Makso jopa hurjat 3€/kk

25.04.2020 11:37

<Genedz> Ne vois ottaa mun auton käsittelyyn. Alusta niin etelän teiden suolapaskan syövyttämää, että ei mitään toivoa saada esim. kallistuksenvakaajaa irti. Joku valopää kerta keksinyt, että laitetaan yhteen päähän 5mm kuusiokolo ja pultti. Yllättäen pienikin ruoste saa sen jämähtämään pahemmin kuin työttömän sossuun. Toi 5mm on vielä niin surkea koko, että siihen ei tarvita paljoa voimaa, että se pää menee pilalle. Oma vika kun yritin, mutta nyt on perhana kyseessä saksalaisauto. Luulisi niiden osaavan tehdä järkeviä ratkaisuja. Sama kuin olisivat laittaneet kaikki ruuvit talttapäiksi. Kiitos.

25.04.2020 11:26

<Hajuste> Olen nähnyt Grand Touria muutamien jaksojen verran. Vaikka kolmikon välinen kemia on ennallaan eikä tuotantokuluissa ole pihistelty, ainakin alkupään jaksoista paistoi jonkinlainen väkisin tekeminen - huumori vaikutti aiempaa käsikirjoitetummalta. Top Gearissa monesti parhaat hetket olivat tahattomia mokia ja vastaavia. Sittemmin Grand Tour tuntuu löytäneen oman paikkansa paremmin. Voittaa nykyisen Top Gearin sata-nolla. My two cents.

25.04.2020 11:25

<BetBet> Pelkkiä spesiaaleja tuleva kausi. Oikein hyvä valinta minusta.

25.04.2020 11:08

<Kheldaur> Ei ole ihan vahingossa tuo mainos tuollainen, veikkaan ma

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Shit-Tok

16 510 katselukertaa

Ou SHIT!!!

16 402 katselukertaa

Did you shit on the floor?

15 683 katselukertaa

Stupid bullshit

22 112 katselukertaa

Helpot hautajaishitit

18 195 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.