ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2012-04-26 12:08:12
+937
<TsaMppuMMi>
Hoituu sillä että lyö 8 palaa lauantaimakkaraa leipäviipaleen päälle, niin ei oo missään tyhjää kohtaa..
Kommentit (45)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Mr_Alpakka> Tai lopettaa koko lauantaimakkaran syömisen, johan paranee maku
<Nibses> tai lopettaa sen pullamössöpaahtoleivän mässyttämisen ja laittaa makkaran pyöreän ruisleivän päälle
<Omn1> My mind is full of fuck.
<Apaa_> hyi vittu mitä paskaa jotkut syö...
<Crash90> Vittu mä aina teen voileipii joku 3 minsaa per kpl, ko laitan huolellisesti voita ensin joka vitun kohtaan ja sitte samoin kinkut ja juuston. Vituttaa, mutta maistuu tolla tavalla paremmalle.
<nelliw> mut eikse pointti oo se et keskusta on aina se mehevin :/
<Managerl> hassun väristä..
<n1kste> männäri Juusto kuuluu alle ei ikinä päälle
<männäri> Tohon viellä täsmä juusto päälle.
<arorndulia> Tai sitten syö tarpeeksi suurilla puraisuilla, niin kaikkea tulee mukaan ihan hyvin?
<GoogleKääntäjä> se on kiva kun asuu metikössä ja aamulla huomaa et on vaa yks lauantaimakkara siivu jäljellä ja leipä jo voideltu ;(
<Luutarhuri> levite -> juusto -> leikkele -> rehut. Ei vastaväitteitä.
<Cyborgi> missä voi??
<Tsiar> Voi -> Juusto -> salaatti -> makkara -> kurkku/tomaatti/paprita tjms
<suhari1> vähintää 4 metukkapalaa nii riittää.
<kovisjonde> Juusto aina päälle.
<robottiss> ai muutki tekee tätä :D
<jokujoo> Ensin leikkele, sitten juusto. Eipähän tarvii olla koko ajan pyyhkimässä rasvaa pois sormista jos lukee jotain samalla kun syö
<Oskulock> Gotler
<IkonenX> Ei vaan ensin leikkele ja sitten juusto.
<K4R1> mitä ihmettä? juusto tohon alle ja sitte leikkele.
<Joox> ei kiinnosta noin paljoa jos ei jossain kulmassa ole kinkkua...
<123jeeviibuujee> hyi vittu minkä näköstä "kinkkua"
<waccoe> http://foodnetworkhumor.com/2009/12/a-valid-subway-cheese-gripe/
<TsaMppuMMi> Hoituu sillä että lyö 8 palaa lauantaimakkaraa leipäviipaleen päälle, niin ei oo missään tyhjää kohtaa..
<Friday> 26.04.12 11:44 Littlelupe Amerikkalaisissa lihavalmisteissa on jopa yli 70% lihankaltaisia tuotteita, eli "liha" on valmistettu jostain muusta kuin lihasta. Sitä kuuluisaa pinkkiä limaa... <-- Ei eroa kyllä meidänkään leikkele ja einespaskahyllyjen ravintopitoisuuksista mitenkään.
<Littlelupe> Amerikkalaisissa lihavalmisteissa on jopa yli 70% lihankaltaisia tuotteita, eli "liha" on valmistettu jostain muusta kuin lihasta. Sitä kuuluisaa pinkkiä limaa...
<SMJ> <frodo> Tuo ei kyllä mitään juustoakaan ole. Lauantaimakkaran näköistä jauhoscheissea.
<laitos> solved!
<CZAR> Hiilaripaskaa..
<Huoravasara> kyllä on ihmisillä taas isot ongelmat kun ei ole leivän kulmissa makkaraa
<Vaseliinipää> juusto makkaran päälle!
<Eki79> makkaran/juuston tulee täyttää koko leivän pinta-ala, mutta pysyä reunojen sisällä...
<sceme> Minkä takia makkarasiivut on pyöreitä ku 80% leivistä on ainaki jossaki määrin suorakulmioita?
<felcon> missä voi!!?
<Akyiu> otaa ison haukun ja pureksii perkele mössöksi, ihan varmasti saa makkaraa suuhunsa
<Keppijumala> ruokatuntia odotellessa
<Kärnis> Onpas amerikkalaisen näköistä kinkkua
<juippi10> Good sandwich guide :)
<Hitlerin_Perintö> huoh.... ihan kun joku jaksais laittaa noin paljon vaivaa...
<The Rat> Makkaran tulee roikkua leivän reunojen yli, lisäksi tarvitaan kunnon voi, kurkku/paprika, mahdollisesti juustoa, parempi leipä ja parempi makkara... Mutta hyvä että on yritystä.
<morso> shieeeeet
<Askila> tehny aina noin
<hymy> Ei ollenkaan turhaa ja aikaa vievää, koska tolla overlap tyylillä saa joka haukulla lauantaimaggaraa suuhun ja se riittää kyl itelle ei tarvi voidella joka kohtaa leivästä eikä peittää leikkeleellä
<Kuup0> Mind = blown
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu