Lähettäjä:
anarghyVirolaisilla on aina helpompaa.
Mitä eroa on suomalaisella ja virolaisella keitto-ohjeella?
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
anarghySyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Kommentit (18)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Aappan> en tajuu koska en osaa viroo
<Cameltoe1774> π = 3.14 jos olet ikinä matikan tunneilla ollu xD mistäköhän tonkin muistin
<Ghost> No jos tuo neuvo on suomalaisia varten ni miltähän mahtaa näyttää amerikkalainen versio?
<[FIN]HeNE> Siin tulis muute liikaa muistettavaa virolaisille, siks piti lyhentää
<avangion> Voisi päätellä että suomalaisille pitää olla tarkempi. Meille pitää olla idioottivarmat ohjeet.
<Mande> Kuka jaksais Virolaisia neuvoa, ne tyrii sen kuitenki
<Trallala> Se suomenkielinen ohje on helsinkiläisiä varten
<Sankkeri> Pieruparka, Lue se ylempi kommentti nii tietäisitki jotain...
<Pieruparka> toi on tehty sillee, et viro-ohjees ton leikattu loput pois
<Elmeri0> joo. just tänään tein tuota makaroonia, ja kyllä pisti silmään..
<Kärme> No kuka sitä virolaisia jaksaa lähteä neuvomaan? :P
<m0pp3> Suomalaiset ovat masokistisempaa kansaa
<anza_0> suomalaiset ei vaan osaa
<Arttu-K> Heh, just eilen keitin makaronia ja huomasin saman! Ihan oli tavalisen tumman maroni pussinkin kyljessä.
<Kullervo> Näyttäisi olevan Torino Tricolori Cappeli-pastapussista otettu :D Kyllä siinä näytetään suomalaisten selistystyyli vs. virolaisten. Viro wins.
<MQK> ;D mistä tuo on otettu? 3p
<Maksy67> virolaiset on ilmeisesti sen verran fiksumpia, ettei niille tarvi rautalangasta vääntää miten makaronia keitetään.
<Sunman> Virolainen pasta: Visko pussi makaroonia veteen ja kuumenna 6 minuuttia. Naminamipusipusi.
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu