Lähettäjä:
kidoVinkki sinkkunaisille
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
kidoSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2012-10-22 16:19:26
+198163
<MikeJK>
mitä helvettiä, kuka mikrossa lämmittää pekonia?
Aika: 2012-10-22 17:16:35
+31592
<Volmari85>
Kerran pistin pekonia mikroon ohjeen mukaisesti talouspaperia alle ja päälle. Oli rapeaa, mutta paperi ei tahtonu irrota pekonista, joten söin neljä siivua pekonia ja kaksi palaa talouspaperia... Sen jälkeen olen palannut pannun käyttäjäksi.
Kommentit (21)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<PannuMuna> MikeJK Helppo ja nopea tapa esim darude-aamuihin. Tulee ihan syötävääkin vielä.
<Dandie> eli toivoa on? :>
<Cedrim> Pekonipaketeissa on ohjeet uunissa paistamiselle, saa säästettyä ne maukkaat rasvat jotka pärisisi pannulla pois !
<Shekki> kyl itellä toimii mikrossa, talouspaperin kanssa. säästyy se 10min kun pitää odottaa ensin hellan lämpeemistä. Ei oo ollut ton paperin tarttumisen kaa mitää onglemia. taidatte varmaa pitää liian kauan mikrossa? tai sit uusikaa paperit siinä parin minuutin välein.
<Liekk1> Kerran olin töissä Amarillossa, tuli kiire kun piti kaheksalle lautaselle laittaa peköniplööt niin mikron kautta... olin töissä...
<John|D|O|E> Mikrossa tulee ihan yhtä hyvää pekonia. Jos 3 siivua haluu vaikka leivälle ni ei sitä pannua jaksa ottaa esiin. Toisin ku pannulla ni ei tuu liian helposti ylikypsää ja ei rasvakaa räisky naamalle. Kana on ainut mitä ei mikrossa kuulu kypsentää/lämmittää -> salmonella riski (lähinnä ulkomaalainen kananliha). Pekoni on sianlihaa ja ei siihen kuole vaikka ois huonosti kypsyny, jos amatööri mikroaallottaa sen.
<Babyshiba> Pekoni on pahaa
<SkiiggeBoy> helpointa ja siisteintä: 200c uunissa pellillä kahden leivinpaperin välissä. ei tarvi käännellä, ei tarvi tiskata, ei tarvi kytätä sitä pannua koko ajan, rasva ei roisku seinille ja hellalle, kerralla saa paistettua vaikka parikymmentä siivua.
<Berkeles> Onnistuu todella hyvin mikrossa. Intissä tuli vedettyä aina illalla tvtuvassa paketti. Tarpeet: ensin syödään saarioisten roiskeläppä. Otetaan siitä se pahvilautanen. Laitetaan pekonit siihen. Laitetaan pari paperia päälle. Mikro päälle. Ootetaan pekonin kypsymistä. Syödään.
<Volmari85> Kerran pistin pekonia mikroon ohjeen mukaisesti talouspaperia alle ja päälle. Oli rapeaa, mutta paperi ei tahtonu irrota pekonista, joten söin neljä siivua pekonia ja kaksi palaa talouspaperia... Sen jälkeen olen palannut pannun käyttäjäksi.
<sofiable> Älkää tuomitko ennen ku kokeilette xD isoveli ja iskä opetti joskus ton ja siitä tulee oikeesti hyvää! Pistää talouspaperien välissä
<Lanttumies> MikeJK Jenkeissä myyrään kato mikropekonia. Oli itteasiassa yllättävän hyvää.
<JediPrkL> MikeJK hiekkapimppiset miestenvihaajat
<Jonetzku> Pekoni on hyvää sen kaikissa muodoissa. Argumentti on invalidi
<v4lo> Ei pekonissa ole ylimääräistä rasvaa, se on kaikki tarpeen.
<Varag> Järkytyin kun Subwayssakin vedettiin pekonit mikron kautta.
<iloonen> meikä ainaki paistaa mikrossa. tulee muuten ihan vitun rapsakoita ja ylimääräinen rasva jää paperiin. siis kun kahden talouspaperin välissä paistaa.
<Suuri-Päällikkö> Egeliuz ne lihavimmat jabba the hutin näköiset yksilöt varmaan vetää ne pekonit raakana suoraan paketista.
<haudihouu> MikeJK ne naiset jotka ei oo naimisissa, ilmeisesti.
<MikeJK> mitä helvettiä, kuka mikrossa lämmittää pekonia?
<Capiz> Papereitten välissä?
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu