Quantcast

Lähettäjä:

pekonimaggr pekonimaggr

Vegaanien aivopieru

3.1 / 5 (71 ääntä)

Vegaanien aivopieru

Julkaistu: 12.6.2018 23:03

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: pekonimaggr pekonimaggr

Otsikko: Vegaanien aivopieru

Hakusanat: vegaanit, aivopieru, kasvisruoka, itsepetos, teeskentely, lihakauppa, kasvis, wtf,

3.1 / 5 (71 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-06-12 23:22:29

+246

<TissiSeppo1> +5 RR

Mikäköhän idea tässäkin nyt taas on, ei ne esitä lihaa vaan pihvejä ja makkaroita, molempia voi tehdä vaikka lehmänpaskasta jos haluaa. Mutta saahan sitä somessa esittää olevansa muita parempi pisteiden toivossa.

63

Aika: 2018-06-12 23:45:07

+118087

<lask90> +5 RR

No itse ainakin vegaanina (jos siis olisin vegaani) haluasin syödä sitä mitä muutakin, mahdollisimman tavallisesti syömättä kuitenkaan lihaa. En haluaisi erottua suuresti kulttuurista mussuttamalla salaatinlehtiä kuin pupu hampurilaisbaarissa, vaan nauttia ruokailuista samoin kuin muutkin. Itseasiassa tällaisey ruoat boostaa oikeasti veganismiin, kun tuolloin ihmisen ei tarvitse jättää herkuttelua pois. Useinmiten ne normaalit vegaanit vetääkin kuvan kaltaista ruokaa tavallisten ihmisten seurassa olematta mitään itihippejä.

43

Aika: 2018-06-12 23:42:11

+2558

<Lacosta> +5 RR

Jos ei syö jostain syystä lihaa, mutta haluaa silti sulautua joukkoon grillijuhlissa, niin siinä on joku pointti, että voi ostaa sopivan näköistä ruokaa, jonka voi heittää avotulelle. Sääli vaan, että noi viritykset tuntuu olevan kaikki ihan hirveän makuisia.

15

Kommentit (17)

Piilota OFF-Topic keskustelu

09.07.2018 13:34

<Lampuri18> Tuo vegaanien ittensä huijaaminen noilla lihannäköisillä vegepaskoilla on sama kuin homo selittäis pillujuttuja.

15.06.2018 07:25

<DJSeba> En ole yllättynyt että top-kommenteissa heti vegaanit kertovat olemassaolostaan.

14.06.2018 02:00

<Mursunet> Niinhän se on että hyviä asioita jää kaipaamaan kun ne lopettaa. Tupakkaa jää kaipaamaan, liharuokaa. Munkkikin hyvin varmasti kaipaa kunnon kosteaa pillua aina silloin tällöin mutta kun ei voi niin ei voi.

14.06.2018 00:10

<torakka88> Kun Rooman valtakunta alkoi arvostamaan kokkejaan enemmän kuin kenraaleitaan imperiumin kohtalo oli sinetöity. Kun Kreikan kulta-aikana huomattiin nuorison muuttuneen itsekeskeisiksi, eivät tee lapsia eivätkä ole kiinnostuneita valtiosta(kaupunki) tätä käyttäytymistä kutsuttiin narsismiksi. Idiootti tarkoitti "kansalaista, yksilöä" mutta seuraamusten jälkeen se tarkoitus hieman muuttui. :D Highway to shell.. pakene kuoreesi lammas. Leijonan aika on nousemassa, koskenkorvan myynti vähenee. ^^

13.06.2018 17:44

<VeikkoVälikäsi> Kukaan OIKEA vegaani ei juo olutta koska jokaisessa panimossa pullottaja on lihansyöjä.

13.06.2018 16:03

<n0kki> Se että ei halua syödä lihaa esimerkiksi eettisistä syistä, ei tee lihasta paskan makuista (vaikka liha itsessään ei käytännössä miltään maistukkaan). Itse ainakin vetelin 30 vuotta lihaa käytännössä päivittäin, niin onko joku niin aivovammainen että kuvittelee ettei tee enää mieli hampurilaisia ja pizzaa yhtäkkiä jos päättää lopettaa tai vähentää lihansyömistä. vegemakkaroista ei ole kyllä mitään positiivista sanottavaa, ihan järkyttävä koostumus niissä. Mutta esim vöner on helvetisti parempaa kuin perus känkkylän siivut. Ei oo yhtään perus kebua ollu ikävä.

13.06.2018 13:06

<windosrmagistus> niin toisaalta nykyaikainen lihankulutus on melkoinen rasite tälle planeetalle ja moni haluaa ryhtyä vegaaniksi siksi ettei paskoisi niin pahasti "omaan pesäänsä", eikä siksi ettei tykkäisi lihasta, kyllä sellaset vegaanit jotka eivät lihasta tykkää main tai koostumuksen vuoksi yleensä syövät ruokaa joka ei muistuta lihaa

13.06.2018 11:40

<TissiSeppo1> Jjaskaselle- kerroppa mistä löytää lihaa joka näyttää luonnostaan makkaralta tai jauhamalla tehdyltä pihviltä, suomessa vieläpä hyvin monessa makkarassa on enemmän jauhoa yms. Kuin lihaa, toki poikkeuksiakin löytyy. Mutta pointti on se ettei yksikään lihakimpale muutu tuon näköiseksi ilman jalostamista, toki voit koittaa etsiä kuvaa siitä niityllä pomppivasta makkarasta.

13.06.2018 09:41

<Gimcrack> Facessa kaverin seinällä törmäsin keskusteluun turkiksista ja siellä yks, arvatenkin vegaani, sanoi ettei käytä edes tekoturkiksia koska se kannustaa käyttämään oikeita turkiksia.. En sit kysyny, et käyttääkö tekonahkaisia kenkiä taikka syökö ruokaa, josta ei meinaa erottaa onko se lihaa vai kenties jotain kasviperäistä.

13.06.2018 09:34

<jjaskanen> TissiSeppo1 joo, ei tietenkään esitä lihaa. Kyllähän lapsikin näkee, miten paljon vaivaa tuossa on nähty, että on saatu kasvikset näyttämään kasviksilta.

13.06.2018 05:13

<pikkumusta> eiköhän se oo kaikkien oma asia mitä moskaa suuhunsa tunkee, itelle maistuu entrekotee.

13.06.2018 02:20

<DAI> lask90: Miten ihmeessä papujen puristaminen makkaraksi on millään tavalla yhteydessä siihen, voiko vegaani syödä herkkuja? Parhaimmillaankin vege-nakit maistuu ihan paskalta, kun taas samat ainesosat sellaisenaan on ihan hyviä, puhumattakaan niistä tehdystä oikeasta kasvisruuasta, mikä ei yritä olla jotain mitä se ei ole.

13.06.2018 00:21

<Tohveli> Taitaa paljon johtua tuottajien halusta markkinoida tuotteet jo tunnettuina asioina. Myöskin, että jossain muodossahan se ruoka pitää olla.

12.06.2018 23:45

<lask90> No itse ainakin vegaanina (jos siis olisin vegaani) haluasin syödä sitä mitä muutakin, mahdollisimman tavallisesti syömättä kuitenkaan lihaa. En haluaisi erottua suuresti kulttuurista mussuttamalla salaatinlehtiä kuin pupu hampurilaisbaarissa, vaan nauttia ruokailuista samoin kuin muutkin. Itseasiassa tällaisey ruoat boostaa oikeasti veganismiin, kun tuolloin ihmisen ei tarvitse jättää herkuttelua pois. Useinmiten ne normaalit vegaanit vetääkin kuvan kaltaista ruokaa tavallisten ihmisten seurassa olematta mitään itihippejä.

12.06.2018 23:42

<Lacosta> Jos ei syö jostain syystä lihaa, mutta haluaa silti sulautua joukkoon grillijuhlissa, niin siinä on joku pointti, että voi ostaa sopivan näköistä ruokaa, jonka voi heittää avotulelle. Sääli vaan, että noi viritykset tuntuu olevan kaikki ihan hirveän makuisia.

12.06.2018 23:22

<TissiSeppo1> Mikäköhän idea tässäkin nyt taas on, ei ne esitä lihaa vaan pihvejä ja makkaroita, molempia voi tehdä vaikka lehmänpaskasta jos haluaa. Mutta saahan sitä somessa esittää olevansa muita parempi pisteiden toivossa.

12.06.2018 23:11

<BetBet> Lihaa syödään kaikissa muodoissa. Sovella siinä sitten vegaaniateria.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Aivopierut

40 858 katselukertaa

Aivopieruja tumblrista

41 309 katselukertaa

Aivopieru Nokiasta/Jollasta

44 347 katselukertaa

Aivopieruja

44 965 katselukertaa

Aivopieruja

24 206 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.