Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Vararengas

1.8 / 5 (36 ääntä)

Vararengas

Julkaistu: 3.10.2016 12:45

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Vararengas

Hakusanat: vararengas, pieni, kottikärry,

1.8 / 5 (36 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-10-03 13:09:26

+14171

<CardPack>

(jatkoa) Ei jaksa kuunnella 24/7 stooreja mamuista, joten ylläpidolle paras vaihtoehto on ajaa äänekäs "rasistinen" osa käyttäjistä pois riemurasiasta. Harmi kyllä, viime aikojen kommenteja lukiessa huomaa kyllä, että parhaat kommentit tulivat nimenomaan tältä äänekkäältä käyttäjäosalta. Ja Rasia voittaa kilpailevat sivustot nimenomaan kuvien kommenttikenttien ansiosta. Joten vaikka ylläpito on onnistunut pääsemään eroon "rasistisemmasta" käyttäjäosasta, se on samalla heittänyt roskakoriin ainon kilpailuvalttinsa ja tappanut Riemurasian sielun.

121

Aika: 2016-10-03 13:09:03

+14171

<CardPack>

Haluan nyt heittää oman spekulaationi Rasian tapahtumista. Uskoisin, että Suomen tämänhetkisen poliittisen ilmapiirin myötä ylläpito haluaa syystä tai toisesta "puhdistaa" Rasian. Eli tarkoituksella karkoittaa käyttäjät, jotka nähdään "rasismin ja vihan lietsojina", noin liioitellusti sanottuna. Jos on seurannut Rasian kommenttikenttiä viimeisen vuoden ajalta, voi sanoa meiningin muuttuneen hieman rasistisemmaksi. Tämä kehitys johtaisi pitkällä tähtäimellä joka tapauksessa käyttäjien harvenemiseen, sillä suuri hiljainen osa rasian käyttäjistä (jatkuu)

76

Aika: 2016-10-03 15:56:33

+18802

<realtaste>

actimel88 Enpä usko. Niin moni asiallinen rasisti lähti kävelemään täysin luokattoman banaaniaallon takia. Myös moni säännöllisesti mediaa tekevä henkilö poisti accounttinsa. Tällasia henkilöitä ei helpolla korvata, varsinkaan nykyisellä "mahdollisimman paljon paskaa redditistä" linjalla.Ps. Pahimman myrskynkin aikana täällä oli myös paljon viisaita argumentteja molemmilta puolilta. Itse en pahoittanut mieltäni kummankaan huuteluista.

28

Kommentit (19)

Piilota OFF-Topic keskustelu

15.10.2016 07:07

<pikkumusta> minunkin mielestä rasiassa pitäis olla enemmän tissimediaa.

04.10.2016 03:06

<Thaliquid> Sienimise Juu juu :D samaan suuntaan menossa kuin suomikin!

04.10.2016 00:22

<Sienimise> realtaste CardPack Itse olen ihan tyytyväinen siihen että samasta aiheesta jauhaminen on nyt loppunut täällä. Eiköhän täällä synny huumoriveikkoja lähteneiden tilalle, ja vähän ajan päästä saadaan taas lukea hassunhauskoja kommentteja, jotka eivät liity politiikkaan :)

03.10.2016 21:31

<Ribalo> CardPack Samaa mieltä. Harmittaa tosin juurikin tuo "sielun tappaminen". Tämänkin olisi voinut asiallisesti hoitaa ilmoittamalla yksinkertaisesti, että nyt on politiikkarasia tullut tiensä päätökseen ja jatkuvasta politiikka postailusta alkaa iskeä baanania yms. Uskon että ylläpidonkin suunnalta asiallisemmalla lähestymistavalla oltaisiin saatu pidettyä huomattavasti enemmän aktiivikäyttäjiä rasiassa. Toivotaan että Rasia tästä vielä elpyy..

03.10.2016 21:28

<Gatsby> Rasiasta on muuttunut viimmeisen vuodenaikana ihan liian laimeaksi paikaksi. Ilmeisesti sensuuri karkottanut aidot 2005 rekisteröityneet rasistit pois.

03.10.2016 21:11

<massumies> Luulen, että tossa autossa on jotkut isot renkaat, eikä vastaavan kokoinen varapyörä sovi oveen. Oikea varapyörä on takaluukussa tai pohjan alla ja tuo pikkupyörä on tuossa koska se on niin hauska :)

03.10.2016 20:11

<Esox lucius> Toi on sen tunkin varapyörä joka on takakontissa

03.10.2016 18:22

<aasberg> Nykyään leikataan kaikesta, jopa kommenteista.

03.10.2016 18:00

<lastunaama> Eihän se ihme ole. Nykyään kaikesta leikataan, joten miksei vararenkaan koostakin.

03.10.2016 16:02

<thenahkaviitta> Joko täällä uskaltaa kommentoida?

03.10.2016 15:56

<realtaste> actimel88 Enpä usko. Niin moni asiallinen rasisti lähti kävelemään täysin luokattoman banaaniaallon takia. Myös moni säännöllisesti mediaa tekevä henkilö poisti accounttinsa. Tällasia henkilöitä ei helpolla korvata, varsinkaan nykyisellä "mahdollisimman paljon paskaa redditistä" linjalla.Ps. Pahimman myrskynkin aikana täällä oli myös paljon viisaita argumentteja molemmilta puolilta. Itse en pahoittanut mieltäni kummankaan huuteluista.

03.10.2016 14:48

<Tonny> Jos toi on tyhjä? Kaikki kasvaa kun pumppaa.

03.10.2016 14:17

<kalleki> jos oiken muistan, jossain osavaltiossa on pakko pitää vararengasta mukana. joten laki on laki, joten rengas on mukana :D

03.10.2016 14:17

<actimel88> Cardpack Enpä usko. Minä, niinkuin varmaan moni muukin, yksinkertaisesti lopetti kommenttien lukemisen silloin kun pahin myrsky oli päällä. Ei enää huvittanu yrittää etsiä hauskoja kommentteja kaiken sen paskan seasta tai yrittää itse kommenontoida jotain hauskaa kun joka ikisessä kuvassa top-kommentti oli mamu sitä mamu tätä. Kestää jonku aikaa että normikäyttäjät palaa kommenttiosioihin ja ne hiljaisimmatkin nyt saavat puheenvuoron kun ei ole enää samoja sekopäitä myrkyttämässä ilmapiiriä ja polkemassa kaikkia joilla sattuu olemaan eri mielipide.

03.10.2016 14:06

<Mighty> testo_jolle Tai sitten vararengas on pöllitty ja varas on hämäyksen vuoksi jättänyt kottikärrynpyörän vararenkaan paikalle.

03.10.2016 13:57

<Domppari> CardPack Höpöhöpö.

03.10.2016 13:09

<CardPack> (jatkoa) Ei jaksa kuunnella 24/7 stooreja mamuista, joten ylläpidolle paras vaihtoehto on ajaa äänekäs "rasistinen" osa käyttäjistä pois riemurasiasta. Harmi kyllä, viime aikojen kommenteja lukiessa huomaa kyllä, että parhaat kommentit tulivat nimenomaan tältä äänekkäältä käyttäjäosalta. Ja Rasia voittaa kilpailevat sivustot nimenomaan kuvien kommenttikenttien ansiosta. Joten vaikka ylläpito on onnistunut pääsemään eroon "rasistisemmasta" käyttäjäosasta, se on samalla heittänyt roskakoriin ainon kilpailuvalttinsa ja tappanut Riemurasian sielun.

121
03.10.2016 13:09

<CardPack> Haluan nyt heittää oman spekulaationi Rasian tapahtumista. Uskoisin, että Suomen tämänhetkisen poliittisen ilmapiirin myötä ylläpito haluaa syystä tai toisesta "puhdistaa" Rasian. Eli tarkoituksella karkoittaa käyttäjät, jotka nähdään "rasismin ja vihan lietsojina", noin liioitellusti sanottuna. Jos on seurannut Rasian kommenttikenttiä viimeisen vuoden ajalta, voi sanoa meiningin muuttuneen hieman rasistisemmaksi. Tämä kehitys johtaisi pitkällä tähtäimellä joka tapauksessa käyttäjien harvenemiseen, sillä suuri hiljainen osa rasian käyttäjistä (jatkuu)

03.10.2016 12:50

<testo_jolle> Sitten harmittaa kun olisi oikealle vararenkaalle tarvetta. Tosin ilmeisesti jostain slaavimaasta niin oikea rengas pöllittäisiin jos sen laittaisi tuohon.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 19 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mikä seuraavista kotimaisista leffoista on paras?

Rööperi
Pahat pojat
Häjyt

SAMANKALTAISIA

Rekan nupin vararengas

12 583 katselukertaa

Vararengasteline

19 864 katselukertaa

Venäläinen vararengas

32 258 katselukertaa

Vararengas ottaa taksin

27 906 katselukertaa

Vararengas on turha keksintö

44 984 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.