Lähettäjä:
LihavamanaattiTomaattien kasvattamisen hienous
Se on hienoa kasvatella tomaatteja pari kuukautta että säästää jotain ropoja
Lähettäjä: Lihavamanaatti
Otsikko: Tomaattien kasvattamisen hienous
Kuvaus: Se on hienoa kasvatella tomaatteja pari kuukautta että säästää jotain ropoja
Hakusanat: tomaatit, vihannekset, kasvattaminen, säästö, hinta, ,
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2018-03-30 10:12:51
+17174
<VeikkoVälikäsi> +5 RR
Kukahan saa onnistumisen iloa kun ostaa kaupasta tomaatteja? Kyllä itse kasvatetut on paremman makuisia ja toiseksi se ihan mukavaa puuhasteluanimim. kasvihuoneesta haaveileva
Aika: 2018-03-30 09:46:12
+2000
<_Time> +5 RR
Kyseessä ei ehkä niinkään ole se säästäminen, vaan itse tekeminen.
Aika: 2018-03-30 10:03:59
+135464
<Rieti-kissa> +5 RR
Voivoi, kun oli mukula, niin meillä kasvatettiin tomaatteja kasvihuoneessa omiin tarpeisiin. Aurinkoisella ilmalla kasvihuoneen lämpö nousi huomattavasti ulkolämpötilaa korkeammaksi. Se tuoksu, mikä tomaateista ja niiden varsista lähti, oli Kesän tuoksu. :´}
Aika: 2018-03-30 09:48:33
+868
<Narkkilandia> +5 RR
Maku on vallan erilainen tomaatissa jota ei ole puoliraakana kerätty, vaan on saanut kypsyä rauhassa omassa varressaan.
Aika: 2018-03-30 10:04:29
+160215
<Garbanzo> +5 RR
Ei se säästö, vaan harrastus, ja maku todellakin. Äiti aikoinaan kasvatti pienessä kasvihuoneessa tomaatteja ja kurkkuja, ja se maku....aivan käsittämätön ero kaupan tuotteisiin.
Kommentit (22)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<kirppusäkki> 1. Viherpeukalointi on kivaa kuluista viis 2. suomessa kaupan tomaatit on lähinnä vitsi itsekasvatettuihin verrattuna. 3. Parasta on kun kunnon sato tulossa ja suomen "kesä" loppuu kun seinään joten sinulle jää 20kg vihreitä tomaatteja joita yrität kypsyttää sanomalehden alla.
<LionKing138> Vrtutti syödä faijan kasvattamia tomaatteja joka päivä pienenä. Nyt harmittaa ihan sikana kun en osannut niitä silloin arvostaa.
<joo-joo> Minäpä säästän enkä käytä nuita oksennusta aiheuttavia vihanneksia ensinkään. :)
<Flippi> Ehkä enemmän siinä että syöt just niitä myrkkyjä mitä ite valitset.. ja onnistut jossakin kerrankin elämässä.
<fretkillr> tämä kuva kertoo juuri sen syyn miksi maailma menee alle muutaman sukupolven päästä. Idiocrazy oli dokkari.
<PandemicZ> Siemenestä kasvatetut tomaatinversot juuri odottelee kesää keittiön pöydällä. Mielelläänhän sitä kokoajan jotain touhuaa, että unohtuu se vääjäämätön kuolema ja tajunnan sammuminen ikiajoiksi.
<Raakamunakas> Meillä oli pieni perunamaa, pieni porkkanamaa ja kasvihuone, jossa eri hetelmiä. Kyllä sen kasvihuoneen tuoksun muistaa vieläkin, vaikka en moisessa ole käynyt varmasti yli 20vuoteen.
<hipinretku> viime kesänä en saanu aikaseks mutta tänä kesänä vois taas pistää. tai pitäis olla kyllä jo itämässä tomaatit ja chilit niin kerkiäis valmiiks ennen syksyä. toissa kesänä meni myöhään laittaminen ja piti ottaa syksyllä sisälle parvekkeelta mutta kerkesivät vielä sisällä ikkunalaudalla kypsymään ja hyviä oli. eikä edes poliisit tehnyt ratsiaa vaikka kaupungissa asunkin. taitaa täälläkin olla media jossa poliisit ratsas täällä jonkun chilikasvattajan kasvit kun hölmöt luulivat että hUUUmeita kasvattelee.
<pepeplus> Joltakulta homman juju on menny ohi.
<MösjööTipsu> Seregon Kasvukauden lämpösumma vaikuttaa oleellisesti sadon kasvamiseen ja kypsymiseen. Jossain maailmankolkassa saattaa onnistua helposti kahdessa kuukaudessa.
<Seregon> Kaksi kuukautta?! Viikko sitten kylvetyt siemenet on nyt itäneet ja tomaattia vois saada elo-syyskuussa. Paitsi viime vuonna, jolloin liian kylmä kesä ei kypsentänyt tomaatteja ja ne mätänivät vihreinä..
<dimitri_u> Kasvihuoneessa tuoksuu hyvälle!
<pakkopulla7> Kasvihuone on kiva harrastus! Kannattaa laittaa vaikka kurkkua kasvusäkkeihin kasvamaan jos vähänkin kiinostaa. Kurkun kasvatus on kyllä helppoa, muistaa vain kastella niin kohta on käsivarren vahvuisia pötkylöitä pitkin kasvihuoneen lattioita kun ripustus narut menee poikki kurkkujen painosta :-D
<lask90> VeikkoVälikäsi kerran minulla oli niin hirveä krapula, että kun sain vihannekset haettua kaupasta ihan itse, tunsin onnistumisen iloa
<H4z4rd> Itse juuri laitoin kolmea eri chililajiketta kasvamaan: oranssi habanero, keltainen lemon drop ja punainen cayenne. Kun ne tuottaa hedelmää niin on ne ihan iloisen värikkäitä ja koristeellisia sekä saa pistää suun makiaksi millon lystää... tosin tuon oranssin habaneron kohdalla en kyl suosittele :D
<VeikkoVälikäsi> Kukahan saa onnistumisen iloa kun ostaa kaupasta tomaatteja? Kyllä itse kasvatetut on paremman makuisia ja toiseksi se ihan mukavaa puuhasteluanimim. kasvihuoneesta haaveileva
<Garbanzo> Ei se säästö, vaan harrastus, ja maku todellakin. Äiti aikoinaan kasvatti pienessä kasvihuoneessa tomaatteja ja kurkkuja, ja se maku....aivan käsittämätön ero kaupan tuotteisiin.
<Rieti-kissa> Voivoi, kun oli mukula, niin meillä kasvatettiin tomaatteja kasvihuoneessa omiin tarpeisiin. Aurinkoisella ilmalla kasvihuoneen lämpö nousi huomattavasti ulkolämpötilaa korkeammaksi. Se tuoksu, mikä tomaateista ja niiden varsista lähti, oli Kesän tuoksu. :´}
<netman87> maku palkitsee
<qggq> Kasvattais jotakin muuta niin säästäis enemmän :D
<Narkkilandia> Maku on vallan erilainen tomaatissa jota ei ole puoliraakana kerätty, vaan on saanut kypsyä rauhassa omassa varressaan.
<_Time> Kyseessä ei ehkä niinkään ole se säästäminen, vaan itse tekeminen.
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu