Lähettäjä:
Mal_YSokeri on epäterveellistä
Sokerin vaarat juomissa on kaikkien tiedossa. Toimi siis tiedon mukaan!
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
Mal_YSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2018-11-15 20:14:25
+135464
<Rieti-kissa> +5 RR
On se tuo viskikin melkoinen energiajuoma. Etanoli 7kcal/g, sokeri 4.06kcal/g. Eli puolessa litrassa 40% viskiä on noin 158g etanolia. Vastaa 272g sokeria eli 105 sokeripalaa (Sirkku 2,6g) (Meniköhän oikein :-/)
Aika: 2018-11-15 23:07:57
+40774
<windosrmagistus> +5 RR
Rieti-kissa mutta eikös etanolin palamiseen kehossa myös kulu energiaa paljon enemmän kuin sokerin? eli siis periaatteessa etanoli on silti vähemmän lihottavaa kuin sokeri? etanoli ei ainakaan muunnu rasvaksi
Aika: 2018-11-16 06:29:45
+135464
<Rieti-kissa> +5 RR
windosrmagistus En ole metabolia-asiantuntija. Joo, etanoli ei muutu rasvaksi, mutta maksa on persompi muuttamaan etanolia, kuin sokeria kropan käyttämäksi polttoaineeksi. Sillä aikana syöty pekonipizza menee jenkkakahvoiksi.
Kommentit (16)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Von Hiren> Rieti-kissa Tähän yhtälöön tulee vielä lisätä sellainen asia, että maksa ei kykene polttamaan energiaa sinä aikana kun alkoholia on veressä (se keskittyy ainoastaan alkoholin poistoon elimistössä) ja krapulassa tulee kohtuuton nälkä tämän myrkynpoiston takia, vaikka energiaa meni kroppaan yltäkyllin. Joten lihottava vaikutus on moninkertainen sokerinpalojen kaloreihin nähden.
<Lionel äiti> Sokeri on korkean lämpöenergian tuottaja, kun keho imee sitä, se tuottaa runsaasti rasvaa, jolla on paljon sokeria tavallisissa juomme annoksissa. Siksi meidän on kiinnitettävä huomiota kohtuulliseen ruokavaliokeriin elämässämme. Yleensä, kun lopetan sokerin, juon noin alkalista teetä, laimentan sokeria ja suljetaan pois. Kuten musta tee, Tieguanyin, Puer tee.https://www.newbecca.com/product/category/56488002
<testo_jolle> Rieti-kissa Mutta ei sitä lasketa kun se on alkoholin seassa!
<Rieti-kissa> windosrmagistus En ole metabolia-asiantuntija. Joo, etanoli ei muutu rasvaksi, mutta maksa on persompi muuttamaan etanolia, kuin sokeria kropan käyttämäksi polttoaineeksi. Sillä aikana syöty pekonipizza menee jenkkakahvoiksi.
<tuuhee> windosrmagistus Paitsi että elimistö ei polta rasvaa silloin, kun se polttaa etanolia.
<windosrmagistus> Rieti-kissa mutta eikös etanolin palamiseen kehossa myös kulu energiaa paljon enemmän kuin sokerin? eli siis periaatteessa etanoli on silti vähemmän lihottavaa kuin sokeri? etanoli ei ainakaan muunnu rasvaksi
<sludge> Rieti-Kissa Tarpeeksi lähelle. Ota yläpeukku :)
<nordicgunpowder> Sokeri on kasvis ja kasviksien syöntiä pitää lisätä.
<Rieti-kissa> On se tuo viskikin melkoinen energiajuoma. Etanoli 7kcal/g, sokeri 4.06kcal/g. Eli puolessa litrassa 40% viskiä on noin 158g etanolia. Vastaa 272g sokeria eli 105 sokeripalaa (Sirkku 2,6g) (Meniköhän oikein :-/)
<piran> Wickerman Niinpä, "sokerittomassa" applesiinituoremehussa on n.40 palaa sokeria litrassa.
<huga> Oispa kaljaa ja perjantai
<ruukku89> Juon kaljaa.
<pepeplus> "Terveellisessäkin" appelsiinituoremehussa on kokiksen verran sokeria (100g/10g).
<Wickerman> Niin, monessa "terveellisessä" elintarvikkeessa on hämmästyttävän paljon sokeria. Tosin en väitä, että tässä kuvassa on mitään terveellistä. Viski tosin saattaa parantaa verenkiertoa.
<Walop> On se kovaa kamaa, Lemmykin joutui lopettamaan jack-colan juomisen, kun siitä kokiksesta tuli diabetes.https://www.youtube.com/watch?v=yoO_Lj4b9Oc
<Askila> 0,1 grammaa sokeria per 100g - Average viski (eli noin 1% sokerimäärästä mitä average limsa)
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu