Lähettäjä:
kidoResepti
Tomaattivoileivät
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
1
Riemurasia on ollut tavoittamattomissa 1.2.2022 - 2.2.2022 välisen ajan päivitystöiden johdosta. Ilmoitelkaa rohkeasti sivuston ongelmista mikäli niitä tulee vastaan palautesivun kautta.
Lähettäjä:
kidoSyy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2016-08-12 22:02:38
+20447
<Mixa>
Lisävinkki: saat muokattua välipalasta perinteisen version jättämällä tomaatin pois.
Aika: 2016-08-12 22:20:52
+90651
<tikkariana>
Oon aina ihmetellyt näissä resepteissä sitä "halutessasi voit lisätä timjamia/kurkkua/...". Tottakai sitä halutessaan voi lisätä vaikka nauloja. Onko uusavuttomuus mennyt jo niin pitkälle että joku tuskailee "hitto kun tekis mieli laittaa tuohon vielä juustoa, mutta reseptissä ei sanota että halutessani voin niin tehdä"
Aika: 2016-08-12 21:59:16
+13857
<junala>
Luultavasti polttaisin nämäkin pohjaan :/
Aika: 2016-08-12 21:52:34
+9268
<Pasimachine>
En olis kyllä osannu tehdä ilman reseptiä
Aika: 2016-08-12 21:53:31
+7144
<Enmittee>
Mutta mistä saa leivät, margariinin ja tomaatin?
Kommentit (59)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Treuho> En syö margariinia koska saatanasta
<Nazaron> Asun Espanjassa, ei ole ruisleipää ja hiihtolenkitkin jääny pikkasen vähälle, jää tämäkin resepti nyt sitten kokeilematta, vittu kyllä harmittaa..
<marssiIainen> Paljonko margariinia, minkä ikäinen tomaatti, minkä maalainen sekä kokoinen..??
<riemukasta> kuka laittaa leivän päälle tommosia ihme lohkopalasia eikä oikeesti viipaleita??
<märr> tikkariana Ne lisäjutut sitten taas ovat itselle olleet hyödyllisiä, että "voit korvata aineksen X b-määrällä Y:tä", jos siis jonkinlaiset mittasuhdemuutokset ovat tarpeen. Muutoin kyllä naurattaa ne "voit myös lisätä halutessasi kanelia joukkoon" - ohrly?!!
<John Holmes> aha t pirkka
<bakmani> Paskimmat voileivät ikinä.
<Ihmispapu> Nyt on kyllä surullinen ohje! Ihan ei saatu kuvaan sitä tomaattia viipaloitua. Mutta hyvä, että reseptin luoja sentään käskee ensin "suksia ***tuun".
<Chhataree> Tässäpä vasta ovela keino syöttää rasistimiehille kasviksia. Postataan vaan tasasin väliajoin joku tällanen resepti ihan 'läpällä'...
<Skeozha> se olisi 3,90 t. Amican lounasravintola
<Littlelupe> Jos joku löytää reseptin johon tulee juustoa ja tomaattia leivän päälle niin ottaisin vastaan! Haluttais joskus kokeilla jotain uutta ja mahtavaa.
<t9ont> Liian monimutkainen. Tilaan pizzan.
<wolff> Voiskohan toi olla hyvä, jos lisäis keitetyn kananmunan siivuja vielä tohon? Jos joku uskaltaa kokeilla, niin kertokaa. Itse en uskalla alkaa soveltamaan.
<Zack> voisin kokeilla, mutta ei jaksa opetella uusia reseptejä.
<prohvetoija> Lekaatti :D https://www.youtube.com/watch?v=fLho-Oa6oSg
<Terrax> Aika haasteellinen. Tlä vaik olis jonku Tomi Björkin parempi resepti.
<lask90> Keliakikot voivat jättää leivät pois ja voit syödä tomaatit sellaisenaan. Nauti vaikka avioeron jälkeen.
<Tikrutin> Mulla oli joskus vähän samantyylinen resepti mutta siinä oli tomaatin tilalla kurkkua. Harmi kun hukkasin sen reseptin, olis ollu kiva taas joskus tehdä niitä.
<eric> maapu Eksän kanssa oli vähän sama. Laitettiin ruoka uuniin niin se otti ajan vähintään kahdesta eri kellosta ja ajatteli että se ruoka varmaan epäonnistuu jos se on minuutinkin yliaikaa.. Ite yritin sanoa aina että katsotaan rauhassa milloin se ruoka näyttää valmiilta mutta hän noudatti kokkikirjaa. Itselleni se resepti on lähinnä suuntaa antava ohje, ja loput tulee omalla kokemuksella ja fiiliksellä.
<Harhaluulo> Instruction unclear, burned down the house.
<Dandie> Italialainenfuusioruoka rantautunu tännekin.
<Kapa53> reseptit kusee monesti, mutta onneksi maalaisjärki korjaa. "puoli teelusikkaa suolaa pizzataikinaan?!" Pari ruokalusikkaa ja jo alkaa maistumaan.
<SatanicCarWasher> Työkaveri näytti mulle tätä tänään ja sano et tässä sulle ruokavinkki. vitutti kun en omista suksia.
<Lekaatti> (laitela) Koska sitä on vittumaista levittää leivälle. Jääkaapissa ollessaan se on liian kovaa, huoneenlämmössä taas löysää ja eltaantuu nopeasti. Ruuanlaitossahan siis ehdottomasti voita, mutta leivälle Oivariinia.
<kake63> Vitut noi mitään viipaleita ole.
<(laitela)> Jos käyttää margariinia, niin elää elämäänsä väärin. Miksi ihmiset eivät käytä aitoa voita?
<intiaani jokke> tomi björk tai joku voisi näyttää mallia miten menee käytänössä
<amokki> oikein ihanan mukava välipala samalla kun suksii vittuun
<maapu> tikkariana Kyllä, sellaisiakin ihmisiä on. Hämmentävin kokkauskokemukseni oli kun tehtiin yhdessä kaverini kanssa ruokaa. Neito on ammatiltaan kokki ja jopa oikeasti hyvässä ravintolassa. Reseptistä ei voinut poiketa milliäkään, koska oletettavasti maailma räjähtää tai jotain. Heitin jotain mausteita ihan vaan näppituntumalla ja kaveri meinasi hyperventiloida järkytyksestä.
<Oles> Pikkurillipää Itse kaipaisin kyllä kuvia selittämään välivaiheet raaka-aineiden työstämisen ja valmiin annoksen välillä :(
<mikis-> En osaa :( olen jo 5 tomaattia viipaloinut ja silti en saa täsmälleen samanlaisia viipaleita kuin kuvassa. Onnistuuko resepti, vaikka tomaattiviipaleet eroaisivat kuvassa esiintyvistä yksilöistä?
<rycbar> Liian kallista t. opiskelija
<Aliz69> Paskat ku voita, sipuliteemakkara/gouter/hkblöö ja kossupullosta punasta maitoa ;)
<OverDrive> Naulausta odotellaan...
<polle500> Nii montako minuuttia mikrossa?
<AlbiinoOrava> Löytyy vain voita :(
<LionKing138> *tarjoiluehdotus*
<Kantasolu> Miten olen voinut selvitä elämästäni ilman tätä loistavaa ohjetta?! Eikä tässä vielä kaikki! Kun teet tupla-annoksen viiden minuutin sisällä, saat postista valtakirjan!
<tikkariana> Oon aina ihmetellyt näissä resepteissä sitä "halutessasi voit lisätä timjamia/kurkkua/...". Tottakai sitä halutessaan voi lisätä vaikka nauloja. Onko uusavuttomuus mennyt jo niin pitkälle että joku tuskailee "hitto kun tekis mieli laittaa tuohon vielä juustoa, mutta reseptissä ei sanota että halutessani voin niin tehdä"
<Sp33dy> Rotten Hyena Parasta mietä tiedän :) kurkkua ja tomaattia + aromisuolaa leivänpäälle.
<Vesterpester> Vaikuttaa haastavalta, taidan pitäytyä maksalaatikossa
<hihukihei> Koti-kajaani on paras ja kuuloluuri
<Lahden Sininen> rupes tekee mieli leipää
<Rotten Hyena> Jos haluaa hifistellä niin aromisuola vielä tuohon päälle
<Mixa> Lisävinkki: saat muokattua välipalasta perinteisen version jättämällä tomaatin pois.
<janezki83> NitroHuora Käsi hitlerimäisessä tervehdyksessä. Jos päällä on lenkkiä niin juu mut muuten ei. Jos ei oo rasvaa leivän päälle niin ylähuuli riittäköön.
<BokeLai> Ihmettelen monissa resepteissä noita ohjeita missä tilanteissa syödä se
<junala> Luultavasti polttaisin nämäkin pohjaan :/
<Pikkurillipää> Onneksi kuva valmiista leivistä havainnollistaa mistä reseptissä oikein puhutaan.
<Cosmo Kramer> Margariini on pahaa
<NitroHuora> käsi ylös jos tykkäätte laittaa ruisleivän päälle sinappia!
<kettu6> Isot pojat kertoi, että myös kurkkua tai jopa juustoa voi vastaavasti laittaa leivän päälle.
<Enmittee> Mutta mistä saa leivät, margariinin ja tomaatin?
<HetkinenMies> Oon testannu ja hyvää tuli ku laitto vielä kylmäsavulohta ja juustoo päälle.
<kikkeli keijo> hyi helvetti. ei tota ilman juustoa ja kinkkua söis.
<peaktop> Nerokasta!
<janezki83> Kun asiat oli yksinkertaisia monessakin mielessä. Kaipaan...
<Awk> Hmm, näyttää herkulliselta. Pitäisköhän kokeilla ku reseptikin on tossa näkyvillä.
<Pasimachine> En olis kyllä osannu tehdä ilman reseptiä
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu